ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Durustyilan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Saat 31 Dakika önce
Toplam Mesaj:
33 [0.18 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
28 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kayra Ünal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Kayra Ünal
SON 10 MESAJI
Lepistes Kuyruk Erimesi Nasıl Tedavi Edilir
[QUOTE=Betta_King]
Filtre olarak sadece biri çalışma yeterli şelale de pipo da uygun siz bilirsiniz ya da ikisini de çalıştırmaya devam edebilirsiniz. [/QUOTE]
Kuyruk erimesini tedavi etmek için bir öneriniz varmı ? Arada sıcaklığı yazmayı unutmuşum kusura bakmayın sıcaklığı sabit 26 derecede tutuyorum ısıtıcıyla
[QUOTE=Betta_King]
Filtre olarak sadece biri çalışma yeterli şelale de pipo da uygun siz bilirsiniz ya da ikisini de çalıştırmaya devam edebilirsiniz. [/QUOTE]
Kuyruk erimesini tedavi etmek için bir öneriniz varmı ? Arada sıcaklığı yazmayı unutmuşum kusura bakmayın sıcaklığı sabit 26 derecede tutuyorum ısıtıcıyla
[QUOTE=Betta_King]Sanırım filtre yok bu büyük sıkıntıdır çünkü nitrifikasyon bakterileri filtreye tutunur. Bu bakteriler ölümcül olan amonyağı nitrite çevirir nitrit ise ölümcüldür ancak amonyak kadar değildir. Sonra nitrit nitrata dönüşür nitrat 15-20 ppm'in üstünde değilse sıkıntı yaratmaz. Ayrıca akvaryum çok küçük tetraları verin çünkü onlar sürü balıkları 1,2,3 adet beslenecek balıklar değiller. Aynı zamanda o tankta sadece lepistesler kalsa sıkıntı çıkmaz çünkü üreme için 1 erkeğe 2-3 dişi lazım üretim düşünecekseniz 30,40,50,60 litreleri düşünün. Su ısınızı yazarsanız daha iyi olur ayrıca ölçebiliyorsanız pH değerini de yazın. [/QUOTE]
Telefondan açmıştım konuyu üstteki başlıkları göremedim. Akvaryumda filtre var en başta şelale aparatı olan bir iç filtre kullanıyordum sadece 2 haftadır onunla birlikte bir tane de pipo filtre çalışıyor. ph değerlerini ölçemiyorum.
[QUOTE=Betta_King]Sanırım filtre yok bu büyük sıkıntıdır çünkü nitrifikasyon bakterileri filtreye tutunur. Bu bakteriler ölümcül olan amonyağı nitrite çevirir nitrit ise ölümcüldür ancak amonyak kadar değildir. Sonra nitrit nitrata dönüşür nitrat 15-20 ppm'in üstünde değilse sıkıntı yaratmaz. Ayrıca akvaryum çok küçük tetraları verin çünkü onlar sürü balıkları 1,2,3 adet beslenecek balıklar değiller. Aynı zamanda o tankta sadece lepistesler kalsa sıkıntı çıkmaz çünkü üreme için 1 erkeğe 2-3 dişi lazım üretim düşünecekseniz 30,40,50,60 litreleri düşünün. Su ısınızı yazarsanız daha iyi olur ayrıca ölçebiliyorsanız pH değerini de yazın. [/QUOTE]
Telefondan açmıştım konuyu üstteki başlıkları göremedim. Akvaryumda filtre var en başta şelale aparatı olan bir iç filtre kullanıyordum sadece 2 haftadır onunla birlikte bir tane de pipo filtre çalışıyor. ph değerlerini ölçemiyorum.
