ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Şenol Sinoğlu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
14
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Ağustos 2012 09:30
Son Ziyaret:
14 Aralık 2022 10:17
Toplam Mesaj:
356 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Şenol SİNOĞLU
Doğum Tarihi:
26 Eylül 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
Finans Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA





Tropheus İKOLA Forever
120x60x60 F0 İkola
Pseudotropheus demasoni, Pseudotropheus saulosi

SON 10 MESAJI

Art Akua Yemleri Hk.
1 aydır Art Aqua Mix yemini kullanan biri olarak yorumumu yazayım.

Balıklar Gayet iştahlı yiyorlar. formları da fena değil.

Fakat, Yem inanılmaz derecede suyu sarıya boyuyor. acaba başka bir sebepten mi diye çeşitli denemeler yaptım kesin kanaat getirdim. 3-4 yemleme sonrası su bildiğin sarı renk alıyor. su değişimi yapmaktan usandım. en son bıraktım artık vermeyi. suyum eski haline döndü bir daha da muhtemelen kullanmam.
Artakua marka yem hakkında.
Merhaba @Espramour

Öncelikle markanız ve ürünleriniz bende merak uyandırdı. Yerli üretim olması diğer bir taraftan da ithal ürünlerin kurdan dolayı artan fiyatları sizi tercih etmeme sebep oldu demeyi çok isterdim :) ama ürünü penetrasyon aşamasında sıkıntılar yaşıyorsunuz sanırım. Fiili bulmak oldukça güç. Birkaç web sitesinde ulaştım ama yine ürün cinsleri konusunda tutarsızlık var. Sizde farklı isimler satılan web sitelerinde farklı isimler gibi.
Nihai Tüketici olarak birkaç tespitimi söyleyeyim size.
Bizlerin yem almak için en çok kullandığı 2-3 web sitesinde ürünleriniz yok. Birinde var onda da Web sitenizde olduğu gibi değil sanırım eski ürünler var. Hele bitkisel hiç yok.
Web sayfanızda ürün içeriğine baktığımda Örnek vereyim Max power ürünü hangi tür balıklara uygun olduğu hakkında bir bilgi yok.
Bu pazarlama stratejisi de olabilir ama Bitkisel beslenen balıklara verilmemeli diye bir ibare göremedim. (Her protein içeriği olan yem etçildir denmediğinden dedim)
Ya da diğer bir eksiklik hissettiğim konu yemin yapısı. Yine web sitenizde balığıma uygun ürünü buldum. Tanganyika fish. Bu yemin ölçüsü nedir 1mm mi 0,5mm mi Yem batar mı suda yüzer mi vs.vs.

Umarım eleştirilerimi yanlış anlamazsınız gerçekten marka olarak Dünyaya açılmanızı ve sektörde yer edinmenizi canı gönülden istiyorum. Allah yolunuzu açık etsin.
akvaryem.com gerçekten bukadar kusursuz firma yok
Uzun zamandır forumda yorum yazmıyordum. Bugün siparişimin kargoda olduğunu öğrendim.
Uzun zamandır bu firmadan alışveriş yaparım fakat bu sefer siparişim hemen tedarik edilemeyecek tarzdan ürünler içeriyordu. Sağolsunlar hemen ilgilendiler.
Daha da önemlisi telefon çalar çalmaz hemen yanıt vermeleri. Muhattap olacak birilerini her zaman bulabiliyorsunuz.
Bu Kişiden Alırken Dikkat Edin
İk tarafı da tanımıyorum lakin Kumu alan arkadaşa soracak olursak

-İstediğin kum geldimi?
-Anlaştığın fiyattan aldın mı?
-Zamanında Geldi mi?

Daha neyi niçin bu kadar uzattınız Uğur Bey. Takmışsınız bir ''yalan Söyledi'' diye uzattıkça uzatmışsınız konuyu. Satan kişi sevgiliniz değil sizi mağdur etmedikten sonra, Taleplerinizi eksiksiz yerine getirdikten sonra istediğini söyleyebilir.

