ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dreamxx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Kasım 2022 10:11
Toplam Mesaj:
27 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ibrahim bilgili
Doğum Tarihi:
24 Nisan 1989
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
İbrahim Bilgili
SON 10 MESAJI
Japon Baliklarim Oluyor
Tamamını değişme zaten. suyun ilk etapta %40 ını değişebilirsin ve sürekli su değiştirme kenarda dinlenmiş suyun her zaman olsun akvaryum pislendikce haftada 1, 5 günde 1 değişebilirsin.
Tamamını değişme zaten. suyun ilk etapta %40 ını değişebilirsin ve sürekli su değiştirme kenarda dinlenmiş suyun her zaman olsun akvaryum pislendikce haftada 1, 5 günde 1 değişebilirsin.
Japon Baliklarim Oluyor
Dostum öncelikle kendini güzel ifade edebildiğin için seni tebrik ediyorum. konuya gelirsek hemen hemen herkes bu hobiye japon balıkları ile başlıyor ben de öyle başladım, maalesef başlarda kayıplar oluyor üzücü bir durum ama yapacak pek bir şey yok zamanla tecrübe kazanıyorsun ve kayıp yaşamamaya başlıyorsun.
öncelikle su değişimi yaptığın zaman bir hortum yardımıyla varsa akvaryumcudan bu pislikleride çekmek için kullanılan bir aparat var onu kullanarak hem dışkıları temizleyerek hem de suyu temizleyerek ancak suyun tamamını değilde yarısından biraz fazlasını değiştirerek yapabilirsin. bu arada musluk suyunu en az 2-3 gün dinlendir, su değişimi yapmadan önce 5 litre bir bidona veya damacanaya koy dinlensin. yem verirkende pul yemlerden vermen daha iyi olur ayrıca gördüğüm kadarıyla hem hava motoru hem filtre görevi gören bir cihazın var, hava motorun devamlı açık kalsın aynı zamanda filtrede çalışsın. benim anladıgım kadarıyla su değişiminden dolayı kayıp yaşıyorsun dediğim gibi su değişimi yaparken akvaryumdaki suyun tamamını değişiyorsan burada problem olur olabildiğince pislikleri çekip suyun yarısından fazlasını çekmeden yeni su eklemelisin, su değişiminide akvaryumun durumuna göre haftada 1 yapabilirsin
Dostum öncelikle kendini güzel ifade edebildiğin için seni tebrik ediyorum. konuya gelirsek hemen hemen herkes bu hobiye japon balıkları ile başlıyor ben de öyle başladım, maalesef başlarda kayıplar oluyor üzücü bir durum ama yapacak pek bir şey yok zamanla tecrübe kazanıyorsun ve kayıp yaşamamaya başlıyorsun.
öncelikle su değişimi yaptığın zaman bir hortum yardımıyla varsa akvaryumcudan bu pislikleride çekmek için kullanılan bir aparat var onu kullanarak hem dışkıları temizleyerek hem de suyu temizleyerek ancak suyun tamamını değilde yarısından biraz fazlasını değiştirerek yapabilirsin. bu arada musluk suyunu en az 2-3 gün dinlendir, su değişimi yapmadan önce 5 litre bir bidona veya damacanaya koy dinlensin. yem verirkende pul yemlerden vermen daha iyi olur ayrıca gördüğüm kadarıyla hem hava motoru hem filtre görevi gören bir cihazın var, hava motorun devamlı açık kalsın aynı zamanda filtrede çalışsın. benim anladıgım kadarıyla su değişiminden dolayı kayıp yaşıyorsun dediğim gibi su değişimi yaparken akvaryumdaki suyun tamamını değişiyorsan burada problem olur olabildiğince pislikleri çekip suyun yarısından fazlasını çekmeden yeni su eklemelisin, su değişiminide akvaryumun durumuna göre haftada 1 yapabilirsin
Çöpçü
Merhaba su değişikliği mi yaptınız ? veya herhangi bir değişiklik oldu mu akvaryumda
Merhaba su değişikliği mi yaptınız ? veya herhangi bir değişiklik oldu mu akvaryumda
Eheim Ecco Pro 300 Malzeme Dizilimi
Merhaba ecco pro 300 kullanmaktayım ancak filtrenin içinden çıkan kendi malzemelerinden hiç memnun kalmadım tabi caizse balık yüküm az olmasına rağmen filtre bir türlü istediğim berraklığı vermedi. normalde filtrenin dizilimi şu şekilde en altta eheim mech pro - bir üst sepette eheim biomech ve onun üstünde substrat pro tabi arada elyaflar da mevcut ben sera siporax ve seachem matrixle beraber Sera Crystal Clear Su Berraklaştırıcı Toplardan sipariş ettim bunların dizilimini nasıl yapabilirim en verimli şekilde ?
