ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cemobjk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Aralık 2023 19:12
Toplam Mesaj:
10 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
cem orhan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
cem orhan
SON 10 MESAJI
İnternetten Balık Almak ?
Ghostkoi maalesef işim gereği Antalya’dan vana taşındım 2 yıl oldu bırakmıştım ama burda tekrar başladım Antalya daki ürünlerin yarısı yok maalesef orda olsaydım seve seve gelip havuzundan balık alırdım
Cabbar evet aynısı sarı king burda 55₺ 2 petshopa sordum sahibinden 10₺
Ghostkoi maalesef işim gereği Antalya’dan vana taşındım 2 yıl oldu bırakmıştım ama burda tekrar başladım Antalya daki ürünlerin yarısı yok maalesef orda olsaydım seve seve gelip havuzundan balık alırdım
Cabbar evet aynısı sarı king burda 55₺ 2 petshopa sordum sahibinden 10₺
İnternetten Balık Almak ?
Herkese iyi hobiler bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
İnternet üzerinden canlı doğuran balık türlerinden almak istiyorum fiyatları gayet uygun ama kafama takılan bir şey var güvenilir mi gelecek balıklar mantar gizli mantar ölü olarak gelirse gibi olaslıklar kafama takıldı acaba sizler özellikle sahibinden.com üzerinden balık alıyor musunuz veya önerir misiniz?
Yaşadığım ilde petshoplarda fiyatlar uçuk örn:lepistes burda adet 55₺ internette 10₺
Herkese iyi hobiler bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
İnternet üzerinden canlı doğuran balık türlerinden almak istiyorum fiyatları gayet uygun ama kafama takılan bir şey var güvenilir mi gelecek balıklar mantar gizli mantar ölü olarak gelirse gibi olaslıklar kafama takıldı acaba sizler özellikle sahibinden.com üzerinden balık alıyor musunuz veya önerir misiniz?
Yaşadığım ilde petshoplarda fiyatlar uçuk örn:lepistes burda adet 55₺ internette 10₺
Sumplu Bitkili Akvaryumda Balık Ölümleri
Dekorlar yıllardır kullandığım sıkıntı olmayan ürünler su derecesi 26 derece ısıtıcı kapalı içindeki tüm suyu arıtma cihazından alıp 1 gün dinlendirip kullanıyorum
Dekorlar yıllardır kullandığım sıkıntı olmayan ürünler su derecesi 26 derece ısıtıcı kapalı içindeki tüm suyu arıtma cihazından alıp 1 gün dinlendirip kullanıyorum
Sumplu Bitkili Akvaryumda Balık Ölümleri
İyi hobiler arkadaşlar benim 75 litre sumplı akvaryum ramazan bayramı arafe gecesi kurdum balık ölümlerim durmuyor kime sorduysam her kafadan bir ses çıktı haftada 1-2-3 balığım vatoz çöpçüler hariç ölüyor
vatozlarım çöpçülerim mavi sarı salyangozlarım (salyangozları küçük alıyorum büyüyorlar sonra boş kabuklarını buluyorum ) sürekli ölüyorlar
önce sump sistemini güçlendirmelisin dediler 1.göze bio sünger elyaf (sıralı şekilde) 2.göze seramik halka aktif karbon bio bal top 3.gözde kafa motoru ve eski iç filitremin içinden çıkarttığım 3 top şeklinde aktif karbon var
misket gübre var 8 tane sıvı gübre veriyordum haftada 1 kapak onu kestim üst kısımda mavi bulutlar var onlar için sera su düzenleyici aldım azalttı ama yine çıktı
2 ay önce %90 su değişimi yaptım seranın su düzenleyicisi aldım ondan kullandım 2 aydır dokunmadım oturması için eksildikçe su ekliyorum ve camda oluşan yosunları aparat aldım dophin arkası cımbızlı onunla siliyorum o kadar 10 ar tane lepistes aldım öldüler sonra 10 tane daha aldım onlarda öldü 10 moli aldım hepsi öldü 10 neon tetra aldım sabahı 8 tanesi ölmüş buldum şimdi 2 tane kaldı dün siyah damızlık moli bugün damızlık kılıç öldü ne yapmalıyım artık çok sıkılmaya başladım hobiyi bırrakmayı düşünmeye başladım yardımcı olursanız sevinirim.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/020920231004511.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/020920231005041.jpg[/IMG][EDIT]cemobjk,2023-09-02 10:14:30[/EDIT]
