ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
manasiyok
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Aralık 2014 22:05
Son Ziyaret:
14 Aralık 2015 23:04
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet baykul
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mehmet baykul

SON 6 MESAJI

Bitkili Tankda Led Kullanımı
Cevap icin tesekkurler. Dediginiz gibi lwhimler topak halde ve havyada lehimi eritip yapistirmaya calistim. Yanlis yapmisim demekki.
Bitkili Tankda Led Kullanımı
Soguk lehim derken ne demek istediniz. Baska cesit lehim de mi var. Lehimleri cikarmaya calistim cikmadi hepsi yapismis ama belkide tutmamistir. Altin bacakli ledlerde cizgi isaretli bacak arti, gumus bacakli ledlerde cizgi isaretli bacagi eksi olacak sekilde bagladim. Lehimin tutup tutmadigini elektronik bir yolla anlayabilir miyim. Yoksa cikarmaya calistigimda cikmiyorsa tutmus mu deriz?
Bitkili Tankda Led Kullanımı
Merhaba arkadaşlar. Bugün epey uğraş sonucu 1watlık power ledleri pcbye lehimledim. Pcb'den de drivere fotoğraflarda gösterdiğim 2 şekilde bağladım. Sonuç hüsran :(
İlk yöntemde ilk power ledin artı ucunun driverin artı ucuna, son power ledin eksi ucunu driverin eksi ucuna bağladım ama çalışmadı. Daha sonra pcb'nin her iki ucunda yer alan noktalara, artı ile başlayan power ledin ucundaki noktaları kablolarla birleştirerek driverin artı ucuna, eksi ile son bulan powerledin ucundaki noktaları kablolarla birleştirerek driverin eksi ucuna bağladım. Bu şekilde de yakamadım. Fotoğraflarda daha iyi anlaşılır herhalde anlatmak istediklerim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bitkili Tankda Led Kullanımı
Cevaplariniz icin tesekkur ederim. 18 led baglamayi dusunuyorum dim aparati da alacagim zaten. Bir sonraki sorum dim aparatinin nasil baglanacagiydi.Cizdiginiz grafik ile bu sorum da cevap buldu. 430nm led ebaydan gelince baglantiyi yapacagim.
Bitkili Tankda Led Kullanımı
 fotoğraftaki driveri gönderdiler. http://www.marketdijital.com/7-30x-1-Watt-Powerled-Surucu-30-110Volt,PR-1448.html linkteki driverin siparişini vermiştim. manasiyok2014-12-16 00:07:02
Bitkili Tankda Led Kullanımı
Merhaba degerli forum uyeleri. Ben de sizin faydali paylasimlariniz konusunda bitkili tankima power led armatur yapmaya karar verdim. 1watlik 18 powerled kullanacagim.Marketdigitalen 350mA Dimli driver satin aldim ama 300mA olarak gonderdiler. Sizce sorun olur mu? Yarin aldigim siteyi arayacagim ama ticari kaygi yasiyorlarsa uyar diyerek gecistirecekler beni ve bir sorun oldugunda yanlis baglamissiniz diyerek uzerime yikabilirler.Sizin yorumunuz bu sebeple onemli. Yardimci olursaniz sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.