Merhaba ecco pro 300 kullanmaktayım ancak filtrenin içinden çıkan kendi malzemelerinden hiç memnun kalmadım tabi caizse balık yüküm az olmasına rağmen filtre bir türlü istediğim berraklığı vermedi. normalde filtrenin dizilimi şu şekilde en altta eheim mech pro - bir üst sepette eheim biomech ve onun üstünde substrat pro tabi arada elyaflar da mevcut ben sera siporax ve seachem matrixle beraber Sera Crystal Clear Su Berraklaştırıcı Toplardan sipariş ettim bunların dizilimini nasıl yapabilirim en verimli şekilde ?
Eheim Yada Fluval Tavsiye
150 litrede eheim ecco pro 300 kullanıyorum fena değil memnunum ama 180 litre için 2217 serisini öneririm. fluval 207 de olabilir ama öncelik olarak 2217
150 litrede eheim ecco pro 300 kullanıyorum fena değil memnunum ama 180 litre için 2217 serisini öneririm. fluval 207 de olabilir ama öncelik olarak 2217
Çöpçü Balığı Stres Hakkında.
Bende yeni akvaryum kurdum 4-5 gün çalıştırıp bakteri kültürü ekledikten 2 gün sonra 6 cöpcü balıgı attım ama bir problem yaşamadım. sadece 2 gün önce 40 litre kadar su değişimi yaptım balıklardan bir tanesi su yüzeyine çıktı yaklaşık yarım saat kadar yukarıda kaldı akvaryum sıcaklığını yükselttikten sonra normale döndü sıcaklıktan kaynaklı sorun yaşıyor olabilir misin ? 26 dereceye kadar getirmeni tavsiye ederim sıcaklığı
Bende yeni akvaryum kurdum 4-5 gün çalıştırıp bakteri kültürü ekledikten 2 gün sonra 6 cöpcü balıgı attım ama bir problem yaşamadım. sadece 2 gün önce 40 litre kadar su değişimi yaptım balıklardan bir tanesi su yüzeyine çıktı yaklaşık yarım saat kadar yukarıda kaldı akvaryum sıcaklığını yükselttikten sonra normale döndü sıcaklıktan kaynaklı sorun yaşıyor olabilir misin ? 26 dereceye kadar getirmeni tavsiye ederim sıcaklığı
Corydoras Akvaryumum
Merhaba çok güzeller gerçekten maşaallah diyelim. benim 2 sorum var ilki farklı tür coryler aynı akvaryumda yaşamalarında problem oluyor mu ? benim şuan 150 litrede 6 pandam var eğer sorun olmuyorsa 1 tür daha eklemeyi düşünüyorum bulabilirsem. ikinci sorum ise kullandığınız yem markalarını paylaşabilir misiniz ?
Merhaba çok güzeller gerçekten maşaallah diyelim. benim 2 sorum var ilki farklı tür coryler aynı akvaryumda yaşamalarında problem oluyor mu ? benim şuan 150 litrede 6 pandam var eğer sorun olmuyorsa 1 tür daha eklemeyi düşünüyorum bulabilirsem. ikinci sorum ise kullandığınız yem markalarını paylaşabilir misiniz ?
Geçmeyen Bulanıklık Hakkında
[QUOTE=kdrackgz]Azot döngüsü esnasında akvaryumun bulanıklaşması normaldir, Amonyak artışı, yada amonyak artışına dayalı bakteri patlaması suyu bulanıklaştırır, akvaryumunuz oturduğunda geçecektir.
Ayrıca kumunuz silis kuma benziyor, akvaryuma oymadan önde iyice yıkadınız mı? Panda coryler zemini karıştırdığı için kumdaki ince tozu kaldırıyor olabilirler.
