ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ergu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Mayıs 2006 19:42
Son Ziyaret:
31 Ocak 2008 18:24
Toplam Mesaj:
71 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erşan ERDOĞAN
Doğum Tarihi:
02 Ocak 1981
Yaş:
43
İl:
Mugla
Meslek:
tekstil
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erşan ERDOĞAN MUĞLA\merkez

SON 10 MESAJI

İç parazit tedavisi?
Arkadaşlar kırmızı prenseslerimde karın çekilmesi var.İç parazitten şüpheleniyorum.Bu hastalığın geri dönüşü varmı?Varsa kurtulmak için neyapabilirim?
Japon&Zebra&pegasus&silver shark&MeLeK&
Ahkeşke biraz araştırıp alsaydınız.Japonlarla silver sharklarda bir problem olmasabile diğerleriyle uyumiçinde yaşamaları çok zor.Bence istediğiniz türden emin olup sadece onu besleyin.
360lt amerikan,doğal sehpam.Yeni foto
Ömer bey teşekkür ederim.Yukarıda sağlamlık konusunda birkaç bilgi vermiştim.İnanın durum resimde göründüğü gibi değil.Resimde görüntüyü sadece iki boyutlu görebildiğimizden böyle bir kanı oluşuyor.Açtığım konuya cevap veren herkezin önerilerini dikkate alıyorum.Hatta bu yönde çok uyarı gelince evde birkaç deneme yaptım.Akvaryumcu arkadaşımla beraber karşılıklı olarak en üst köşelerden aynı anda sallamaya çalıştık ancak suda dalgalanma dahi yaratamadık.Büyük akvaryumlar genelde 4 veya 6 ayak üzerine oturtulur,ama ayaklar incedir.Benim akvaryumumu 3 ayaklı ve ayaklardan en incesinin 35cm olduğunu bir dikdörtgen masa gibi düşünün.Ayaklar fotografta zannedildiği gibi yanyana sıralı değil.İmkan bulabilirsem akvaryumun değişik açılardan çekilmiş fotograflarınıda eklicem.Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim. ergu2006-10-2 15:19:47
Malawi Akvaryumum (Ömer)
Ömer bey çok güzel ve sade bir akvaryum olmuş,ben şahsen çok beğendim.Suyun tamamlanması görüşüne katılıyorum.Akvaryum içindeki sade tasarım bana göre çok hoş,tabi bu beğeni meselesidir.Arkafonunuz çok doğal durmuş.Belki tank içindeki kayalar,arkafonun rengiyle birazdaha uyumlu olsa dahada güzel olabilirdi.Bende böyle bir fon arıyorum ama malesef bulamadım.Tebrikler.
360lt amerikan,doğal sehpam.Yeni foto

Teşekkür ederim Sercan bey,akvaryumun genişliği 50cm,120-50-60 ölçüleri.Haklısınız fotoğraftan öyle görünüyor ama inanın ince ölçümler sonucu yaptım.Güvenmesem balıklarımı riske atmazdım.Üç kütüğün ağırlığı 85 kg.Yere çok sağlam oturuyorlar.Sadece ortadaki kütüğün çapı 40cm,yani 10cm lik bi boşluk var sadece.Ortadaki geriye yaslı,yandakiler birazdaha önde,yani kütükler geniş açılı üçgen şeklinde.

360lt amerikan,doğal sehpam.Yeni foto
Yorumunuz için teşekkürler Çağdaş bey,haklısınız fotağrafta biraz öle görünmüş.Ama oldukça sağlam ve dengeli.Kütükler çağla ağacından olduğu için ağır ve oturaklı.Akvaryumumun taban boyutu,120 ye 50.Kütüklerden ortada duranının çapı 40cm,yanlardakiler ise 35 cm.Üçünüde marangozda gönyeletip düz hale getirttim,aynı zamanda verniklendi.Kütüklerin üzerinde mdf,mdfnin üzerindede strafor var.
360lt amerikan,doğal sehpam.Yeni foto
Fotografın boyutunu ayarlayamamışım,kusurabakmayın arkadaşlar.Acemilik işte. .Düzenleyen arkadaşa teşekkür ederim.ergu2006-9-29 11:54:17
360lt amerikan,doğal sehpam.Yeni foto


Sehpayı bu şekilde yapmak bir anda aklıma geldi.Tahmin ettiğimden daha zahmetli oldu ama değdi sanırım.Sizlerle paylaşmak istedim.Birkaç eksiğim var,arkafon ekleyemedim henüz.Yorumlarınızı bekliyorum.Buarada dağınıklık için özür dilerim,malum bekar evi.



Resiminizi sayfa düzeni açısından editledim.Saygılar, M_R_T2006-10-16 13:48:1
ASTRONOT

Eğer balıklar birbirine yakın boylardaysa ben davranışlarından faydalanmayı tavsiye ediyorum.Cinsiyet ayrımlarıyla ilgili bilgileri bende çok araştırdım,iki cins arasında keskin ayrımlar yok bana göre.Aradaki farkları ancak tecrübeli gözler ayırt ediyorlar.Ama dediğim gibi davranışlarından ipuçları çıkıyor.Erkek daha baskın oluyor.Dişiden küçük olsada genelde akvaryumda hareketlenme yaratan,huzuru bozan onlar oluyor,özelliklede erişkin durumdaysalar.

astronotum kör oldu :(
Ekrem bey bukonuda bir bilgim yok ama sadece üzüntümü dile getirmek için mesaj attım.Şöylebir gözümde canlandırdımda,gerçekten çok cansıkıcı bir durum.İnşallah normale döner,geçmişolsun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.