Fotoğraf:
Hastalık Belirtileri: kuyrukta deformasyon
Akvaryum Kapasitesi (litre): 15
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 1e 1d lepistes 3 transgenetik tetra 1 neon tetra
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): bilinmiyor
Filitrasyon: sobo wp320-f iç filtre, pipo filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: kullanmadım
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.): haftada 1 %30 su değişimi ve dip çekimi yapıyorum
Merhabalar. 15 litre akvaryumum var akvaryumda 1e 1d Lepistes 3 transgenetik Tetra 1 tane de neon Tetra var. Popülasyonun fazla olduğunu biliyorum 1-2 hafta içinde transgenetikleri ve neon tetrayi vereceğim bı arkadaşıma. Şuan lepisteslere uygulayabilecegim bı tedavi yöntemi varmı? Sera baktopur ilaci kullanılıyormuş heralde tedavi için bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?
Balıkların ikisinde de kuyruk erimesi var ama istahlarinda bir sıkıntı yok.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276546/250920261338361.jpg[/IMG][EDIT]Durustyilan,2026-09-25 13:39:00[/EDIT]
Fotoğraf:
Hastalık Belirtileri: kuyrukta deformasyon
Akvaryum Kapasitesi (litre): 15
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 1e 1d lepistes 3 transgenetik tetra 1 neon tetra
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): bilinmiyor
Filitrasyon: sobo wp320-f iç filtre, pipo filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: kullanmadım
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.): haftada 1 %30 su değişimi ve dip çekimi yapıyorum
Merhabalar. 15 litre akvaryumum var akvaryumda 1e 1d Lepistes 3 transgenetik Tetra 1 tane de neon Tetra var. Popülasyonun fazla olduğunu biliyorum 1-2 hafta içinde transgenetikleri ve neon tetrayi vereceğim bı arkadaşıma. Şuan lepisteslere uygulayabilecegim bı tedavi yöntemi varmı? Sera baktopur ilaci kullanılıyormuş heralde tedavi için bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?
Balıkların ikisinde de kuyruk erimesi var ama istahlarinda bir sıkıntı yok.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276546/250920261338361.jpg[/IMG][EDIT]Durustyilan,2026-09-25 13:39:00[/EDIT]
Hava Motoru Tavsiyesi
[QUOTE=GETS34]Odanız cam varmı yada balkonu var ise hava motorunu dışarı koy sıfır ses olur
[/QUOTE]
Hava motoruyla camın arasındaki mesafe baya var o mesafeden motor verimli çalışabilirim emin degilim bı de motor hava sartlarindan etkilenmez mi yağmur vs.
[QUOTE=XauPau]Tetranın airsilent modelleri yani cama yapışan kendinden hava taşı olan modelleri gerçekten sessiz. Ama bütçenizi aşıyor. Bir de güçleri öyle aman aman değil ( Maxi 80 Lt - Mini 40 Lt )
Bu litreler işimi görür derseniz tetranın aps100 modeli ve 50 modeli de oldukça sessizler. Model numarası Optimum akvaryum hacmini temsil ediyor. Amazonda aps100 modeli 897 TL.
Bu arada havasız artemia setleri mükemmel bir yöntem. Yıllarca ne kadar uğraşmışım dedirtti. [/QUOTE]
En başta bı petshoptan adamın önerdiği motoru aldım orada dinlediğimde sessiz gelmişti sonra evde çalıştırınca ne kadar sesli olduğunu anladım. Sonra onu verip Terra aps 50 aldım. Şuan motordan gayet memnunum geceleri açıkken uyuyabiliyorum beni rahatsız etmiyor ama kişiden kişiye göre değişebilir.
Herkese önerilerden dolayı teşekkür ederim.
[QUOTE=GETS34]Odanız cam varmı yada balkonu var ise hava motorunu dışarı koy sıfır ses olur
[/QUOTE]
Hava motoruyla camın arasındaki mesafe baya var o mesafeden motor verimli çalışabilirim emin degilim bı de motor hava sartlarindan etkilenmez mi yağmur vs.
