ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YALÇIN TERZİ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Ekim 2011 09:40
Son Ziyaret:
24 Nisan 2015 23:41
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
YALÇIN TERZİ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Konya
Meslek:
MUHASEBECİ
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

YALÇIN TERZİ

SON 9 MESAJI

Dolphin C1600
Bakalım Bir Dip Çekimi Yapıyım Oda olmassa dediğim gibi 2-3 tane azaltma yoluna gidiyim.
Dolphin C1600
balık boylarım ortalam kuyruksuz 6-6,5 cm arasında tahmini.
Dolphin C1600
aslında Balık Yükümün pek fazla olduğunu düşünmüyorum belki 2-3 tane daha eksik olabilir. Aslında Ben Frontoza besliyordum. Japon tankına yeni geçtim. Bu yüzden su bulanık olunca gözüme hiç hoş gözükmüyor. Dedğiniz gibi birde dip çekimi yapıyım bakalım. Teşekkür ederim.
Dolphin C1600
Hemen, Hemen 1 Hafta Oldu.
Dolphin C1600
Arkadaşlar Kolya Gelsin; 250 Litrelik tankımda 15 Adet Japon balığım var. Dış Filtre Olarak dolphin c1600 kullanıyorum, iç filtrem yok kullanmıyorum. Ancak AQkvaryumun tam istediğim berraklığa bir türlü ulaşmadı nedenini bulamadım. Kumum gayet temiz ve iyi yıkandı. İçinde çözünebilecek herhangi bir kaya vb yok. Acaba Dış filtremmi yetersiz geliyor diyo düşünüyorum ama imkansız gibi geliyor. Ne yapabilirim?
Yeni Akvaryumum
Sayın Kralexxx Balık cinsi olarak orandaları seçmememdeki neden; İlk olarak 12-13 yıldır akvaryum ile uğraşıyorum ancak hep chiclec  türleri ile ilgilendim. Genel Olarak frontoza besledim. Japon merakım eşimin balıkların rengine duyduğu meraktan dolayı değiştirdim. Yaptığım araştırmalarda orandoların biraz narin ve hassas oldukları konusunda duyumlarım oldu. Bu türleri yeni başlamış biri olarak açıkcası balıkları ziyan etmek istemedim. Her nekadar kimilerine göre japonlar fanus balığı olarak bilinsede neticede ölen bir canlı o yüzden biraz japonlarla ilgili bilgiye sahip olduktan sonra değişik ve cins olanlara yönelmek daha akıllıca geldi.
Yeni Akvaryumum
Arkadaşlar Yorumlarınız ve elşetirileriniz için teşekkür ederiz. Arka fon kısmına haklısınız. Ama Değiştirme şansım şimdilik yok aslında tam mavi üç boyutlu arka fon vardı ama olmadı. Bir sonraki komple temilikte inşallah değiştireceğim


Yeni Akvaryumum
Fotoğraf:




Boyut (cm):80*60*55
Kapasite (litre):264 lİTRE
Canlılar:3 Adet pankreas Köpek Balığı 13 cm, Karışık Çeşitli ebatlarlar 13 Adet Japon balığı (Tül Kuruk, Cingene, Teleskop, inci göve Vb.)
Malzemeler:Dolphin C700 Dış Filtre 1 Adet, 3 Adet Ayrı renkli florasan 65 cm, 5 Kök Anubias canlı bitki, Küçük Çakıllardan oluşan taban, 70 Cm iç hava taşı, 10 cm kalınpğında akvaryum camı.
Kullanılan Yemler: Genel Olarak sera marka yemleri kullanmaktayıum, Her gün aynı saatte sabah ve akşam olmak üzere yemleme yapılmakta olup sabah ve akşam ayrı yemler kullanılmaktadır. Ayrıca 15 günde 1 kez ıspanak, havuç ve sarımsak karışımı yemlerle takviye edilmektedir. Hafta 1 gün yem verilmemektedir.
Bakım: 15 günde 1 defa dip çekimi, 30 veya 45 günde bir %35 su değişimi ve ilaçlama yapılmaktadır, Ayrıca ısı devamlı sabitlenmiş yaz ve kış aylara dikkate alınarak ayarlama yapılmıştır.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: İlaç Olarak Yine sera markalar tercih edilmekte olup, su düzenleyi, beyaz benek klor önleyciler vb ilaçlarla takviye yapılmaktadır. Ayrıca her su değişiminde sıvı ve katı gübre bitkiler için kullanılmaktadır.

forntoza

Arkadaşlar Herkeze Selamlar. Konuyu yanlış yerde açmışım cevap alamdım.Frontozam ağzına yumurta aldı 2 gün adar oldu şu an bir sıkıntı yok gibi ama önceden aldıklarını bırakmıştı. Şimdi işimi sağlama almak istiyorum başka akvaryuma ayırmam gereklimi. Ayırmalımıyım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.