ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
JOKE
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Eylül 2012 22:42
Son Ziyaret:
22 Ekim 2012 17:25
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sadık BAL
Doğum Tarihi:
08 Nisan 1992
Yaş:
32
İl:
Meslek:
BÖTE okuyor..
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sadık BAL

SON 10 MESAJI

Malawi cikleti (Yunus,sarı ve snow prenses gibi) yeni kurulum hk.
Burak bey bi kere o sehpa 350 kg taşısa bile sunta olduğu için zamanla suyun ister istemez teması ile şişip bozulacaktır kırılabilir (kesinlikle önermem çünkü bi batlarsa parkeler, televizyon, balıklar, akvaryum, vs. hepsi rezil olur). Ben evde ne olur ne olmaz diye 1m yüksekliğinde demir sehpa yaptırdım onu kullanıyorum. Hem o yükseklikte akvaryumunda izlemeside daha zevkli oluyor yerdeki akvaryumun ayak altında pek bir tadı çıkmaz. Size tavsiyem öncelikle o sehpa fikrinden kurtulmalısınız..;)
Balıkların cinsi ne acaba
Sarı cizgili olan erkek kenyi ciklete benziyor..
2 günlük yavruları napıcam
hava motoru da denilir küçük dış filitre biyolojik temizlik yapar.
2 günlük yavruları napıcam
Mehmet kardeş en küçüklerinden bir dış filitre ve ona takacağın bir hava taşı alsan yeterli olacaktır çokta bişey değil 7.5 lira cıvarı.. umarım daha fazla kayıp vermessin sağlıklı yavrular.
Sizce agzi dolumu
Balığın küçük olduğu için 20 günü doldurmadan ağzına balıklar sığmayıp annede bırakmak zorunda kalabilir ne olur ne olmaz 20 güne kadar bekleme derim..
Iceman hakkında soru.

Diğerlerinden büyük olduğu için belli bir yer sahiplenmiştir onun çevresine yaklaşanları kovalıyordur. Akvaryumunuz 227,5 litre buda en fazla 10 - 15 arasında balık anlamına gelir eğer balıklarınız fazlaysa yer sıkıntısı çekiyorlardır.. 

İceman Renk Solması
Bu arada soğuk su ve tek tip protein yemde balıkların rengini soldurur. bitkisel yem kullanmıyorsan ara öğünlerde tavsiye ederim.
Kusturmadım ama...
Kustur kardeş zor bişe değil zaten kendi bıraktığına göre olgunlaşmışlar hem balığında daha fazla aç kalıp bitkin düşmemiş olur;)
Astatotilapia Nubilus

koray bey ben beslemedim ama arkadaşım besliyor bu balık hakkında şunu biliyorum bulmanız çok zor. bulsanız dahi hem tek tür bakılması gerekir hemde büyük bir akvaryuma ihtiyacınız var çünkü aşırı yer sahiplenirler arkadaşım üretmek için besliyor gerçi hala üretemedi ama 100-50-40 hacmindeki akvaryuma sadece 6 balık koyuyor(1e 5d) hobiye yeni başlıyorsanız şahsen önermeyeceğim bir türdür..

zebra ve bazı türler
Zebra üretmeyi düşünüyorsan 60-70 lt ye bir çift koyarsın. çünkü zebra üreyeceği zaman akvaryumda vatos dahil gücü yeten hepsini öldürür başka akvaryum alma şansın yoksa eş alma derim ben. Başıma geldiği için söylüyorum..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.