ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
22sfen
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
2 dakika önce
Toplam Mesaj:
6 [0.67 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Samet FEN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Beylikdüzü

SON 5 MESAJI

İlk Tecrübem
[QUOTE=Uriel]
Hızlı yapıştırıcı olur yada aquaforest polip glue al[/QUOTE]

Bqq3 aldım bunun ayarı varmı duvar ıslandı hep çok su attiriyo usten [EDIT]22sfen,2025-11-29 13:40:29[/EDIT]

Tamam buldum yandan mış :)
İlk Tecrübem
Karar verdim qq3 alıcam [:iyi:]kayaları birbirine yapıştırmam için bir yapistirici onerimisin Ista diye bı marka buldum ama uygunmu [
İlk Tecrübem
Arkadaşlar fikirleriniz için teşekkür ederim suyun yarısını koydum bekliyorum bakalım belki bubble magus 2 yada 3 alıcam gibi şimdlik popbloom rl60 ışık aldım yeterli olur umarım kaya olarak aquaforest le zoe kayalardan karışık koymayı planlıyorum onlarıda aldım tanka koyduğumda resim atarım bi kaç su kondisyon ilacı aldım . bi sorum daha olucak akvaryuma neden ısıtıcı koyuyoruz sonucta okyanusta soguk sularda yaşamıyormu bu hayvanlar suyu ısıtmak mı amac yoksa sıcaklıgı sabıt tutmakmı
İlk Tecrübem
Ben böyle bir başlıyım baktım olmuyor bi şekilde bi çözüm bulucam artık dış filtre taksam cam borularla akvaryum kenarına askı yapsam onları dış filtre iş görürmü acaba illaha o koca kafalı protein skimmerı alcakmıyım yoksa : ) almak zorunda kalırsam alıcam ama sınırları zorlamak istiyorum dış filtre taksam ne eksik olurki ?
İlk Tecrübem
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/270145/211120252046431.jpg[/IMG]

Selam Arkadaşlar bugün itibari ile yeni bir yoldaşınız olarak deniz akvaryumu kurmaya karar verdim hiç bir bilgim yok youtube dan dolma bilgilerle bir de bu forumdan okududugum yazılarla bir yola çıkmaya karar verdim sump sistemim yok ama özellikle ben istemedim tank içerisinde daha fazla yerim olsun istiyorum belki skimmer olarak nano askı bişiyler kullanırım ama aslında onuda tankın içerisine sokmak istemiyorum o konuyu biraz araştırıyorum bu aralar bazıları dış filtre ile bu işe girişmiş çoğu buna karşı ama ben siz tecrübeli arkadaşlarımında fikirlerini almak istiyorum skimmer almak zorundamıyım gerçekten akvaryumun içinde çok kalabalık istemiyorum bir yolu olabiliceğine inanıyorum konuya başlayalım eğer bana yoldaş olursanız sevinirim çünkü cevremde kimse yok akvaryumla uğraşan . bu arada tank boyutum 60*40*40 [EDIT]22sfen,2025-11-21 21:01:41[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.