İyi hobiler arkadaşlar benim 75 litre sumplı akvaryum ramazan bayramı arafe gecesi kurdum balık ölümlerim durmuyor kime sorduysam her kafadan bir ses çıktı haftada 1-2-3 balığım vatoz çöpçüler hariç ölüyor
vatozlarım çöpçülerim mavi sarı salyangozlarım (salyangozları küçük alıyorum büyüyorlar sonra boş kabuklarını buluyorum ) sürekli ölüyorlar
önce sump sistemini güçlendirmelisin dediler 1.göze bio sünger elyaf (sıralı şekilde) 2.göze seramik halka aktif karbon bio bal top 3.gözde kafa motoru ve eski iç filitremin içinden çıkarttığım 3 top şeklinde aktif karbon var
misket gübre var 8 tane sıvı gübre veriyordum haftada 1 kapak onu kestim üst kısımda mavi bulutlar var onlar için sera su düzenleyici aldım azalttı ama yine çıktı
2 ay önce %90 su değişimi yaptım seranın su düzenleyicisi aldım ondan kullandım 2 aydır dokunmadım oturması için eksildikçe su ekliyorum ve camda oluşan yosunları aparat aldım dophin arkası cımbızlı onunla siliyorum o kadar 10 ar tane lepistes aldım öldüler sonra 10 tane daha aldım onlarda öldü 10 moli aldım hepsi öldü 10 neon tetra aldım sabahı 8 tanesi ölmüş buldum şimdi 2 tane kaldı dün siyah damızlık moli bugün damızlık kılıç öldü ne yapmalıyım artık çok sıkılmaya başladım hobiyi bırrakmayı düşünmeye başladım yardımcı olursanız sevinirim.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/020920231004511.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/020920231005041.jpg[/IMG][EDIT]cemobjk,2023-09-02 10:14:30[/EDIT]
Sump Hava Motoru Yapma ?
Sump resimleri [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231515041.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231515211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231515311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231515411.jpg[/IMG]
3. resimdeki motor yerine jet950 iç filitre kafa motoru haline getirildi şu an o ve hava motoru kesintisiz çalışıyor
sadece kafa moturuyla bu iki işlemi yapabilir miyim ? hava motoru boşa çıksın istiyorum L şeklinde bir boru veya kıvrık bir parça hortum olabilirmi su düz karşı cama vurup dağılacağına üste vuracak ve hava verecek (daha doğrusu kabarcık çıkıyor ya sizler daha iyi biliyorsunuz )
Sump resimleri [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231515041.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231515211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231515311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231515411.jpg[/IMG]
3. resimdeki motor yerine jet950 iç filitre kafa motoru haline getirildi şu an o ve hava motoru kesintisiz çalışıyor
sadece kafa moturuyla bu iki işlemi yapabilir miyim ? hava motoru boşa çıksın istiyorum L şeklinde bir boru veya kıvrık bir parça hortum olabilirmi su düz karşı cama vurup dağılacağına üste vuracak ve hava verecek (daha doğrusu kabarcık çıkıyor ya sizler daha iyi biliyorsunuz )
Sump Hava Motoru Yapma ?
Hava motoru olmadan önce tüm balıklar su yüzyinde nefes almaya çalışıyorları kaç balığım öyle telef oldu hava motoru taktığım günden ititbaren her yerde gezebiliyorlar
akvaryumdaki balık türlerim
lepistes tetra (zebra neon trang..) çöpçü vatoz mavi salyangoz 2 adet moıli (10 dan kalan)
bunların hepsi üstte nefes almaya çalışıyordu 2 3 ölüm oldu tetralarım 2 tane ölünce mecburen taktım.
benim dediğim sistemin olma ihtimali varmıdır ???
