ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Altınbas
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Şubat 2011 13:16
Son Ziyaret:
07 Mart 2017 18:10
Toplam Mesaj:
59 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serdar ATLI
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serdar ATLI

SON 10 MESAJI

Erdem Akvaryum Pişmanlık
Teşekkürler bilgilendirme için. Büyük geçmiş olsun hocam. Akvaryum işlerinde maalesef böyle şeyler oluyor.
Balıklarım Ne Yer?
Çok teşekkür ederim yardımınız için.
Balık Türünün İsmi Hakkında Bilgi
Zebra danio. Bunlardan bende de var genelde sürü halinde takılıyorlar pembe renklileri güzel görsellik veriyor.
İnternet'ten Isıtıcı Almak...
Gittigidiyor'da betta_marketim_pet isimli kullanıcıdan çok sayıda alışveriş yaptım, 3 kez ısıtıcı aldığımı bilirim. Geçen ay da yeni akvaryum kurdum tüm ekipmanları oradan aldım. Gayet sağlam yollamıştı ürünleri. Site zaten malumunuz gayet güvenli. Ödemeyi yaparken ekranda 3d secure kullanmak istiyorum ibaresi var ona tıklarsanız telefonuza onay mesajlı gayet güvenli şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Balıklarım Ne Yer?
Arkadaşlar merhaba akvaryumumda melek, lepistes, moli, neon tetra var. Bu balıklara ev yapımı bir şeyler vermek istiyorum ıspanak gibi. Sadece yem vermeyi pek mantıklı bulmuyorum. Sizce ıspanak, havuç, bezelye falan versem problem olur mu? Forumda biraz araştırdım ama net bir fikre kapılamadım. Her şeyden ötesi meleklere problem olur mu? Bir de balıklar bahsettiğim şeyleri yiyebilirse nasıl yapacağıma dair tarif verirseniz sevinirim. :)
Tür Tavsiyesi
Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Bayramdan sonra hazırlayacağım akvaryumu. :)
Tür Tavsiyesi
Sağolun cevaplarınız için. Lepisteslere sıcak bakıyorum bir ara yavru falan da almıştım ama yavrularına bakmıyorlar diye hatırlıyorum. Yavruluk falan da uğraşmak istemiyorum yoğun bir döneme gireceğim. Kumu ne kadar almalıyım bu akvaryuma sizce? Tek tür canlı beslemeyi düşünüyorum. Lepistes ise sadece lepistes. Japon olabilir mi acaba bir de?
Tür Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba uzun zaman sonra tekrar akvaryum kuracağım. Akvaryumum altıgen 75 lt civarında bitkili yapmayı düşünüyorum ancak tür konusuna karar veremedim. Melek balığı beslemiştim o yüzden sıcak bakmıyorum. Betaları da çok sevmeme rağmen bana kavgacı ve tek başına yaşayan balıklar olarak anlatıldı. Sizin bir tavsiyeniz var mı görünüş olarak güzel bir balık konusunda?

Yeri gelmişken sorayım bitkileri yeni ekeceğim için komple zemin bitkisi mi alayım yoksa arka plan bitkileri falan da uygun olur mu? İç filtrem var bir de dış filtrem yok iç filtreyi çalıştırsam bitkilere sıkıntı olur mu?
Lepistesim doğurdu
Sagolun arkadaşlar şimdi büyük lepistesleri de ayırdım 4 tane balığın karnı şiş. Enteresan, doğum yapan balığın da karnı şiş ve siyah. Onları da ana tankta bölmeyle ayrı tutuyorum. Gözlemleyeceğim yavru doğumu olduğu an büyükleri akvaryumdan çıkartırım.  Altınbas2014-04-02 20:55:37
Lepistesim doğurdu
[QUOTE=Stenia]Gözün aydın. 

Isı yine 26-27 civarında kalabilir. Yem olarak kabuksuz artemia verebilirsin. Yiyebilecekleri kıvama geldiğinde de canlı yem takviyesinde bulunabilirsin.

Balıklar kovada stres yapabilir. Ana tanka almanı tavsiye ederim.
[/QUOTE]

Hocam sağolun. Yemi hemen vereyim mi yoksa 1-2 gün sonra mı vereyim yavrulara. Büyük Lepistesleri de ana tanka alıp, ayırıyorum.
Altınbas2014-04-02 19:55:20

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.