ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Taha Yanık
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
621
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 12 Dakika önce
Toplam Mesaj:
1277 [3.18 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
169 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Taha Ramazan Yanık
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Zonguldak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Taha Ramazan Yanık

SON 10 MESAJI

Betamın Durumu Nasıl?
Sarımsaklı yem yapabilir,canlı yem verebilirsiniz.Can boğazdan gelir[:D]
Beta Dipte Yan Yatıyor
Merhaba balığınızı kaybettiğiniz için üzgünüm.Maalesef ki size balığınız hakkında cevap veremiyorum çünkü beslediğiniz süreç boyunca balığınızı görmedim.Mevcut bilgilere bakarak net bir ölüm sebebi vermekde zor.
Çöpçü Balığı
Çöpçü balığı durumunuza fayda sağlamaz.Su değişim sıklığı,ekipmanlar vb. şeyleri yazarsanız deneyimli üyeler daha iyi yardımcı olabilirler.[EDIT]Taha Yanık,2025-10-03 00:21:51[/EDIT]
Akvaryumda Salyangoz
[QUOTE=betta20]Beni rahatsız etmedi aksine çok tatlı görünüyor ama dediğim gibi balıklar açısından veya genel bir zararı yoktur değil mi? bitkiden mi gelmiştir ya da oluşuyorsa kendiliğinden mi, sebebi var mı[zzz][/QUOTE]
Bitkiden gelmiştir, akvaryum dengesinde büyük rol oynar.
Akvaryumda Salyangoz
Göz zevkinize bağlı zarardan başka zararı yoktur.
Mutlu Bettam
Merhaba,balığınız için mükemmel bir tank yapmışsınız.Balığınızın kuyruğu doubletailmi?
Betamın Karnı Neden Şiş ?
[QUOTE=Bergg]Açıkçası beni gördüğünde hep cama gelir elimi takip ederdi çok hareketliydi şuan hiç bir şey yapmıyor tüm gün yatıyor ve yemekte yemiyor biliyorum durgun su balığı ama işte yemek yememesi gerdi. Evet ısıtıcım var ve su değişimlerinde termometre yardımı ile yapıyorum [/QUOTE]
Canlı yem vermeyi denedinizmi?Balığın yem yememesi çok tehlikeli.
Betta Balığı İçin Yem Önerileri
Tetra betta menu alabilirsiniz.
Başlangıç İçin Beta Balığı Akvaryumu
[QUOTE=semihka]20 25 litrelik bi canlı bitkili beta balıklı bir akvaryum yapmak istiyorum 1 tane beta besliycem başlangıç için hangi bitkileri önerirsiniz bakımı kolay kolay yetişen ve göze hitap eden ve hangi kaya türünü kullanmalıyım bütçem biaz kısıtlı öğrenciyim
[/QUOTE]
Bütçeniz ne kadar?Ekipmanlarla beraber aklınızdan en az 1500 civarı bir parayı çıkarmanız lazım.
Hasta Betta
[QUOTE=fishhyy]
Bakteriyel olarak da iç hastalıklardan dolaylı olarak kuyruk erimesi ortaya çıkabiliyor. Mantar da sebebidir. Ancak metilen mavisi kullanıldığında balık iyileşecek diye bir durum yok. Bunu açıklamaya çalışmıştım.[/QUOTE]
Açıklamanız gayet iyi ama detayına deyinmek istedim çünkü çoğunlukla ilaç niyetine metilen kakalıyorlar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.