Hava motoru olmadan önce tüm balıklar su yüzyinde nefes almaya çalışıyorları kaç balığım öyle telef oldu hava motoru taktığım günden ititbaren her yerde gezebiliyorlar
akvaryumdaki balık türlerim
lepistes tetra (zebra neon trang..) çöpçü vatoz mavi salyangoz 2 adet moıli (10 dan kalan)
bunların hepsi üstte nefes almaya çalışıyordu 2 3 ölüm oldu tetralarım 2 tane ölünce mecburen taktım.
benim dediğim sistemin olma ihtimali varmıdır ???
Sump Hava Motoru Yapma ?
HERKESE İYİ HOBİLER.
ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK YARDIMCI OLABİLECEK OLAN ,FİKİR VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIM BİLGİ VE TAVSİYE VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
BENİM AKVARYUM FOTODAKİ GİBİ SUMP İÇİNDE SU TAHLİSEYİ İÇİN JET 908 İÇ FİLİTRE KULLANIYORUDM ŞİMDİ O FİLİTRE SADECE KAFA MOTORUNA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ HORTUM BAĞLANARAK APARATLARI SÖKÜLEREK YERE ZEMİNE İNDİRİLDİ SABİTLENDİ
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231024061.jpg[/IMG]
BALIK ÖLÜMLERİM DEVAM EDİNCE HAVA MOTORU KURMAK ZORUNDA KALDIM. ŞİMDİ İKİ MOTOR AYRI İKİ ELEKTRİK DEMEK OLUYOR BENİM KAFAMDA ŞÖYLE BİR DÜŞÜNCE VAR AMA BİLEMEDİM PETSHOPLARA SORMADIM.
FOTODAKİ ÇIKIŞ YERİNE BİR BORU UYDURUP ÜSTE KALDIRSAM HEM O TRAFTA AKINTI GÜÇLÜ BALIKLAR GİTMİYOR DİĞER TRAFA KAÇIYORLAR ONDAN KURTULURUM HEMDE SUYA HAVA MOTORU GÖREVİ GÖRÜP OKSİJEN VERMEZ Mİ? ,
BOLONCUK GÖZÜKEN HAVA TAŞI TOPRAĞA İNDİRMEDİM TAM SUMP ÇIKIŞINA DENK GETİRMEYE ÇALIŞTIM ÇIKAN SUYU DAĞITSIN DİYE
İYİ HOBİLER...
HERKESE İYİ HOBİLER.
ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK YARDIMCI OLABİLECEK OLAN ,FİKİR VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIM BİLGİ VE TAVSİYE VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
BENİM AKVARYUM FOTODAKİ GİBİ SUMP İÇİNDE SU TAHLİSEYİ İÇİN JET 908 İÇ FİLİTRE KULLANIYORUDM ŞİMDİ O FİLİTRE SADECE KAFA MOTORUNA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ HORTUM BAĞLANARAK APARATLARI SÖKÜLEREK YERE ZEMİNE İNDİRİLDİ SABİTLENDİ
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/130620231024061.jpg[/IMG]
BALIK ÖLÜMLERİM DEVAM EDİNCE HAVA MOTORU KURMAK ZORUNDA KALDIM. ŞİMDİ İKİ MOTOR AYRI İKİ ELEKTRİK DEMEK OLUYOR BENİM KAFAMDA ŞÖYLE BİR DÜŞÜNCE VAR AMA BİLEMEDİM PETSHOPLARA SORMADIM.
FOTODAKİ ÇIKIŞ YERİNE BİR BORU UYDURUP ÜSTE KALDIRSAM HEM O TRAFTA AKINTI GÜÇLÜ BALIKLAR GİTMİYOR DİĞER TRAFA KAÇIYORLAR ONDAN KURTULURUM HEMDE SUYA HAVA MOTORU GÖREVİ GÖRÜP OKSİJEN VERMEZ Mİ? ,
BOLONCUK GÖZÜKEN HAVA TAŞI TOPRAĞA İNDİRMEDİM TAM SUMP ÇIKIŞINA DENK GETİRMEYE ÇALIŞTIM ÇIKAN SUYU DAĞITSIN DİYE
İYİ HOBİLER...
