ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
murathoca
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Temmuz 2011 18:02
Son Ziyaret:
07 Kasım 2012 20:46
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat SOYSAL
Doğum Tarihi:
09 Temmuz 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murathoca

SON 4 MESAJI

Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Çoook teşekkür ederim bizim derdimizi burada da dillendirdiğiniz için. İnşallah yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar. Bu anlamda gerçekten yardıma ihtiyacımız var çünkü her geçen gün okula ait bir sıkıntı ortaya çıkıyor ve ciddi manada maddi sıkıntılarımız mevcut.
OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASI AKVARYUMU
Çok teşekkür ederim. Alabilirim bizim için maliyet ne şekilde düşerse o kadar iyi. Birde şu manada destek almak istiyorum bu işi bilenlerden. Ciklet beslemek istiyorum. Akvaryumun boyutlarını bilmiyorum ama baya büyük. Zemin için kum ? Dış filtre ucuz ve iyisi? Isıtıcı kaç watt? Hava motoru? vs..vs.. Sadece akvaryumumuzun camı var bir de eski zemin malzemeleri...
OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASI AKVARYUMU
Herkese hayirli aksamlar. İstanbul Sultanbeylide kenarda kosede kalmis olan bir ilkogretim okulunun rehber ogretmeniyim. Okulumuz gectigimiz sene il ozel idarenin deprem guclendirme programindaydi ve bir sene boyunca insaat kaldi.ogretmenler odamizdaki yaklasik 150lt lik tankimiz saglam kalsada dis filtremiz calindi.Baliklarimiz emanet verdigimiz yerde vadesini tamamladi. oOgretmen olan arkadaslar varsa sayet okullarin ekonomik durumlarin az cok bilirler. Kayit parasi ve yardim toplamak yasak oldugu icin ekonomik dar bogazdayiz ve akvaryumumuz atil durumda bekliyor. bu manada bize yardimci olabilecek arkadaslar varmi acaba? ikinci el filtre, balik, kum vs. vs. 
Kusura bakmayin cok uzattim. kafanizi sisirdim. tekrardan hayirli aksamlar. yardimci olabilecek arkadasar varsa sayet irtibat icin 0505 431 76 04
Evde İlk Defa Akvaryum Kuracağım
Merhabalar. İstanbulda ikamet ediyorum. Askerliğimi yaptığım yerde çok güzel akvaryumlar vardı. İçinde yunustu sanırım cinsi, çok güzel mavi renkli, snow prenses vardı.
Evde de kurmaya niyetlendim ancak kiracıyım ve evin zemini masif parke..Akvaryumun  su kaçıracağı endişesi mevcut şu anda bende :) Bir kaç arkadaş bitkili ile başlamamı önerdi ancak onunda aşırı koku yapabileceğini düşünüyorum... Sizlerden bu konuda fikir istiyorum. Akmama ihtimali olan akvaryum var mı? (monoblok akvaryum var demişlerdi bulamadım internette) Chikled ile başlasam olmaz mı? 
0'dan başlayacağım..  Şimdiden teşekkür ederim...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.