ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
rahatsız
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2022 10:17
Toplam Mesaj:
356 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Yasin SAĞIR
Doğum Tarihi:
30 Ekim 1986
İl:
Istanbul
Meslek:
Tekniker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Yasin SAĞIR.
SON 10 MESAJI
2.el Aldım Sizce Nasıl? Önerilerinizi Bekliyorum.
Akvaryumunuz öncelikle hayırlı olsun .Para harcamadan önce beslemek istediğiniz türleri tespit edin ve arkasından forumda bolca bulunan akvaryum tasarımı , canlı tanıtımı vs. tanıtım bölümlerinde araştırma yapın , muhakkak birşeyler bulursunuz .Bu arada bitkili akvaryum bu hacim için gayet zevkli hale gelir yanlız dediğim gibi biraz araştırmanız gerekir.Kolay gelsin.
Akvaryumunuz öncelikle hayırlı olsun .Para harcamadan önce beslemek istediğiniz türleri tespit edin ve arkasından forumda bolca bulunan akvaryum tasarımı , canlı tanıtımı vs. tanıtım bölümlerinde araştırma yapın , muhakkak birşeyler bulursunuz .Bu arada bitkili akvaryum bu hacim için gayet zevkli hale gelir yanlız dediğim gibi biraz araştırmanız gerekir.Kolay gelsin.
Beta Üretimi Nasıl Yapılır? (videolu Anlatım)
Uzun zamandır akvaryumlardan uzak kalmış biri olarak beta videolarını izleyince iştahım feci halde kabardı[:)].Videolar gerçekten çok bilgilendirici olmuş, yavruları ayırma sürecini ve renkli hallerinide paylaşırsanız çok memnun oluruz .Bu arada yavruları kaçar litrelik kaplara ayırıyorsunuz ve dişiler bir arada duruyormu.
Tebrikler , saygılar...
Uzun zamandır akvaryumlardan uzak kalmış biri olarak beta videolarını izleyince iştahım feci halde kabardı[:)].Videolar gerçekten çok bilgilendirici olmuş, yavruları ayırma sürecini ve renkli hallerinide paylaşırsanız çok memnun oluruz .Bu arada yavruları kaçar litrelik kaplara ayırıyorsunuz ve dişiler bir arada duruyormu.
Tebrikler , saygılar...
Flower Horn Çeşitleri
[QUOTE=Hüseyin Atılan]Herkese hayırlı günler ;
Önder (Bingül) abim bana çok sevdiği tosununu hediye etti sağolsun. Maşaallah aşırı büyük. Ona tekrardan teşekkür ediyorum. Resimler kalitesiz kusura bakmayın.

Üstteki resim ne derece iri olduğunu anlatıyor. Önder abiye teşekkür ederim. Daha yeni alıştı yem isteyip duruyor. Devamlı akvaryumun camına yapışıp göz göze geliyoruz. Gözden iletişim kurmak için ayrıca tanıması için. Artık nereden bakarsam o tarafa gelmeye bakmaya başladı. Ufaktan kafasını okşamaya başladım. Umarım dahada alışır. Saygılar..
[/QUOTE]
[QUOTE=Natu]
[/QUOTE]
[QUOTE=Hüseyin Atılan]Herkese hayırlı günler ;
Önder (Bingül) abim bana çok sevdiği tosununu hediye etti sağolsun. Maşaallah aşırı büyük. Ona tekrardan teşekkür ediyorum. Resimler kalitesiz kusura bakmayın.

Üstteki resim ne derece iri olduğunu anlatıyor. Önder abiye teşekkür ederim. Daha yeni alıştı yem isteyip duruyor. Devamlı akvaryumun camına yapışıp göz göze geliyoruz. Gözden iletişim kurmak için ayrıca tanıması için. Artık nereden bakarsam o tarafa gelmeye bakmaya başladı. Ufaktan kafasını okşamaya başladım. Umarım dahada alışır. Saygılar..
[/QUOTE]
Hüseyin kardeşim hayırlı olsun turnayı gözünden vurmuşsun
.Önder abiyide ayrıca tebrik etmek gerekiyor her babayiğidin harcı değil böyle bir tosunu hediye etmek .Foruma uzun süredir girmiyordum askerlik vs. çok güzel balıkları olan arkadaşlar, abiler var herkesi tebrik ediyorum reddragonlara bayıldım.