[QUOTE=XauPau]Tetranın airsilent modelleri yani cama yapışan kendinden hava taşı olan modelleri gerçekten sessiz. Ama bütçenizi aşıyor. Bir de güçleri öyle aman aman değil ( Maxi 80 Lt - Mini 40 Lt )
Bu litreler işimi görür derseniz tetranın aps100 modeli ve 50 modeli de oldukça sessizler. Model numarası Optimum akvaryum hacmini temsil ediyor. Amazonda aps100 modeli 897 TL.
Bu arada havasız artemia setleri mükemmel bir yöntem. Yıllarca ne kadar uğraşmışım dedirtti. [/QUOTE]
En başta bı petshoptan adamın önerdiği motoru aldım orada dinlediğimde sessiz gelmişti sonra evde çalıştırınca ne kadar sesli olduğunu anladım. Sonra onu verip Terra aps 50 aldım. Şuan motordan gayet memnunum geceleri açıkken uyuyabiliyorum beni rahatsız etmiyor ama kişiden kişiye göre değişebilir.
Herkese önerilerden dolayı teşekkür ederim.
Bitki Ve Moss Önerisi
[QUOTE=Ozmoziz]Işığınz nedir bilmiyorum ama başlangıç olarak tilki kuyruğu güzel olur bence[/QUOTE]
Işığı kendim yaptım akvaryumun üstünde 3 sıra 35'er cm normal beyaz led var. Bu fotoğraf biraz eski daha ışığı yapmadan önce.[EDIT]Durustyilan,2026-09-11 22:21:05[/EDIT]
[QUOTE=Ozmoziz]Işığınz nedir bilmiyorum ama başlangıç olarak tilki kuyruğu güzel olur bence[/QUOTE]
Işığı kendim yaptım akvaryumun üstünde 3 sıra 35'er cm normal beyaz led var. Bu fotoğraf biraz eski daha ışığı yapmadan önce.[EDIT]Durustyilan,2026-09-11 22:21:05[/EDIT]
Bitki Ve Moss Önerisi
15 litre, eni 15 boyu 34,5 yuksekliği 25 cm olan bi akvaryumum var. Bu akvaryumu neocaridina karides akvaryumu yapmayı düşünüyorum ama içinde hiç dal veya bitki yok. Tabanında 4-5 cm kadar çok küçük taneli olmayan bir kum var (kumun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum biraz karışık bir kum heralde, kuzenimden almıştım). Bu şartlarda bakabileceğim low tech bitki ve moss önerebilirseniz çok sevinirim. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276546/050820260013181.jpg[/IMG]
15 litre, eni 15 boyu 34,5 yuksekliği 25 cm olan bi akvaryumum var. Bu akvaryumu neocaridina karides akvaryumu yapmayı düşünüyorum ama içinde hiç dal veya bitki yok. Tabanında 4-5 cm kadar çok küçük taneli olmayan bir kum var (kumun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum biraz karışık bir kum heralde, kuzenimden almıştım). Bu şartlarda bakabileceğim low tech bitki ve moss önerebilirseniz çok sevinirim. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/276546/050820260013181.jpg[/IMG]
Hava Motoru Tavsiyesi
[QUOTE=Sfenks111]Kendinden motorlu pipo filtreleri tavsiye ederim Dophin SFP16 gayet sessiz.
Artemia içinde, havasız artemia setlerini tavsiye ederim. Gayet başarılı şekilde çıkartıyor mıknatıstır süzmedir uğraşmıyorsun. Tek bir hareketle artemiları toplayıp durulayıp balıklara veriyorsun.[/QUOTE]
Bu filtreyi duydum ama bütçemi biraz aşıyor o yüzden pek ona yönelmedim. Havasız artemia çıkaranları konuyu açtıktan sonra gördüm. Önerebileceğiniz başka bir hava motoru varmı kullandığınız ya da duyduğunuz?
