ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Aokii
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Şubat 2011 23:43
Son Ziyaret:
15 Şubat 2011 01:29
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Okan KA.
Doğum Tarihi:
26 Şubat 1980
Yaş:
44
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Nothing else...

SON 4 MESAJI

500 Lt. (Tür ve Bitki) Tavsiyesi
Sayın acemibalık tavsiye ve telkinleriniz için çok teşekkür ederim.Okudukça çoğalan bir birikim, ve bir okadarda karmaşa yaşıyorum şusıralar..Umarım bu işin içinden alnımızın akıyla çıkarız.Gerçi vakitten bol bir şeyim yok.Araştırıyor, sorguluyor ve çokça tavsiye alıyorum.Dediğim gibi, çok acelem yok zaten bitirmek için.Canlılarada zarar vermek istemiyorum işin açıkçası durumu tam kavramadan, bunun içinde bol bol bilgiye, nasihate tavsiyeye ihtiyacım var ki, ileride bir facia yaşamayayım..Katkılarından dolayı tekrar tekrar sayın fatihsahin'de teşekkür ederim..Şimdilik ilk aşamada anlamış olduğum kadarı ile;

Taban ( Kum) arkasından da Tavan (ışık) arayışı içerisindeyim.ve tabiiki de co2 ve diğerleride bununla beraber gelecek inşaAllah.

Canlılar için pozitif (Yaşanabilir) bir ortam hazırladıktan sonra ise, onlara siz değerli Akvarist'lerinde diğer aşamalarda olduğu gibi tavsiyeleri doğrultusunda inşaAllah karar vereceğim... Teşekkürler.
500 Lt. (Tür ve Bitki) Tavsiyesi
Öncelikle bildiğinini ve desteğini esirgemiyen sayın  alperaskan 'a çok teşekkür ederim.Aynı zamanda sayın fatihsahin'ede üşenmeden uzun uzun yazdıklarına ve bilgilendirmesine ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Sanırım en kısa zamanda ziyaret edeceğim kendisini :)Sayın Papağan Cichlid de bir teşekkürü hakketmiyor değil ama...En önemliside bize bu platformu hazırlayan sayın akvaryum.com yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Akvaryumuma gelince sayın alperaskan'nın tavsiye ettiği türleri araştırdım ve çok canlı bişey olacağını gördüm.
  Ama Fatih'beyin söyledikleride çok önemli olduğundan anlamış olduğum şey önce ışıklandırma sistemini ayarlamam.(Bitkiler için)Ve kumumu değiştirmem gerektiğidir.

Şimdi sanırım Bitkili akvaryuma döşeyeceğim kumu ve ışık sistemini ayarlamam lazım.Bu konuda bir acemiye önerebilecekleriniz nelerdir.Sayın fatih beyinde dediği gibi, kumun ve ışığın etkisi bukadar var ise balıklar ve bitkiler  üzerinde demekki önemli bir unsur.Öncelik onları ayarlamak oluyor sanırım.

Şimdiden bildiğini esirgemiyen tüm akvaristlere tekrar tekrar teşekkür ederim...Eywallah.
500 Lt. (Tür ve Bitki) Tavsiyesi
Selam arkadaşlar, uzun bir okuma maratonundan sonra, bir  çok bilginin paylaşıldığı, en aktif forum olarak gördüğüm akvaryum.com ailesine bende katılmış bulunmaktayım...Bulunma amacım bilgilenmek, tecrübe kazanmak ve pratikte uygulamak.

Öncelikle bir akvaryum sahibi olmanın bu kadar meşakatli bir iş olacağını forumda açılmış konuları okuduktan sonra anladım. Sonuç itibariylede bilgi sahibi arkadaşlardan yardım almak istedim.

Yakın bir aile dostumun hediyesi olan 80X80 bir akvaryuma sahibim.şu an çalışır konuma getirdim.. Bir akvaryum shoptanda tavsiye üzerine 10 kg. yakın MİDYE KIRIĞI aldım.

Denizdende Bolca delikli kaya topladım...Onları iyice yıkadım ve suyun içinde hala dinlendirmekteyim..

Şimdi sanırım şöyle sormam gerekiyor.Bir bilgi sahibi olmamamdan yola çıkarak, istediğim şey biraz detaylı bilgi vermeniz.

Tropikal Tatlı su akvaryumu yapmak istiyorum. Çok renkli balık ve canlı bitki.

Anladığım kadarı ile her bitki her balıkla, ve balık türleri birbirileri ile uyumsuz oluyor.Akvaryumum için en ideal çeşit ne olabilir.Ve bu çeşitleri online satın alabileceğim güvenilir bir yer tavsiyesinde bulunabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Işık olarakta hangi rengi kullanmalıyım ?

Akvaryum Ebatları : 80 x 80


Aokii2011-02-08 12:32:00
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Selam arkadaşlar, bende foruma yeni katıldım umarım burdaki bilgilerden bizde faydalanırız. Amazônia2011-02-07 23:51:52

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 22 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.