.Önder abiyide ayrıca tebrik etmek gerekiyor her babayiğidin harcı değil böyle bir tosunu hediye etmek .Foruma uzun süredir girmiyordum askerlik vs. çok güzel balıkları olan arkadaşlar, abiler var herkesi tebrik ediyorum reddragonlara bayıldım.[QUOTE=Natu]
[/QUOTE]
Koray bey balığınız çok güzel tam benim istediğim form.Allah nazardan saklasın İlk fırsatta flowerhorn macerasına sağlam bir dalış yapmayı düşünüyorum.Saygılar...
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
Hayırlı akşamlar Cenk abi ve diğer abilerim uzun zamandır giremiyorum askerlik görevim sebebiyle şuan askeriyeden yazıyorum yenifoça komando alayından hepinize selamlar .Birileri çok kısa bir özetle ilk yavrulardan ve başka yavru alındıysa bunlardan büyütebilen oldumu çok merak ediyorum festae leri .Tekrar hayırlı akşamlar saygılar .
Hayırlı akşamlar Cenk abi ve diğer abilerim uzun zamandır giremiyorum askerlik görevim sebebiyle şuan askeriyeden yazıyorum yenifoça komando alayından hepinize selamlar .Birileri çok kısa bir özetle ilk yavrulardan ve başka yavru alındıysa bunlardan büyütebilen oldumu çok merak ediyorum festae leri .Tekrar hayırlı akşamlar saygılar .
Flower Horn Çeşitleri
Cümleten hayırlı akşamlar abilerim kardeşlerim uzun zaman oldu akvaryum .com u ve hepinizi çok özledim şuan askerlik görevimi yaptığm için epeydir giremiyorum .Emre karaduman , önder bingül,zafer çalışkan ve diğer abilerim hepinize saygı ve selamlar yolluyorum yenifoça komando alayından büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öpüyorum :D .Tekrar hayırlı akşamlar.
Cümleten hayırlı akşamlar abilerim kardeşlerim uzun zaman oldu akvaryum .com u ve hepinizi çok özledim şuan askerlik görevimi yaptığm için epeydir giremiyorum .Emre karaduman , önder bingül,zafer çalışkan ve diğer abilerim hepinize saygı ve selamlar yolluyorum yenifoça komando alayından büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öpüyorum :D .Tekrar hayırlı akşamlar.
Flower Horn Çeşitleri
Son videom :(rahatsız 2012-07-16 15:53:29
Son videom :(
özleyeceğim seni...
Arkadaşlar tüm flowerhornları cazip bir ücret karşılığında zaferçalışkan abimize vermiş bulunmaktayım yalnız (küçük yada çok büyük ) bir sorunumuz var
.Balıkların nakliyesini yapamıyoruz ben bu konuda çok tecrübesizim.Zafer abide bana çok uzak yani Ankaradaymış kendisi.Konuyla alakalı olarak hayır sever bir abimizin yardımcı olmasını niyaz ediyoruz.Bu arada ben bahçeşehir boğazköy yürüyüş yolundayım.Saygılar...
.Balıkların nakliyesini yapamıyoruz ben bu konuda çok tecrübesizim.Zafer abide bana çok uzak yani Ankaradaymış kendisi.Konuyla alakalı olarak hayır sever bir abimizin yardımcı olmasını niyaz ediyoruz.Bu arada ben bahçeşehir boğazköy yürüyüş yolundayım.Saygılar...[VID]http://www.youtube.com/watch?v=xBz7Wwthyqo&feature=youtu.be[/VID]
Flower Horn Çeşitleri
rahatsız 2012-06-25 13:05:53
Selamlar abiler kardeşler bu canavarı ilk defa dişisiyle biraraya koydum yumurta dökmüşler ve hepsini yemişler dün tesadüfi babayı ağzında birşey geveleyip fırlatırken gördüm bir baktım yavru sadece 1 tane hemen ayırdım.Bakalım yaşatabilecekmiyiz neye benzeyecek çok merak ediyorum.
Flower Horn Çeşitleri
Emrah abi fotoğraf için teşekkür ediyoruz yanlız balıklardan daha güzel çıkmışsın
, bu king kamfalar olay olacak inşallah .Detaylı fotoğrafları bekliyoruz.
rahatsız 2012-06-20 21:47:14
Emrah abi fotoğraf için teşekkür ediyoruz yanlız balıklardan daha güzel çıkmışsın
, bu king kamfalar olay olacak inşallah .Detaylı fotoğrafları bekliyoruz.