[QUOTE=Muratakdag]
Hocam havasiz artemia seti nasil oluyor . [/QUOTE]
Bazıları direkt tuzunu, suyunu koyup karıştırıyor benim gördüğüm. Bazıları da saklama kabına tuzunu ve suyunu koyup içine sünger atıyorlar bir tane koydukları su süngeri geçmiyor. Çıkan artemialar suda yüzüyor kabukları ve çıkmayan yumurtalar da süngerin üstünde kalıyor sonraki adımlar aynı şırıngayla al süz balığa ver şeklinde.
[QUOTE=Sfenks111]Kendinden motorlu pipo filtreleri tavsiye ederim Dophin SFP16 gayet sessiz.
Artemia içinde, havasız artemia setlerini tavsiye ederim. Gayet başarılı şekilde çıkartıyor mıknatıstır süzmedir uğraşmıyorsun. Tek bir hareketle artemiları toplayıp durulayıp balıklara veriyorsun.[/QUOTE]
Bu filtreyi duydum ama bütçemi biraz aşıyor o yüzden pek ona yönelmedim. Havasız artemia çıkaranları konuyu açtıktan sonra gördüm. Önerebileceğiniz başka bir hava motoru varmı kullandığınız ya da duyduğunuz?
[QUOTE=Muratakdag]
Hocam havasiz artemia seti nasil oluyor . [/QUOTE]
Bazıları direkt tuzunu, suyunu koyup karıştırıyor benim gördüğüm. Bazıları da saklama kabına tuzunu ve suyunu koyup içine sünger atıyorlar bir tane koydukları su süngeri geçmiyor. Çıkan artemialar suda yüzüyor kabukları ve çıkmayan yumurtalar da süngerin üstünde kalıyor sonraki adımlar aynı şırıngayla al süz balığa ver şeklinde.
Hava Motoru Tavsiyesi
Şuan pipo filtre çalıştırmak için bir hava motoru arıyorum ama motor odamda olacağı için ses konusundan emin olamadım, motorun sessiz olması önemli. Bir de ileriye dönük de düşünmek istiyorum olurda artemia çıkarmak gerekirse falan diye. Fazla bir bütçem yok max 800 TL gibi bir bütçem var. Konuda bilgi sahibi ve tecrübeli kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Şuan pipo filtre çalıştırmak için bir hava motoru arıyorum ama motor odamda olacağı için ses konusundan emin olamadım, motorun sessiz olması önemli. Bir de ileriye dönük de düşünmek istiyorum olurda artemia çıkarmak gerekirse falan diye. Fazla bir bütçem yok max 800 TL gibi bir bütçem var. Konuda bilgi sahibi ve tecrübeli kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Pipo Filtre Ve Hava Motoru Önerisi
Merhabalar şuanda halihazırda bir akvaryumum var ama bu akvaryumu karides akvaryumuna çevireceğim. Bundan dolayi pipo filtre almayı düşünüyorum ama kendinden motorlu bı filtre mi almalıyım yoksa ayriyeten hava motoruyla calisanlardan mi almaliyim kararsız kaldım motorun sessizligi benim icin önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum keyifli hobiler.
Merhabalar şuanda halihazırda bir akvaryumum var ama bu akvaryumu karides akvaryumuna çevireceğim. Bundan dolayi pipo filtre almayı düşünüyorum ama kendinden motorlu bı filtre mi almalıyım yoksa ayriyeten hava motoruyla calisanlardan mi almaliyim kararsız kaldım motorun sessizligi benim icin önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum keyifli hobiler.
Karides Nereden Alınmalı
[QUOTE=ugurbaran]
sık sık foruma giriyor https://www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=241968 özel mesaj atabilirsiniz bi ara sahibinden de ilanı vardı ama duruyor mu hiç bilmiyorum instagramdan da yazarsanız dönüş yapar diye düşünüyorum
[/QUOTE]
Özel mesajdan yazdım kendisine. Teşekkürler.
