ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İnci Kefali
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
741
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 57 dakika önce
Toplam Mesaj:
604 [2.46 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
441 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
3

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burcu Yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Makine Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Betta splendens, betta siamorientalis, trichopsis vittata, trichopsis pumila, parosphromenus sentang, pygmy corydoras, karides ve salyangozlar

SON 10 MESAJI

Ternapi Medaka Pondları
[QUOTE=ternapi]

Son radikal budamadan elimde kalanların bir kısmı zeytinyağlı olarak sofrada yerini aldı[:P] kalanlar da çay olarak kurutuldu[8)]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213398/100820251918521.jpg[/IMG]

Yani bacopanın etinten, sütünden, yününden faydalanıyoruz[:D]

[/QUOTE]

Tadı nasıl anlatsana biraz [:P]
30 Litre Akvaryumda Beraber Beslenecek Türler?
[QUOTE=dantetr]Teşekkür ederim arkadaşlar birden fazla tür beslemek için kaç litre akvaryuma sahip olmalıyım?[/QUOTE]

Beslemek istediğiniz türlere bağlı bu. Her balık için minimum hacim aynı değildir.
[QUOTE=dantetr]En fazla ne kadar balık besleyebilirim?[/QUOTE]

İlla transgenetik istiyorsanız 4-5
Ternapi Medaka Pondları
[QUOTE=ternapi]

Teşekkür ederim.

Özellikle bu pond bacopalar tarafından çok seviliyor. Radikal budamalar yapmasam komple işgal ediverecek durumdalar[:D]

Pond ortamı, açık hava, bol güneş olunca çiçeksiz bırakmıyorlar sağ olsunlar[:3][/QUOTE]

Sağ olsun o radikal budamalar [:D]
Merhaba. Tek tür besleseniz iyi olur çünkü bunlar sürü balığı ve zaten akvaryumunuz küçük. Salyangoz ve karides eklemesi yapabilirsiniz.
Cüce Kerevit Beslenmesi
[QUOTE=Avoure]
Evet yaratıyor hele lepistesleriniz büyük kuyruklu türlerdense kerevitler onları yiyecektir. Ben bu durumla karşılaştığım için beta akvaryumuma aldım hepsini. Beta ile cüce kerevit bakabilirsiniz bununla ilgili yazılar da mevcut.

[URL]https://www.theshrimpfarm.com/posts/dwarf-crayfish-and-betta/[/URL][/QUOTE]

Dikkat edin betaya. Bende kerevitin betayı kuyruğundan yakalayıp, çekip, kötü yaraladığı bir olay olmuştu. Lepistesler daha küçük ve seri olduğundan betadan daha güvenli aslında kerevitle bakmak için.
2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım )
[QUOTE=koraykbl]Akvaryumunuz çoo güzel ama bence lav kırığı pek sağlıklı değil. Çok tozlu bir yapıda ve arasına giren organik atıklar çıkmıyor. Onun harince çok güzel[/QUOTE]

Yüzeydeki malzeme lav kırığı değil. En altta muhtemelen lav kırığı. Dediğiniz gibi bir sorun yaratmaz yani.
Akvaryum 3'ü 1 Arada
[QUOTE=MCY4]

Çok teşekkür ederim.

Transgenetiklere gelecek olursak, iki tankında ayrı ayrı hikayesi var. Seçim yapmak bana kalmadı pek[:)]

Ama şunu da belirtmek isterim; sonuçta onlar da canlı, neredeyse 3 yıldır beslediğim transgenetikler var. Seviyorum aslında hepsini[:)][/QUOTE]

Seçimi sizin yapmadığınızı tahmin ettim :) küçük evlatlar, balıklarla bağlantısı olmayan partnerler ya da iş arkadaşları seçmeye çok yatkın oluyor genelde. Tabii dediğiniz gibi canlı, bir suçları yok. Sizin iyi baktığınız belli her hallerinden. Kocamanlar
Cüce Kerevit Beslenmesi
[QUOTE=hho41]Cüce kereviti lepisteslerle aynı tanka almak sıkıntı yaratır mı? Yavaş oldukları için yetişemeyeceğini söyledi akvaryumcu.[/QUOTE]

Merhaba, yeterince büyükse tankınız bence sorun olmaz.
Akvaryum 3'ü 1 Arada
Maşallah tanklarınız çok güzel. Betanıza da bayıldım. Yalnız bu kadar güzel, doğal dekorlu tanklara transgenetik gibi yapay bir türü yakıştıramadım. Her halükarda canlılarınız sağlıklı gözüküyor. Elinize sağlık.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.