Flower Horn Çeşitleri
Abi takdire şayan bir insansın sana ne kadar teşekkür etsek azdır.Sabırsızlıkla bekliyoruz balıkları neye benziyorlar acaba çok merak ettim şimdi.
Abi takdire şayan bir insansın sana ne kadar teşekkür etsek azdır.Sabırsızlıkla bekliyoruz balıkları neye benziyorlar acaba çok merak ettim şimdi.
Flower Horn Çeşitleri
Zafer abi sardalya etini kaşıkla ezerek yemlere boca et miktarı daha sonra yavaş yavas azalt sadece sardalyayı beklettiğin suyuyla yemleri karıştır ver vs. Bu şekilde hayvanın sindirim sistemini bir düzene oturtturabilirsin belki .Benim flowerlar sardalyayı uzatınca ilk önce gözlerini sırasıyla alıyorlar (ekstra bilgi olsun balıların gözleri yararlı diye biliyorum).Ayıklarken atarak zayi etmememiz için yazdım.
Zafer abi sardalya etini kaşıkla ezerek yemlere boca et miktarı daha sonra yavaş yavas azalt sadece sardalyayı beklettiğin suyuyla yemleri karıştır ver vs. Bu şekilde hayvanın sindirim sistemini bir düzene oturtturabilirsin belki .Benim flowerlar sardalyayı uzatınca ilk önce gözlerini sırasıyla alıyorlar (ekstra bilgi olsun balıların gözleri yararlı diye biliyorum).Ayıklarken atarak zayi etmememiz için yazdım.
SON MESAJLAR
- Yeni Bitki Akvaryum Kurulumu. RhynX, 01:33
Yeni Üye Forumu - Oranda Balığım Ters Dönüyor bahautkuu, 01:07
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Bitki Önerisi bahautkuu, 01:02
Bitki Akvaryumları Genel - 160x60x60 Akvaryumum Tata, 23:47
Akvaryum Tanıtımı - 60x35x35 High Bitkili Kurulum Başlangıcım emresycn, 23:34
Akvaryum Tanıtımı - Co2 Sistemi Hakkında Bilgi Ehtiyar, 23:27
Işık CO2 ve Ekipmanlar - İthal Akvaryum Aldım Akıntı Çok Mu Güçlü? alp3r, 22:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Şelale Fitre Önerisi emrehsrc, 22:26
Filtreleme Seçenekleri - 100x45x55 İçin Dış Filtre Tavsiyesi Srknatmn, 21:53
Filtreleme Seçenekleri - 60x40x40 Akvaryum Camı Fiyatı MG, 21:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bir seni sevdim bir de Endleri 💞😁 İnci Kefali, 21:06
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Lepistesleri Min Toplu Ölümleri gorkem41, 20:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Su emiş borusu dipte olmak zorunda mı ? Samet.guven, 20:00
Filtreleme Seçenekleri - Balık Hastalığı Danato, 18:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Büyük Dış Filtre Sorunu GhostKoi, 18:32
Yeni Üye Forumu - Neon Tetralarımın Ağız Bozukluğu Cagansaygılı, 18:30
Amerikan Tetraları - Resimdeki Canlıyı Bilen Var Mı Ehtiyar, 18:09
Bitki Akvaryumları Genel - Karides İçin Takviye Önerisi NightWist, 17:59
Omurgasızlar - Fluval Bio Fx Yeni Biyolojik Filtre Ürünü ! Hoppala, 17:56
Filtreleme Seçenekleri - Ro (ters Osmos) Filtrede Dı Reçine Filtre Sartmı Eminsalih, 16:46
Yeni Üye Forumu - Neon Tetra Ve Bitkili Akvaryum Acemihobici33, 16:11
Akvaryum Tanıtımı - Kastamonu'daki Akvaristler Fatih_hakankaan, 14:44
Akvarist Grupları ve Buluşmaları - Erkek Velifera Büyütme Deneyimlerim Ramazan Güleç, 14:36
Canlı Doğuranlar - Denizden Blackwatera Dönüş Atankofnature, 14:20
Akvaryum Tanıtımı - 60 Litre Apisto MG, 14:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitki Ve Balık Önerir Misiniz Hakanyldr, 14:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Goldfish2000, 13:31
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 420 Litre Akvaryum Japon Balığı Ekleme Syrex, 13:07
Sazansıgiller - Neocaridina Karides Hastalık Tatar10, 12:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Dalgıç Işık aprancoz, 12:25
Aydınlatma - Yeni Kurulum Ve Balık Tavsiyesi hoplatanceset, 10:53
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum 20x20x20 Masaüstü Nano Tank IsmailTskn, 06:50
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Neocaridina Tankım IsmailTskn, 06:47
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Beta Akvaryumu Kurmak IsmailTskn, 06:46
Yeni Üye Forumu - Akvaryum, Süreç, Sorular Ve Sorunlar.. IsmailTskn, 06:38
Yeni Üye Forumu - Vahşi Bettalar Cyber_Scout, 03:24