Kendimden bir örnek vereyim. Frontoza beslerken akvaryumdaki ağır hareketleri hoşuma gitmedi. Satarken alacak kişi neden satıyorsun diye sordu. Adama ''Bu tür berbat, Yüzmeyi bilmiyolar camış gibi yatıyolar hiç zevk alamıyorsun'' demedim. Bunun için dolandırıcımıyım, Sahtekar mıyım. ?
Veya Alan kişi Ertesi gün Foruma şikayet mi açmalı Bu frontozalar konusunda ben uyarmadı diye?[EDIT]Şenol Sinoğlu,2015-12-09 09:54:30[/EDIT]
Canlı Petshop Okumadan Geçmeyin
Sinan bey Klavyede ton ve ifade verilemediği için yanlış anlaşılmış olabilirim.

''siz okumadan niye geçtiniz'' yerine ''Sizde keşke okumadan geçmeseydiniz'' daha doğru bir cümle olurdu. Bunun için üzgünüm.

Diğeri dostça bir tavsiye. Benimde internet alışverişlerinde ağzım çok yandı. Sadece Akvaryum be balık konusunda değil Her nereden ne alacak isem önce ismi, Nicki internette bir aratıp o şekilde alışverişimi yapıyorum. Bu şekilde birçok kez yanlışdan son anda döndüm.
Canlı Petshop Okumadan Geçmeyin
Başlığınızı okuyunca yazmadan geçemedim

''Canlı petshop okumadan geçmeyin''

-Siz okumadan niye geçtiniz. Sitede onlarca şikayet var bu firmayla ilgili. Ben alışveriş yaparken firma adını önce bir google da aratıyorum. Tavsiye ederim.

Geçmiş olsun.[EDIT]Şenol Sinoğlu,2015-11-20 10:40:14[/EDIT]
Hediye Verilen Akvaryumun Satılması
Ne zaman birine birşey hediye etmek veya yok pahasına forumda vs. ilan açsam bütün böyle çakal tipler üşüşüyor başına.

O yüzden hiçbirşeyi hediye etmem. Bitki budarım, Dekor değiştirir bütün bitkileri çöpe atarım yine hediye etmem.
Dev Bitkili Akvaryum Kurulumu Tavsiyeleriniz
Gerek tavsiyeleriniz gerekse fonun arkasına balık yavrusu ve karides kaçma ihtimalim nedeniyle bu akvaryumu bitkiliye çeviremeceğime karar verdim.
80 veya 100 cm yeni Mobilyalı ile kuruluma başlayacağım
Dev Bitkili Akvaryum Kurulumu Tavsiyeleriniz
Co2 maddiyatla alakalı değil uğraşmakla ve becerememekle ilgili gözümde büyüyor aslında.
Diğer taraftan zemine ufak ufak koyup yetiştirmekten ziyade komple plakalar halinde alıp kaplamayı planlıyorum. Tek istediğim yukarı doğru biraz boylanıp tellerin görüntüsünden kurtulmam.
Akvaryum içerisine kepçe sokmayı hiç sevmiyorum bir kere kurup bir daha müdahale etmeyeceğim için sanırım dekor ve bitki bakımıyla ilgili biraz daha araştırma yapmalıyım
Dev Bitkili Akvaryum Kurulumu Tavsiyeleriniz
Teşekkürler değerli yorumlar için
Aslında yapılacak çok şey var ama Uygulamada umarım başarırım. en çok çekindiğim ağaç figürlerini yapmak. Becerebilirmiyim bilmiyorum

Akvaryumda zeminde gördüğünüz kayalar da aslında sabit strafordan modüler kaya. O yüzden zemini strafor ile yükseltmem olanaksız. Diğer türlü de kum ile yükseltmeye kalksam yine o kayaları kum altında bırakmış olacağım. Sorum şu; Bitkilerin hızlı büyümesi her tarafı kaplaması gibi bir gayem olmasa bu ışık ile bu yükseklikte söylediğim bitkiyi yetiştirmem tamamen olanaksız mı? Eğer öyle ise bütün haftasonumu boşuna buna harcamayım
[EDIT]Şenol Sinoğlu,2015-07-03 16:27:44[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.