ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
pianoƒish
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3827
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 1 Dakika önce
Toplam Mesaj:
2786 [0.45 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
394 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kaan Ergen
Doğum Tarihi:
13 Şubat 1983
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Augmentin Tedavisi
O zaman bence augmentin kullanmayın. Forumda sorununuzun çözümü için bir çok eski konu bulabilirsiniz.
Akvaryuma Kök Eklemek
[QUOTE=acemigenchobici]Dediğiniz gibi 3 kez kaynatıp koydum. Ama dediğim gibi hali hazırda içinde balık olan akvaryuma koyduğum için toprağın içine oturturken biraz toprak altındaki kirler suya çıktı. Filtre onları çeker ama balıklar açısından bir problem yaratır mı sizce? Bazı yerlerde nitrat patlamasına yol açabileceğini okumuştum[:?] [/QUOTE]

Akvaryumun toprağını çok aşırı karıştırmadığınız sürece bir şey olmaz. Kök ise belki biraz suyu sarartır bir süre, çok az da ph'ı düşürür belki.
L144 Yavru Ve Karides Tankı İçin Siyah Kum Seçimi
Kum değil ama tür olarak lepistes yerine ember tetra gibi karideslere musallat olmayacak bir tür daha iyi olur bence.
Amano Karides
[QUOTE=Boraras]Allah aşkına biri şunu üretsin yahu. Bir yıl oldu akvaryumu kuralı her baktığımda şurda amano da olsa diyorum. Tanesi bin TL’ye satan arkadaştan alıcam en sonunda herhalde.

Millet vampir karides, bambu karides, cüce tayland yengeci gibi bir ton canlıyla mis gibi akvaryumlar kurarken biz daha amano bulamıyoruz. Bu nedir arkadaş.[/QUOTE]

Vampir karides bu kocaman olanlardan mı? Türkiye de var mı örnek tank? Merak ettiğim bir tür.
Lepistes Ölümü
Balık beyaz benek olmayabilir. Beyaz benekse de metilen mavisi değil malahit yeşili uygulanır.
Augmentin Tedavisi
Tank oturmuş bir tanksa bütün bakterileri öldürürsünüz. Yani yararlıları da.[EDIT]pianoƒish,2026-04-24 18:05:32[/EDIT]
Walstad Felsefesiyle Kurulan Akvaryum Tasarlayıp H
[QUOTE=CoryCory]
[/QUOTE]

Zaten emers hale geçen bitkilerin büyüme hızı da gözle görülür şekilde artıyor. CO2 verilen High Tech'te su içinde büyüme hızına ulaşıyor.
Dekor
Yapıştırıcı ve sünger olarak bir sorun olmaz ama dallar tam kurumamışsa kötü şekilde çürür. Tam kurumuşsa bile yeterince sert yapıda bir ağaç dalı değilse normal şekilde çürümesi de kısa sürer ve yok olur. Bir de çam ağacı ve benzer bir kaç tür toksik olarak suyu bozar.
Japon Balığım Nasıl İyileşir
Daha öncede yine yetersiz hacimde beta bakmışsınız ve ölmüş. Buradaki tavsiyelere uymayacaksanız soru sormanın ne gereği var? Önce canlının asgari gereksinimlerini karşılayın. Uygun hacimde bir akvaryum alın.
Ph Metre Ve Tds Metre Önerisi
Bu sıvı olanı o kadar beğendim ki bir adet daha aldım. 200 ölçüm her biri. Çünkü biliyorum şimdi almasam, bittiğinde 2 katı olacak fiyatı...

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/70376/220420261400531.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.