[QUOTE=ugurbaran]
sık sık foruma giriyor https://www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=241968 özel mesaj atabilirsiniz bi ara sahibinden de ilanı vardı ama duruyor mu hiç bilmiyorum instagramdan da yazarsanız dönüş yapar diye düşünüyorum
[/QUOTE]
Özel mesajdan yazdım kendisine. Teşekkürler.
SON MESAJLAR
- Dostlar Akvaryum Led Işık Arızası egemenc, 08:29
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Monte Carlo Carpet Yayılımı Durdu Betta_King, 07:38
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Su Yüzeyindeki Silis Kumu Temizleme zeko99, 07:23
Akvaryum Bilimi - Karides Akvaryumu Hakkında Sorularım Ve Kurulumum Tata, 02:35
Omurgasızlar - 2 Aylık Akvaryumda Yoğun Diatom Sorunu – Bitkiler mahsun315, 02:09
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Taşlar Akvaryumda Kullanılır Mı lonewisp, 20:54
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Led Armatür Arızası, Nasıl Tamir Olur SuperSport, 20:29
Aydınlatma - Lepistes Kuyruk Erimesi Nasıl Tedavi Edilir Ehtiyar, 19:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 19:31
Akvaryum Tanıtımı - Co2’siz Nano Tankta Bitki Gelişir Mi? syerli, 16:07
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Köşe Çatlağı mutlubaba, 15:30
Yeni Üye Forumu - Esp Tabanlı Akıllı Işık Ve Sıcaklık Ölçüm Sistemi ulutasatilla, 14:18
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Hava Motoru Tavsiyesi ulutasatilla, 14:07
Filtreleme Seçenekleri - Co2’siz Nano Tank’ta Bitki Gelişimi Emrekuzal, 13:16
Yeni Üye Forumu - 30cm Küp Akvaryum Moda Ve Bitkiler Joec, 13:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dario Dario (red Scarlet) rasporasrc, 12:22
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Macmasteri Üretimi ncmberk, 10:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hasta Beta Balığım İçin Öneri hoppala, 06:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Su Kaplumbağası - Kabukta Beyazlık ve UVB Lamba Gerekli Mi? hoppala, 06:00
Sürüngenler ve Amfibyumlar - El Yapımı Bitki Işığı Yusufbaba, 00:03
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Kribensis Mi? eyidasss, 19:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 100x45x45 Hardscape Tavsiye syerli, 18:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Tasarım Değişikliği Wasdff, 17:29
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Amerikan Rüyası doufo361, 15:28
Akvaryum Tanıtımı - Karın Çökmesi atakanaydin, 14:46
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 11:40
Akvaryum Tanıtımı - Yakışıklıdan Pozlar :) Şahinöztürk, 11:14
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:19
Akvaryum Tanıtımı - Green Terror Gold Saum Cinsiyet Ayrımı Ramazan Güleç, 22:37
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 22:07
Hastalıklar ve İlaçlar - DIY Fon Kaplamasında Çimento, Önemli Püf Noktaları Ysm_glt, 19:55
Arka Fon Yapımı - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 18:16
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Vatozlara Verilen Sebzeler Akvaryumda Kaç Saat Kalmalı? hvostr, 17:05
Yeni Üye Forumu - 1 Metrelik Tankda Hangi Ciklet Gider? Betta_King, 16:48
Yeni Üye Forumu - Ay Kuyruk Moly Doğumu Yakinmi Yavruluga Aldim Fin World, 08:19
Yeni Üye Forumu - Balkona Giden Ekstra Uzun Dış Filtre Hortumu pianoƒish, 06:11
Filtreleme Seçenekleri - Lepistes Hastalığı DenizAslan, 21:12
Yeni Üye Forumu - Moly Yavrulukta Doğumu Yakinmi Erd4an, 19:24
Yeni Üye Forumu - Tilki Kuyruğu Ozmoziz, 16:16
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryumlar İçin Raf İnci Kefali, 11:38
