Canlı Petshop Okumadan Geçmeyin


SinanAY87Çevrim Dışı

Kayıt: 17/10/2015
İl: Kocaeli
Mesaj: 1447
SinanAY87Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2015 16:45
Siz okudunuzmu peki sırf yorum atmak içinmi yorum atıyorsunuz.
Okursanız neden okumadığımıda anlar o soruyu kendinize sorarsınız. Dert paylaşmakta sıkıntı rahatsız olduysanız özelden yazarsınız silerim gitsin.

Nasıl insanlar var arkadaş. Neyine geçmiş olsun diyorsun. O yazdıklarınıza tek diyecek kelime kendin ettin kendin bulmuşsun olur. Hem öyle de hem böyle. Ama belki üşengeçsinizdir ben yine anlatayım.

Bu siteye üye olduğumda zaten ben ürünleri almıştım. Sitedeki yorumlara aldandım.

ARKADAŞLAR
Bu arada bende kötü ve iyi diye yorum atmıştım. Adi insanlar benim sadece iyi dediklerimi paylaşmışlar. Ben orada adımın çıkmasını istemiyorum. Ne yapabilirim ..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Karakan1903Çevrim Dışı

Kayıt: 25/08/2015
İl: Ankara
Mesaj: 125
Karakan1903Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2015 17:11
Arkadaş başından geçen olayı anlatmış insanlara derdini solemis bizlere ornek olsun diye konu açmış.Takmayin sinan bey böyle şeylere.

Beğenenler: [T]67393,prisonbreak[/T]
Teşekkür Edenler: [T]178696,Sinan87[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Şenol SinoğluÇevrim Dışı

Kayıt: 24/08/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 356
Şenol SinoğluÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2015 09:42
Sinan bey Klavyede ton ve ifade verilemediği için yanlış anlaşılmış olabilirim.

''siz okumadan niye geçtiniz'' yerine ''Sizde keşke okumadan geçmeseydiniz'' daha doğru bir cümle olurdu. Bunun için üzgünüm.

Diğeri dostça bir tavsiye. Benimde internet alışverişlerinde ağzım çok yandı. Sadece Akvaryum be balık konusunda değil Her nereden ne alacak isem önce ismi, Nicki internette bir aratıp o şekilde alışverişimi yapıyorum. Bu şekilde birçok kez yanlışdan son anda döndüm.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

doctorecÇevrim Dışı

Kayıt: 15/11/2015
İl: Gaziantep
Mesaj: 1457
doctorecÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2015 16:39
İnternet alışverişlerinde gerçekten sıkıntı oluyor.ama işte bulunduğunuz ilde de her markayı bulamıyorsunuz.. ben gaziantep teyim burda dış filtre almaya kalksam sadece uyduruk bir kaç marka var. eheim- fluval- jbl yok olanlarda ellerinde kalmış numuneler sadece bir çeşit o da bazen. bunun için internete mecburum bazı ürünlerde en azından... ama hiç bir zaman hele de akvaryum ürünlerini direk kendi sitelerinden almam. bu hobiye başladıktan sonra öyle şeyler gördüm ki hiç bir phetshop a güvenim kalmadı..
gittigidiyor üzerinden alışveriş yapıyorum eğer gelen ürün anlatıldığı gibi değilse geri ödemeli olarak kargoyla geri gönderiyorum. gittigidiyorun prensibi bu. cayma hakkın var. hiç bir mazaret göstermeden ürünü geri gönderebiliyorsunuz eğer kargo görevlisinin yanında ürünü açıp incelerseniz.. hiçte ücret ödemek zorunda değilsiniz.. ürünü onaylamıyorsunuz ve geri gönderim kargo bilgilerini giriyorsunuz satıcı ister kabul etsin ister etmesin paranızı tekrar hesabınıza yatırıyor gittigidiyor..
daha geçen hafta 5 parça ürün istedim 1 içine konulmamış ücretsiz kargoyla göndericez dediler. ben ürüne onay vermedim gittigidiyor müşteri himetlerine de bildirdim durumu eğer 3-4 gün içinde göndermezlerse paramı geri talep edicem anında da hesabıma geçecek gittigidiyor tarafından. satıcıyla muhatap bile olmıycam...
arkadaşlar siz siz olun bu petshoplardan direk alışveriş yapıp ta sinirlerinizi harap etmeyin..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir