ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MrSingo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
31 Ekim 2024 16:28
Toplam Mesaj:
10 [0.27 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
10 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Orhan aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Orhan aydın

SON 10 MESAJI

Malawai Cikleti Bilgilerinizi Yaymak İçin Konu
Maviler kalacak tek diğerlerini vereceğim
Hepsini verme şansım yok malesef hepsini kabul etmedi aldığım yer
İlginiz için teşekkürler önerilerinizi ve fikirlerinizi dinliyeceğim
110 litre gibi bir akvaryum sizce balıklar için uygun olurmu 3d 1e mavi prenses 3d1e sarı prenses için
1 aydır benimleler ve hiç birni vermek veya değişmek istemiyorum ama benim yüzünden canlıların ölmesinede müsade edemem malesef değişmek zorunda kalacağım
Dediğiniz gibi biraz öyle oldu hobiye yeni başladım sadece mavi prensesle devam etmek istiyorum o yüzden hem balık sayısını hemde çeşitliliği azaltacağım bilgi almak öğrenmek için bu konuyu açtım[EDIT]MrSingo,2024-10-25 12:57:35[/EDIT]
Hobiye yeni başladım ailemde ben küçükken malawaş cikleti bakardı küçüklükten beri çok istiyordum sonunda kendi akvaryumumu kurdum fakat zor bir tür ve hepinizin bilgilerine ihtiyacım var.
tankım 90 40 30 sump sistemi ile filtrasyonu sağlıyorum tankımda 3 mavi prenses 1 sarı prenses 2 portakal ciklet 2 papağan balığı 2 adette cinsini bilmediğim ciklet ve leopar vatoz var çiftleşmeleri için ne yapabilirim(mavi prenseslerin hepsi dişi portakallar erkek)[EDIT]MrSingo,2024-10-24 23:56:21[/EDIT]
Portakal Cikletlerim Cama Ve Kayalara Sürtünüyor
Yardımlarınız için teşekkür ederim tuz banyosu yaptırdım tek tek hepsine su değişimlerinide dediğimiz gibi 15 20 yaptım balıklarım şuan çok sağlıklı görünüyorlar fakat bir erkek portakal cikletim hala etrafa sürtünmeye devam ediyor biraz kendi çapımda araştırdım sanırım alfa olmuş diğer erkek balıklarımdan daha büyük ve sürekli kendi alanına yaklaşanlara saldırıyor bir problem olur mu sizce veya farklı bir balıkla takas mı yapayım şimdiden teşekkürler
Dediğiniz gibi 100 litreye 1 çorba kaşığı tuz attım ama balıklarım hala çok fazla kaşınıyorlar ve üstlerinde kırmızı kırmızı yaralar çıkmaya başladı bazılarının sanki pullarının içinde beyaz bir şey varmış gibi duruyor
2 adet jumbo boy portakal adet mavi prenses 1 albino ciklet 2 papağan 1 vatoz var akvaryumum 90 50 40 boyutunda akvaryumu yeni yeni kurdum 2 hafta oldu portakal cikletlerim sürekli cama ve kayaya sürtünüyor papağanlarım sadece kayaların arasına girmiş şekilde yatıyorlar çok nadir yem yediklerini görüyorum mavi prensesim ise kuma sürtünüyor titriyor kayalara sürtünüyor 2 3 günde bir %35 40 su değişimi yapıyorum ve akvaryumum yandan sumplı

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.