Akvaryum Tanıtımı - Poso Orange Rabbit Snail(tavşan Salyangoz) Afyon0303, 03:18
Yeni Üye Forumu - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 02:57
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığım Hastalandı Mı? pianoƒish, 02:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Paramesyum Kültürü Efe ulu, 02:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Akvaryumu Kurmak İstiyorum Cyber_Scout, 01:40
Yeni Üye Forumu - 40x40x40 Bitkili Kurulum.. Dako, 01:25
Akvaryum Tanıtımı - Karides İçin Kaç L Uygundur pianoƒish, 23:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Mercimeğinden Yem Yapımı Kaangzkr, 22:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Mikrofex Kültürünü Çoğaltma Kaangzkr, 22:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtech Tank Kurulum Aşkın5252, 21:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Pipo Filtre Üstünde Biriken Baloncuklar Normal Mi? NightWist, 18:30
Filtreleme Seçenekleri - İstanbul Şişli Beşiktaş Civari Moss Satan Yer Sarriie, 16:46
Yeni Üye Forumu - Hobiye Tekrar Dönüş sedatkaryurek, 16:42
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurulumu IsmailTskn, 13:32
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Otomatik Yemleme Makinesi SinanBulut 03:06
- Hailea Aco 6604 Çift Çıkışlı Hava Motoru SinanBulut 03:06
- Anubias Ve Java Moss Sarılmış Magrow Kök 30x15 SinanBulut 03:06
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:57
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:57
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:57
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:57
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:57
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 01:04
- Anubias Barteri , Bucephalandra Samoo 01:04
- Apistogramma Cacatuoides Samoo 01:04
- Gerçek Hobiciden Dost İşi Akvaryumlar BRHNSNMZ 00:50
- Crptocoryne Crispatula Var buraktanatar 00:29
- Bitki Armatürü buraktanatar 00:29
- Bitki Armatürü buraktanatar 00:29
- Özel Tür Half Black Hb Gold Tuxedo Lepistes buraktanatar 00:29
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 00:29
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 00:29
- Caudopunctatus Dişi Tanganyika Cichlid iakyol 00:22
- Albino Full Red Bıg Dorsal ataberk28 23:47
- Komple Set ataberk28 23:47
- Thailand Channa İthalatından Son Kalanlar. Aqualandakvaryum 23:11
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 22:36
- Blackbline Tetra(muazzam Sürü Balığı) UraL 22:36
- Channa Stewarti (yılanbaş) rseven 22:35
- Smart 50 Isıtıcı 250 Tl Özgür7 22:11
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 22:11
- L144 Mavi Göz Vatozlar Mükemmel Kan Tül Hatları FULL RED MEHMET 21:04
- Agassizi Blue Flame Ve Borelli Opal yamansengonca 20:49
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 20:49
- Thumbi West Ve Mpanga Yavruları iesiringu81 20:40
- Afra Coube AlisBaba 19:40
- Electric Blue Acara AlisBaba 19:40
- Saulosi Coral Red (arıyorum) Ercankurt 19:19
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 18:56
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 16:38
- Neocaridina Davidi (kiraz Karides) sakal34 16:38
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 16:33
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 16:33
- Anubias. Yeni İthalat. Whatsapptan Yazabilirsiniz propecia 16:33
- Minare Ve/veya Pembe Ramshorn Salyangozları Arıyor Ehtiyar 16:20
- Sıfır Ayarında Malzemeler wilivil 16:17
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 15:22
- Akvaryum 30*30 metsi 15:22
- Apistogramma Sp. Blueflame rhn35 15:17
- Akvaryum Ve Dolap AtlasPoyraz 14:19
- Apistogramma İnka Candidi Hongsloi AtlasPoyraz 14:19
- 10 Adet Sıfır Sump Motoru ( 25w - 1800 Litre ) Fishbone 14:16
- İç Filtreler, Isıtıcılar, Sump Motorları Vs. Fishbone 14:16
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-09/03/26 osmandbnl 14:15
KULLANICILAR
- 37 Online Kullanıcı, 21 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.