Sump Sistemi
Sump için mi kullanıyorsunuz ve bende alayım mı
Sump için mi kullanıyorsunuz ve bende alayım mı
Sump Sistemi
Tamamdır eve gidince çekip yollıyacam bu arada 2 sorum daha olacak;yardımcı olursanız sevinirim .
1)elyaf bugün yorgancıda elyaf gördüm[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/090620231551461.jpg[/IMG] kilosu 40tl
bir petshop aynısı üren hemen hemen aynı küçük poşete bırakmışlar sadece 100gr 25 tl bu fotodakinden alsam sumpa bıraksam nasıl olur.
2)biolojik sünger en uygun 1 parça 75tl petshoplarda bir akvarist arkadaş yıllardır üretim yapıp petshoplara satış yapmaktadır inşaat sıvası süngerleri var beyaz olanlar 5 tl onlardan al dedi
siz ne dersiniz...iyi hobiler
Tamamdır eve gidince çekip yollıyacam bu arada 2 sorum daha olacak;yardımcı olursanız sevinirim .
1)elyaf bugün yorgancıda elyaf gördüm[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239946/090620231551461.jpg[/IMG] kilosu 40tl
bir petshop aynısı üren hemen hemen aynı küçük poşete bırakmışlar sadece 100gr 25 tl bu fotodakinden alsam sumpa bıraksam nasıl olur.
2)biolojik sünger en uygun 1 parça 75tl petshoplarda bir akvarist arkadaş yıllardır üretim yapıp petshoplara satış yapmaktadır inşaat sıvası süngerleri var beyaz olanlar 5 tl onlardan al dedi
siz ne dersiniz...iyi hobiler
Sump Sistemi
Merhaba iyi hobiler
2 ay önce ilk kez sumplu akvaryum kurdum akvaryumcu sump için (3 bölmeli) 1.bölme mavi sünger elyaf 2. bölme mavi sünger elyaf 3. bölme iç filitre bıraktı bende öyledir heralde diyip aldım.
ama balık ölümlerim hiç durmuyor özellikle çöpçü vazot moli ve 15 mavi salyangozdan yavru 4 kaldı. int.araştırdım sumpun içinde karbon kömür seramik.... konuluyormuş onları aldım pazar günü koyacam ancak tüm videolarda kafa motoru var hiç bir videoda iç filitre yok???? öyle kalsın mı yoksa kafa motoru alayım mı ?(evde küçük karides akv.iç filitresini kullanıyorum akvaryumcunun verdiği kafa kırıldı. birde ölümler neden oluyo yardımcı olursanız sevinirim.
aç kalıyorlar dedi tablet yem aldım ama sonuç değişmedi.
Merhaba iyi hobiler
2 ay önce ilk kez sumplu akvaryum kurdum akvaryumcu sump için (3 bölmeli) 1.bölme mavi sünger elyaf 2. bölme mavi sünger elyaf 3. bölme iç filitre bıraktı bende öyledir heralde diyip aldım.
ama balık ölümlerim hiç durmuyor özellikle çöpçü vazot moli ve 15 mavi salyangozdan yavru 4 kaldı. int.araştırdım sumpun içinde karbon kömür seramik.... konuluyormuş onları aldım pazar günü koyacam ancak tüm videolarda kafa motoru var hiç bir videoda iç filitre yok???? öyle kalsın mı yoksa kafa motoru alayım mı ?(evde küçük karides akv.iç filitresini kullanıyorum akvaryumcunun verdiği kafa kırıldı. birde ölümler neden oluyo yardımcı olursanız sevinirim.
aç kalıyorlar dedi tablet yem aldım ama sonuç değişmedi.
