ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mertt1925
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Haziran 2024 13:24
Son Ziyaret:
1 saat 51 dakika önce
Toplam Mesaj:
11 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert Hepçetiner
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mert Hepçetiner

SON 10 MESAJI

Doctore'nin Balık Odası!
İyi akşamlar, geçen günlerde iki adet channa stewartii satın aldım daha doğrusu annem satın aldı görünce dayanamamış olacak ki hemen aldı, altın kobralar için yapmış olduğunuz paludariumu gördüm aslında channalar hakkında pek bilgim yok ama alçak su sevdiklerini düşünüyorum. Bu sebepten bende tanklarının suyunu alçak tutup paludarium benzeri yapmayı planlıyorum. Kendi balıklarınızın tankını hazırlarken nasıl bir yol izlediniz, ben nasıl bir yol izlemeliyim kökleri nereden temin ettiniz bunları merak ettim aslında. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Discus Üretim Deneyimi ( Blog Tadinda)
Selamın aleyküm abi bir solukta hiç bir yanıtı atlamadan okudum konuyu tek tek, umarım hobiye devam ediyorsundur. Discus gerçekten harika bir balık benimde hayalim. Umarım bu harika canlıyı besleyip üretebilirim.[EDIT]mertt1925,2026-01-30 00:00:34[/EDIT]
Tiger Endler
Hocam iyi akşamlar, elinizde mevcutsa ücreti mukabilinde yardımcı olabilir misiniz?
Çok güzel bir tür, daha öncede sormuştum size nereden aldığınızı ama o zaman hazır onları koyabileceğim bir akvaryumum yoktu.
Tiger Endler
Nereden temin ettiniz acaba?
Endler Koleksiyonum
Köroğlu hocam, yellow tiger rount tatiller harikaymış gerçekten, mümkünse bir çift almayı düşünüyorum.
Metal Blue Grass Lepistes Türünü Arıyorum.
Türünden türüne değişiyor Muhammed Bey, genelde siyah gözlü türlerin albino türlere göre daha az yavru yediği biliniyor.
Metal Blue Grass Lepistes Türünü Arıyorum.
Uzun zamandır aradığım fakat bulamadığım bir türdür. Elinde olan veya tanıdığında olan var ise bilgilendirebilirse mutlu olurum. Herkese iyi hobiler.
Yeni Kurulum Leleupi Calvus İçin Fikir
Aydınlatma olarak nasıl bir aydınlatma kullandığınızı belirtir misiniz? Bende bir Tanganyika akvaryumu kurmayı planlıyorum. İçinde frontoza beslemeyi düşünüyorum. İyi günler.
Balık Seçimi
Lepistes, neon ve moly aynı akvaryumda beslenir. Fakat neonların ve molylerin lepistes yavrularını yeme ihtimali var. Akvaryumu güzelce bitkilendirirseniz eğer sorun yaşayacağınızı sanmam. İyi günler dilerim.
Bir Lepistes Akvaryumu Kurmak İstiyorum
Yeni kurduğum akvaryumda hangi tür bitkileri bakmamı önerirsiniz?Karbondioksit kullanmayacağım. Ayriyeten yıllar önce aldığım hegan kum var, zemin için yeni bir kum almam gerek mi bu zemin yeterli olur mu? ve ayrıca dinlendirilmiş çeşme suyu kullansam büyük bir zararı olur mu yoksa balıklar buna alışır mı?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.