ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
metincetin29
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ağustos 2011 17:02
Son Ziyaret:
03 Aralık 2017 16:30
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
metin cetin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

metin cetin

SON 6 MESAJI

Minik Partiküller temizlenmiyor.
Tamam bi deniyim o şekilde dipten emişe doğru bakar şekilde bi koyim dalga moturunu.
Minik Partiküller temizlenmiyor.
Peki aynen bu şekilde deniycem ,Sonucunda işallah birşeyler elde ederiz.Çok teşekkurler Yardımlarınız için.

Fakat bir sorum olucak bole bir durumda emiş direk temiz suyu çekmezmi?

Bide iç filtremi kullansak oda çok sıkıntılı ve zahmetli gibi geliyor,ve goruntuyu ciddi şekilde bozar gibi,Bide mantıgıma aykırı bir durum var bu sumplı akvaryumlarda pisligin mecbur olarak yukarda emis borusuna kadar yukselmesi gerekiyor . belki garip bir soru olucak ama su öz kütle ağırlığından daha ağır birsey nasıl yukselip emis borusuna gidicek? herhangi ibr fizik bilgim filan yok ama biraz garip geliyor.
Minik Partiküller temizlenmiyor.
Akıntı motoru yeterli gibi geliyor çunku 15000 litre,Hatta fazla oldugunu biraz daha ufak almam gerektiğini dusunuyordum,Bu ps de biliyorsunuzdur boyunun ama buna aquabee 2000/1 taktım Kırmızı dugmelerin oldugu seviyeye getirince yukardakı topladıkları pislik kabına kadar pislikleri çıkarmıyor pislik toplamamasının sebebide canlı yuku yok belki ondan olabilir cunku fazla yem girince topluyor,ama dediklerinizi dikkate alıcam.

Acaba diyorum elyaf yeterli gelmiyormudur veya suyu az devir dahim mi yapıyorum cunku bazı kisiler suyu 8 kere dondurmek gerek diyor ama hesaplama sitelerinede bakınca ben suyu fazla donduruyorum,diyorum acaba seachem purigen alsam ise yararmı yoksa parayı copemi atmıs oluruz.
Minik Partiküller temizlenmiyor.
Çok teşekkurler, Dalga motorunu sileceğin olduğu cama yapıştırdım direk kayaların üstüne doğru dalga motoru çalışıyor, İşe yaramasını umuyorum ,Geri dönüş borusunu ise tam anlayamadım ne şekilde değiştirmem gerektiğini ?
Minik Partiküller temizlenmiyor.
Cevap için öncelikle teşekkurker isterseniz sistemin direk size resmini ekliyim o şekilde bakıp daha rahat cevap verebilirsiniz

Şimdiden teşekkurler.
Minik Partiküller temizlenmiyor.
Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır deniz akvaryumu ile ilgileniyorum, ilk yaptığım deniz akvaryumunda pek başarılı olamama rağmen Tekrar dayanamıyıp yeniden bir deniz akvaryumu kurdum.

300 litre sumplı ,Yaklaşık sistem 4 aydır çalışıyor Fakat suda minik partiküller geziyor.İlk zamanlarda ps ten çıkan kabarcıklar veya kulenin borusu biraz yüksekte kalmıştı bunlardan suya su çarpınca çıkan hava kabarcıkları zannettim fakat bunun için sorun hallalur diye bi akrilik kule yaptırdım ve sadece elyaf kullanıyorum surekli değiştirmek kaydi ile, ps inde çıkısından kabarcıklar gelmesin diye sump in ilk bolmesi ile 2 inci bolmesinin arasındaki ince 4 santimlik araya biyolojik sünger koydum kafa motoruda en sonda duruyor oraya kadar kabarcıklar gitmesin diye, Şu an hala içerde minik partikuller geziniyor ve anladımki bunlar hava kabarcıgı değil arkadaşlar bu sorun içine ne yapılabilir? Teşekkurler.

Akvaryumda sadece 2 adet palyaço,3 adet turbo,6 adet conch, 2 adet hermit, finger leather  ve button polype, var Su değerleride mükemmel denilecek seviyede.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.