SON MESAJLAR
- Albino Sky Blue Lepistes Hamilelik Cyber_Scout, 14:35
Canlı Doğuranlar - Dişi Beta Ve Lepistes Birlikte Yaşarmı GhostKoi, 14:35
Canlı Doğuranlar - Yıllar Sonra Hobiye Dönüş Cyber_Scout, 14:34
Akvaryum Tanıtımı - 40*40*40 Cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi ahmettbakii, 14:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 100/50/45 Discus Cyber_Scout, 14:12
Akvaryum Tanıtımı - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 13:40
Labirentliler - Ne Olduğunu Anlamadığım Canlı? koraykbl, 13:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Lowtechten Highteche Geçiş 35x35x35 Nano Kturan06, 13:33
Akvaryum Tanıtımı - İlk Tecrübem 22sfen, 13:26
Deniz Akvaryumları Yeni Başlayanlar Forumu - Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz Maiestas, 12:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hk PufferKingdom, 12:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettanın Küçük Kavuğu Kaan Frt, 11:54
Akvaryum Tanıtımı - 80x45x45 Karma Bitkili Ve Karma Balık Türleri HarunYILDIRIM, 11:36
Akvaryum Tanıtımı - Acemi Beta Balığı Sahibi GhostKoi, 11:35
Yeni Üye Forumu - 30 Lt Akvaryum Canlı Önerisi İnci Kefali, 08:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Gubreleme Hk. Azime, 06:22
Taban ve Gübreleme - Boraras, Kubotai Gibi Türler Ve Yaşanan Deneyim asiaminor, 01:31
Sazansıgiller - Betta fishhyy, 00:41
Yeni Üye Forumu - Mavi Prenses Cinsiyet Ayrımı K0L0Ni, 00:38
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryum Camı Parçası Kırılmış koraykbl, 23:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Bıyıklı Ağır Abiler (mizah İçerir) BLGHN, 23:37
Akvaryum Dünyasından Haberler - Su Piresi Hakkında Bilinen Ve Unutulan Bilgiler GhostKoi, 22:47
Akvaryum Tanıtımı - Vatoz Yavruları Jemaisvu, 22:36
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum enginhayta, 22:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Doğum MelikeAk, 22:05
Yeni Üye Forumu - 35x35x35 Basit Ve Hoş Melek lepistes5994, 21:37
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepistes Doğum Zamanı Tahmin lepistes5994, 21:30
Canlı Doğuranlar - Kuru Başlangıç Akvaryumum D4nte, 20:12
Akvaryum Tanıtımı - Sarı Prensesim Ağzına Yavru Aldımı Emin Değilim ozhantektas, 19:38
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Dere Kumunda Kararmalar Oluyor Ucallak, 19:34
Yeni Üye Forumu - 50 Cm (34l) Tank Kurulumu: Hangi Balık & Ekipman? koraykbl, 19:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Yum. Sürprizli Ve Mutlu Başlayıp Hüzünlü Son GhostKoi, 18:16
Labirentliler - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 17:44
Akvaryum Tanıtımı - Badis Veya Dario Türlerinden Satan Yer Var Mı AmatorChannaci, 16:33
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Kübadaki Sarılıkların Nedeni Nedir Cyber_Scout, 15:27
Bitki Akvaryumları Genel - Co2 Difizör Önerisi Cyber_Scout, 15:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Mayalı Co2 Sistemi mrah, 15:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yeni 30x30 Kurulum Cyber_Scout, 14:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Blackwater Fikrinizi Bekliyorum Ucallak, 13:16
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Apistogramma Borelli Renk Değişimi Ucallak, 13:00
Güney Amerikan Cichlidleri - Green Terror Çift Yumurtladı Yusssuffff, 12:13
Güney Amerikan Cichlidleri - Güney Amerikan Karma Tankı Ruzgar001, 12:07
Akvaryum Tanıtımı - Arkadaşlar Merhaba Bu Balık Hamile Mi Kabız Mı Alcin1907, 11:36
Yeni Üye Forumu - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 10:55
Akvaryum Dünyasından Haberler - Apistogramma Nijsseni Tankım bendeniztayfun, 10:08