Öneri: Corylerinizin saklanmaya ihtiyacı car öylece açıkta durmak onları strese sokacaktır. Taşlar yada bitkiler ile saklanabilecekleri bir ortam oluşturmanızı öneririm
[/QUOTE]
Kumun markasi reeflowers natural aqua sand eklemeden önce yıkadım kutusunda da durulayıp koyun yaziyor ben 1 gece suda beklettim coryler icin taşlar vs mevcut ama bulaniklik yuzunden suan birsey koymak istemiyorum. Bu arada ekstra birsey yapmam gerekir mi su değişimi veya su berraklastirici eklemek gibi
[QUOTE=Okuldabalik]Video da anlatılanlara dikkat ediniz
[VID]https://youtu.be/RmwdXr9dJfA[/VID][/QUOTE][QUOTE=Abu]Henüz bakteri oluşumu tamamlanmamış. Su doldurduktan hemen sonra bakteri kültürü çalıştırsanoz daha iyi olurdu. Biraz daha sabredin. Su değişimine şuan ihtiyaç yok. Yemlemeyle beraber oturmaya baslayacaktır.
Filtreniz nedir bu arada? [:)][/QUOTE]
Filtre modelim ecco pro 300 akvaryum 150 litre aslinda bir sorun yoktu taa ki bakteri kültürü ekleyip 1 2 gun calistiktan sonra baliklari atana dek su degisimi yapmayayim o zaman cunku boyle gorunce dayanamayip 1 damacana kadar gunde su değişimi yaptim suana dek degisen birsey de olmadi [EDIT]dreamxx,2020-12-06 14:09:53[/EDIT]
[QUOTE=kdrackgz]Azot döngüsü esnasında akvaryumun bulanıklaşması normaldir, Amonyak artışı, yada amonyak artışına dayalı bakteri patlaması suyu bulanıklaştırır, akvaryumunuz oturduğunda geçecektir.
Ayrıca kumunuz silis kuma benziyor, akvaryuma oymadan önde iyice yıkadınız mı? Panda coryler zemini karıştırdığı için kumdaki ince tozu kaldırıyor olabilirler.
Öneri: Corylerinizin saklanmaya ihtiyacı car öylece açıkta durmak onları strese sokacaktır. Taşlar yada bitkiler ile saklanabilecekleri bir ortam oluşturmanızı öneririm
[/QUOTE]
Kumun markasi reeflowers natural aqua sand eklemeden önce yıkadım kutusunda da durulayıp koyun yaziyor ben 1 gece suda beklettim coryler icin taşlar vs mevcut ama bulaniklik yuzunden suan birsey koymak istemiyorum. Bu arada ekstra birsey yapmam gerekir mi su değişimi veya su berraklastirici eklemek gibi
[QUOTE=Okuldabalik]Video da anlatılanlara dikkat ediniz
[VID]https://youtu.be/RmwdXr9dJfA[/VID][/QUOTE][QUOTE=Abu]Henüz bakteri oluşumu tamamlanmamış. Su doldurduktan hemen sonra bakteri kültürü çalıştırsanoz daha iyi olurdu. Biraz daha sabredin. Su değişimine şuan ihtiyaç yok. Yemlemeyle beraber oturmaya baslayacaktır.
Filtreniz nedir bu arada? [:)][/QUOTE]
Filtre modelim ecco pro 300 akvaryum 150 litre aslinda bir sorun yoktu taa ki bakteri kültürü ekleyip 1 2 gun calistiktan sonra baliklari atana dek su degisimi yapmayayim o zaman cunku boyle gorunce dayanamayip 1 damacana kadar gunde su değişimi yaptim suana dek degisen birsey de olmadi [EDIT]dreamxx,2020-12-06 14:09:53[/EDIT]
Geçmeyen Bulanıklık Hakkında
Merhabalar akvaryumu yeni kurdum suyu direk hortumla doldurup 4-5 gün boyunca dış filtre çalışır pozisyonda bekledi herhangi bir bulanıklık vs olmadı. bir problem olmadığını görünce seachem bakteri kültürü ekleyip 2 gün sonra 6 tane panda corydoras ekledim ancak ne olduysa ondan sonra oldu akvaryum bulanıklaştı sis bulutu gibi bir durum oldu forumda araştırdım 15 20 konu okudum bununla ilgili ancak beklemekten başka net bir çözüm yok gibi duruyor. Ek olarak balıkları eklemeden önce yaklaşık olarak 2 su bardağı kadar balıkları aldığım kişinin suyu akvaryuma karıştı bundan dolayı bu problemi yaşamış olabilir miyim ? Suyun renginde hiç düzelme yok 2 kez 1 damacana kadar yeni su da ekledim ama aynı devam ediyor bu durum normal midir beklemeli miyim veya neler yapabilirim değerli bilgilerinizi bekliyorum.
bu balıkları eklemeden önce yaklaşık 3 günlükken gelişi güzel çektiğim bir fotoğraf
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/25559/061220200414231.jpg[/IMG]
bu şuanki durum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/25559/061220200424191.jpg[/IMG]
bu arada balıklarda bir problem yok gayet iyi durumdalar.