Yeni Üye Forumu - Muğlalılar Goca Bodrumlu, 10:38
Akvarist Grupları ve Buluşmaları - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin platinium, 09:27
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Anzavur17, 00:41
Yeni Üye Forumu - Dünden Bugüne.. MCY4, 23:33
Akvaryum Tanıtımı - Hikari Yemler Hakkında Bilgilendirme Joec, 23:28
Akvaryum Dünyasından Haberler - Kupadan Saksı Yapma Fikri Tata, 22:12
Bitki Türleri ve Bakımı - Su Kaplumbağası Cinsiyet Belirleme hoppala, 20:54
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Lepistes Akvaryumunda Köpük DenizAslan, 17:30
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı Ehtiyar, 17:02
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum DenizAslan, 15:52
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Led Armatür Işık Aydınlatma yaguara 08:45
- Creaqua Krom Pipe Ve A Kalite Akvaryum Malzemeleri apistoman 05:08
- Kepçe, Kaya, Çakıl Taşları AquaPuella 04:49
- Chihiros Wrgb30-oase Dış Filtre-chrome Pipe Aporetti 04:02
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:47
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:47
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:47
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:47
- 40x35x30 Buhar Camlı Akvaryum WnrAquascaping 01:38
- Wild Beta Grey Alien Çiftler -doctore- 01:31
- Tetra Tec Aps 400 Hava Motoru Aşırı Sessiz. Serkanjb 01:00
- 2 Adet Bolivian Ramirezi pengasusboi 00:30
- Chindongo Saulosi Yavrusu Esakvarist 00:19
- Eheim 2226 Esakvarist 00:19
- Albino Auratus - Beyaz Prenses - Çingene Malawi market 00:06
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 00:06
- Aykılıç, King Ve Düz Kılıç Yavruları A Kalite ali özer 00:01
- Ful Red Lepistes ÖĞRÜNÇ 23:00
- Katil Salyangozlarla. ÖĞRÜNÇ 23:00
- Mangrow Üstü Anubias(yenilendi), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 22:26
- Damızlik Cüce Vatoz poyraz43 22:11
- Eheim Filtre Hava Motoru Dalga Motoru Vs vedat79 21:45
- Crptocoryne Crispatula Var SeaWorld 20:20
- Cüce Vatoz & L144 SeaWorld 20:20
- Apistogramma Piaroa F1 - Steindachneri - İnka HarunYILDIRIM 20:05
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 19:50
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 19:50
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 19:50
- Microfex( Dero Worm) & Sirke Kurdu Amati340 19:50
- Springtail Kültürü (sıçrarkuyruk) Amati340 19:50
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 19:38
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 18:37
- Makrakanta, Oscar Koksal Gurkan 18:37
- L144 Tül - Düz Karışık Koksal Gurkan 18:37
- Moss -pelia Moss - mightymurat 18:35
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 18:35
- L333 - L397 Pleco Dişi Arıyorum mightymurat 18:35
- Siyah Molly mightymurat 18:35
- Xxl Boyda Malawi İmparator Cigledler serdar131977 18:03
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 17:15
- Çekya İthalatı Nadir Ve Kaliteli Türler RareFish 17:01
- Cüce Vatoz (2e-2d) Ve Gold Laser Corydoras (3d-6e) Emirk 16:32
- Saulosi 2-4 Cm Emirk 16:32
- Apistogramma Macmasteri Red Shoulder Genç Çiftler aquaticathearmi 15:57
- 90x45x45 Ultra Clear 45 Açılı Akvaryum aquaticathearmi 15:57
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 15:44
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 15:44
- Takasa Açık Kaliteli Malzemeler BadgeR 15:10
- Chihiros Rgb Vivid 2 Mini Shade Arıyorum BadgeR 15:10
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 15:02
KULLANICILAR
- 35 Online Kullanıcı, 19 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.