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Akvaryum Mesutoviç, 09:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kırmızı Leke Orhan76, 08:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Işık Gerekmi sandman309, 03:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ters Osmoz Cihazından Su Çok Az Geliyor urzais, 01:56
Filtreleme Seçenekleri - Sıfır Akvaryum Kurulumu İçin Fikir Önerisi Sosis1, 01:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryum Arıyorum Prssy 14:30
- 16/17 Cm Erkek Flowerhorn Serhat.Kaymak 13:53
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 13:52
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:39
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:39
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:39
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:39
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:39
- Özel Tür Endler(red Scarlet) YunusEmin210 13:29
- L144 Mavigöz Dişi Cüce Vatoz YunusEmin210 13:29
- 80cm Akvaryum aliata 13:02
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 12:46
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 12:46
- Cüce Vatoz Yavruları Koksal Gurkan 12:46
- Hobiciden Frontoza Moba veyselsimsek 12:39
- Akvaryumlar veyselsimsek 12:39
- Mobilyalı Akvaryum ihunal 12:19
- Dalgıç, Su İçi Aydınlatma ihunal 12:19
- Erkek Sayika Arıyorum ihunal 12:19
- Eş Kribensis ihunal 12:19
- 80 X 40 X 40 Clear Camlı Akvaryum Tam Set alperemrecakir 12:11
- 7 Adet Kakadu 2500₺ AtlasPoyraz 12:03
- Grindal Kültür AtlasPoyraz 12:03
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 10:49
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 10:49
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 10:49
- 17mm Cam Zambak Lily Pipe Emiş (skimmer) Ve Basış kastaniga 10:43
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:43
- Betta Çiftleri, Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai nikon_ 10:43
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 10:38
- Smart 50 Isıtıcı 300 Tl Özgür7 10:38
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 10:38
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 10:32
- Akvaryum 30*30 metsi 10:32
- Giant Tecrübeli Takım/l144/vatoz Takasına Açıktır Betta_emir 09:00
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 08:49
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 08:49
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 08:41
- Özel Tür Japon Blue - Son 9 Çift osmandbnl 08:41
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 08:18
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 08:18
- Creaqua Doğal Dekor Tek Parça TayfunSylkn 07:55
- Otomatik Yemleme Makinesi SinanBulut 07:38
- Akvaryum, Malzeme, Bitki Ve Canlı orcrist 05:45
- Sessiflora Bitkisi Satılık Doguhanka 05:38
- Formda Uyguna Bitkiler Hobici İşi isssmailak 03:24
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 02:04
- Eheim Stream On +4000 & Aquareef Resif Armatür ckfishroom 01:36
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 01:15
- Java Moss Ve Beyaz Kurt Kültürü omersayar 00:52
KULLANICILAR
- 114 Online Kullanıcı, 62 Üye
Online Kullanıcılar
Maiestas,
EKAR,
reprise,
22sfen,
Ömer Y.,
enisbrk,
vedat79,
urzais,
Amatör balıkçı,
İnci Kefali,
iakyol,
Koksal Gurkan,
Urass,
ahmettbakii,
Cyber_Scout,
swordfishhhh,
mesagac,
umitopall,
Gastropoda,
sinor,
MuratOzdemir27,
Amati340,
Almeca,
Rafayel,
chapi,
Kazaritachi,
sina cen,
Tata,
irfanku,
ka2n,
sıtkı,
Gökhan1907,
HaydarGul,
FrankZane,
dimbeleth,
AtlasPoyraz,
Balikcidede,
enginhayta,
FurkanTezcan,
benes,
Serdariekrem,
ahmetfiratozkaya,
serkan345,
Vlademirol,
YunusBalci,
Raytingen,
ihunal,
erdalakçay,
JasonVen,
Berker Faruk,
kastaniga,
ataberk28,
Serhat.Kaymak,
hll_aquascaping,
Çağrı Özbent,
Formicasmind,
ternapi,
Xelpid,
Mavikerevit,
İbrahiM SameT,
UsTa710,
Blade188,
koraykbl,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.