dış filtre eheim ecco pro 300 tabandaki kum ise reeflowers natural aqua sand
[EDIT]dreamxx,2020-12-06 04:30:59[/EDIT]
Merhabalar akvaryumu yeni kurdum suyu direk hortumla doldurup 4-5 gün boyunca dış filtre çalışır pozisyonda bekledi herhangi bir bulanıklık vs olmadı. bir problem olmadığını görünce seachem bakteri kültürü ekleyip 2 gün sonra 6 tane panda corydoras ekledim ancak ne olduysa ondan sonra oldu akvaryum bulanıklaştı sis bulutu gibi bir durum oldu forumda araştırdım 15 20 konu okudum bununla ilgili ancak beklemekten başka net bir çözüm yok gibi duruyor. Ek olarak balıkları eklemeden önce yaklaşık olarak 2 su bardağı kadar balıkları aldığım kişinin suyu akvaryuma karıştı bundan dolayı bu problemi yaşamış olabilir miyim ? Suyun renginde hiç düzelme yok 2 kez 1 damacana kadar yeni su da ekledim ama aynı devam ediyor bu durum normal midir beklemeli miyim veya neler yapabilirim değerli bilgilerinizi bekliyorum.
bu balıkları eklemeden önce yaklaşık 3 günlükken gelişi güzel çektiğim bir fotoğraf
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/25559/061220200414231.jpg[/IMG]
bu şuanki durum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/25559/061220200424191.jpg[/IMG]
bu arada balıklarda bir problem yok gayet iyi durumdalar.
dış filtre eheim ecco pro 300 tabandaki kum ise reeflowers natural aqua sand
[EDIT]dreamxx,2020-12-06 04:30:59[/EDIT]
Eheim Ecco Pro 300 Yeni Filtre Ses Sorunu
Herkese merhaba 150 litrede ilk akvaryumumu kurdum. filtre aşamasında almışken iyi birşey olsun diyerek ecco pro 300 (2036) modelini aldım. ben anlamadığım için kurulumu kuzenim gerçekleştirdi şuan filtrenin 2. günü doldu dolabın kapağı kapalıyken ses çok fazla rahatsız etmiyor ama yine de merak edip bilmediğim için soruyorum bu ses normal midir ? müdahale etmeyi gerektirecek bir durum var mıdır ? kapaç açık ve kapalıyken sessiz ev ortamında çekim yapıldı.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=v1yN2ZDLKHI[/VID]
Herkese merhaba 150 litrede ilk akvaryumumu kurdum. filtre aşamasında almışken iyi birşey olsun diyerek ecco pro 300 (2036) modelini aldım. ben anlamadığım için kurulumu kuzenim gerçekleştirdi şuan filtrenin 2. günü doldu dolabın kapağı kapalıyken ses çok fazla rahatsız etmiyor ama yine de merak edip bilmediğim için soruyorum bu ses normal midir ? müdahale etmeyi gerektirecek bir durum var mıdır ? kapaç açık ve kapalıyken sessiz ev ortamında çekim yapıldı.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=v1yN2ZDLKHI[/VID]
SON MESAJLAR
- Su Hala Bulanık dremreavsar, 07:34
Akvaryum Bilimi - Kuhli Balığı Hoppala, 04:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dainichi Veggie Pro Vs Veggie Fx dimbeleth, 02:37
Malzemeler ve Yemler Forumu - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 01:37
Akvaryum Dünyasından Haberler - Lepistes Yem Yememe, Zayiflama, Ölme Myawuz20, 01:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Aydınlatmanın 24saat Açık Kalması Cyber_Scout, 01:07
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 90*45*45 Natural Style merutay, 00:50
Akvaryum Tanıtımı - 30 Litre Akvaryum İçin Ne Önerirsiniz ? proavkayrumcu, 00:14
Yeni Üye Forumu - Bitki Adaptasyonu giyotyn, 23:52
Bitki Akvaryumları Genel - Tür Önerisi Tustwis, 23:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cüce Vatoz Hakkında Destek Turanii, 23:37
Kedi Balıkları Forumu - Japon Balığı Başkanceto, 23:15
Sazansıgiller - Neolamprologus Multifasciatus muhammet abaci, 23:15
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Walstad Toprak giyotyn, 23:03
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Uzun Aradan Sonra Bitkili Akvaryum AHLİ59, 22:26
Akvaryum Tanıtımı - Tür Önerisi IgorVladimir, 21:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu CoryCory, 21:14
Yosun - Akvaryumum Melek Balıkları İçin Yetersiz Mi? Boromir, 20:06
Yeni Üye Forumu - Trichopsis Vittata - Yavrular 2. Sfda ternapi, 19:43
Akvaryum Tanıtımı - Resimdeki Bitki Lepistese Zarar Verir Mi? metehan0106, 18:55
Yeni Üye Forumu - 7 Yıl Aradan Sonra Yeniden Merhaba :) CoryCory, 16:53
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İçin Dış Filtre Önerisi Mico, 16:52
Yeni Üye Forumu - Discus Yavrulama AmatorBetaci, 16:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesin Kafa Kısmı Garip Bir Hastalık Var AmatorBetaci, 16:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Snsn 603b Bir Konu Daha! Hidro Dinamik, 14:29
