ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kerim95
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Nisan 2014 09:28
Son Ziyaret:
21 Ekim 2020 01:09
Toplam Mesaj:
20 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kerim ÖNER
Doğum Tarihi:
08 Kasım 1995
Yaş:
28
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kerim ÖNER

SON 10 MESAJI

Işığı Kapatınca Camlara Çarpan Yunuslarım
Balıklar yeni koyulduysa ortama strese girebılıyorlar zamanla düzelir. Düzenli ışık ve diğer arkadaşların dediği gibi kendinize alıştırın. Biraz zamana bırakın düzelir.
Yunuslar aşırı korkak
Balık atmayın bence herkesin balığı temiz olmuyor bukez yine hastalık kapmasınlar. Yunuslar genelde ürkekdir zamanla fazla zorlamadan az az yemleyın bıraz alıştırın zamanla geçecektir biraz sabır gerekli bence yinede siz bilirsiniz..
Yunuslar aşırı korkak
karanlık ortamda kalmışlar 1 hafta bır anda dışarı cıkarmayın. belırlı perıyotlarla ışıklarını acın gunde 3 4 saat gıbı zamanla alışırlar..
Sarı prenses yavruları, su değişimi sonrası ölümle
derece varmı acaba belkı ıstıcının kalıbrasyonu bozulmustur ve balıklar haşlanıodur sıçradıklarına gore bu olabılır gıbı geldı ama sadece bır tahmın..
SP ve yunus yavrusu?
anlaşırlar fakat yunuslar soğuk suda daha ıyı kafa yaptıkları için 2 ay sonunda yunus yavrularının suyunu 22 ye getırmenız uygun olucakdır. sarı prenseslerı daha sıcak bı akvaryuma koysanız daha cabuk gelısırler. yunuslarım kafa yapsın dıye bı derdınız yok ıse 25 26 derecede ıkısını aynı akvaryumda gayet rahat beslıyebılrısınz..
Cüce Vatoz Üreme ve yumurtadan çıkma (gün/resim)
yumurtadan cıktıktan hemn sonra alıcam ıste kacıncı gun cıkıyo 6 gun yumurtadan beslenmeye başlıyo demişsiniz tamamen yumurtalardan kacıncı gun kutulmuş oluo ve kupun ıcını goremedıgım ıcın bunu nasıl anlıycam
Cüce Vatoz Üreme ve yumurtadan çıkma (gün/resim)
Balıkları aldıgım akvaryumcu yavrular cıkınca kupu al başka akvaryuma koy demıstı bunu kacıncı gun yapmalıyım dıger balıkların yememesı ıçın??
3 lü set akvaryum için tavsiyelerinizi bekliyorum


Merhaba cam dan ufak bir dikdörtgen yapıp akvaryumların köşesine yapıştırıp iç filtre ye hortum bağlayıp bu kutunun içine ucunu koyarsın kutunun içine de elyaf koyup temizliği yapar bu şekilde iyi bir iç filtre ile bötle birşey yapılabilir ben bu şekilde kullanıyorum.
[/QUOTE]



 Bu sistemi kaç litrelik akvaryumda kullandınız 300 litrede verımlı olurmu?
3 lü set akvaryum için tavsiyelerinizi bekliyorum
Elimde 1 tane dış motor var sadece en alttakı akvaryumda kulalanmak ıstıorum hortumları buyutup orjınallıgı bozmak ıstemıorum ama mecbur kalırsam onu yapıcam. Ondan once başka hangı sıstem dusnulebılrı guzel bır iç motor iş gorurmu mesela?
3 lü set akvaryum için tavsiyelerinizi bekliyorum
Motor en aşagıda olsa yukarıdakı akvaryumla yaklaşık 2 metre yukseklıkte olucak. bu fark sorun oluşturmazmı yanı? Ve illakı dış motor şartmı altarnetıflerı neler olabılır. Çunku o motorlarada yanlarında kapalı bır dolap yaptırmak pek ıstemıorum yer kaplamama acısından


dip çekımı yöntemlerını yarın uyguluycam eğer becerebilirsem gerçekten çok kolay bı dip temızlıgı olucak teşekkürler::::D

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.