ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Lepistes..
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
25
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
48 dakika önce
Toplam Mesaj:
62 [0.18 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
18 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
3

BİLGİLER

Ad Soyad:
..
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

...

SON 10 MESAJI

Akvaryum Camında Beyaz Leke Sorunu
Bir fikrim yok cama zarar vermiş olabilirmisiniz?
Akvaryum Camında Beyaz Leke Sorunu
Kullanılmamış mutfak süngerinin yeşil kısmı ile ovalayarak çıkarabilirsiniz
Filtre Önerisi
20 litreye dophin h80 öneririm
Bu Kayanın İsmi Nedir?
Videolarına yorum yaptım öğrenirsem yazacağım
Bu Kayanın İsmi Nedir?
Fotoğraftaki kayanın ismi nedir aynısından almak istiyorum [IMG]null[/IMG][IMG][/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241622/151120242122161.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241622/151120242122171.jpg[/IMG]
Dry Start Parvula Denemem
Aynı kumdan almayı düşünüyorum kaç mm kullandığınız kum daha önce kullandınızmı salyangozlara ve çöpçülere zararlı olduğunu okumuştum
30cm Küp Akvaryum Bitki Kumu Öneri?
30*30*30 ölçülerindeki akvaryumuma hangi kumu kullanmalıyım arada kaldım CO2 kullanmadan basit bitkiler dikmeyi düşünüyorum içinde Lepistes yaşayacak reeflowers kullanacaktım ancak salyangozlara ve çöpçülere zarar verdiğini çok yerde okudum ayrıca salınım yaptığını yazanlarda var öneriniz nedir?
Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım?
30*30*30 ölçülerinde cama cam akvaryum yaptırabilirsin küçük dersen 40*40*40 da olabilir ama küçük olanla başlamanı öneririm 30cm için dolphin h80 40cm için dolphin h100 alabilirsin bunlar şelale filtredir Lepistes bakabilirsin bu akvaryumda gayet zevkli ve başlangıç için uygun balıklar kısa sürede yavru alabilirsin
Lepistesim Tahmini Ne Zaman Doğurur?
Doğuma yaklaştıkça balığın sırtı iyice eğilir kamburlaşır ve erkek lepistesler salgıladığı sıvıdan dolayı onu daha fazla kovalarlar buradan anlayabilirsin fotoğraftan kesin birşey söyleyemem
Dolphin H Şelale Filtre Elyaf Koyma
Dolphin marka şelale filtre kullanıp içine aktif karbon elyaf vs. Koyan varsa fotoğraf atabilirmi 30cm küp akvaryum için h80 aldım ama su berraklığı için neyi nasıl koymam gerektiğini bilmiyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.