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum İşgal Altında ygzkrdg, 13:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Seçimi GhostKoi, 13:06
Filtreleme Seçenekleri - Reeflowers Gübreleme Sistemi egeaydin7, 12:35
Taban ve Gübreleme - Japon Balığı Başkanceto, 12:09
Yeni Üye Forumu - Bitkili Melek Akvaryumu cihann7, 09:48
Yeni Üye Forumu - Yine Yeni Yeniden❗kurulum Başlıyor.. FrkMbuna, 09:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum (hitech) B.CENİK, 03:56
Akvaryum Tanıtımı - Green Moscow Lepistes AreS, 02:34
Canlı Doğuranlar - Sp + Iceman + Demasoni Kaç Tane Besleyebilirim? alazcn, 00:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İçin Tasarım Kök M0nty, 00:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Beta Balığı Sağlıklı Mı M0nty, 00:15
Labirentliler - Axalotl Aldım Aguamentist, 00:04
Akvaryum Tanıtımı - 108x45x55 Akvaryuma Tür Önerisi xfuriousx, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus Tür Önerisi miracemir, 23:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bıktım bu Astronotların renk değiştirmesinden merutay, 22:21
Güney Amerikan Cichlidleri - Ağaç Dallarından Tasarım Muhammedbedri, 21:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Ve Betta Akvaryumlarım. Jeppe, 21:36
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Deneyimi Hobimus, 21:09
Yeni Üye Forumu - 40x40 Akvaryuma 6 Mm Yetermi KaanE, 19:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Küp Akvaryum Işık Önerisi KaanE, 19:29
Yeni Üye Forumu - Catappa ile Kızılağaç Kozalağı Kullanımı Canahsha, 17:10
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betta Balığım Geri Yuva Yapmıyor Neothauma, 16:50
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Dipte Yatma Yan Yatma Sorunu M0nty, 16:12
Hastalıklar ve İlaçlar - L144 Tül Vatoz omerh, 16:11
Kedi Balıkları Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 05:47
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 05:47
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 05:41
- Fluval 207- Temiz akaplan6607 03:50
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 02:25
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 01:39
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 01:39
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 01:39
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 01:39
- Balıklar Komple Satılık metsi 01:34
- Harika Formda Moss Türleri. smithiseek 01:32
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:07
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:07
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:07
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:07
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:07
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 23:52
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 23:52
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 23:36
- Seachem Amguard Rafayel 23:36
- Eş Tutmuş Tanganyika Gölünün Güzellikleri muhammet abaci 23:25
- 2.67 Tüp Furcifer 21:23
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:23
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 21:23
- Yetişkin 6 Adet Silver Rasbora asiaminor 20:40
- Bitki,kum,taş livadi 20:30
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 19:55
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 19:55
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 19:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:58
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:58
- Cryptoheros Sajica Ulubey35 18:53
- Afrika Cichlidleri devito 18:38
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 18:14
- Ramirezi Çifti koyu 17:28
- 90/50/45 10mm Ultra Clear Akvaryum umitopall 16:56
- 5000tl - Özel İmalat - Full Kurulu Takas Vasfi 16:22
- L144 Cüce Vatos Yavruları Birtek 15:32
- Lepistes Endler, Yerli Üretim 5 Tl Birtek 15:32
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 14:58
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 14:51
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 14:51
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 14:51
- Artemia & Microfex & Grindal Kurt betta.ist 14:51
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:47
- Super Red Cüce Vatoz Yavrular Tuby 14:47
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 14:37
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 14:37
- Çift Melek, Oranda, Cüce Vatoz F13K 14:37
- 5 Erkek Saulosi Emirk 14:18
KULLANICILAR
- 25 Online Kullanıcı, 14 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.