ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Profiterol
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
111
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Saat 10 Dakika önce
Toplam Mesaj:
161 [0.18 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
14 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hacı Emir Taşdemir
Doğum Tarihi:
16 Kasım 1998
İl:
Istanbul
Meslek:
İnsan kaynakları yönetimi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hacı Emir Taşdemir

SON 10 MESAJI

Bitki Önerisi
Bucephalandra çok iyi olur envai çeşidi var
Pogostemon Helferi
Merhabalar pogostemon helferi, buce veya anubias gibi dala veya köke yapıştırılınca gelişir mi? Gelişip filiz vermesi için illa kumda mı dikili olması gerekli
Yavru Akvaryumum
[QUOTE=ataberk28]

Kendinden motorlu pipolar var bu problem için ben misafir odasında 9 akvaryumluk set yaptım bu yöntemle [:)))][/QUOTE] küçük akvaryum için var mı yaklaşık 10litre zannedersem kurduğum. Varsa link atar mısınız rica etcem
Yavru Akvaryumum
[QUOTE=ataberk28]Akvaryum gayet güzel fakat yavrular için kullandığınız filtre uygun değil. Pipo filtre tavsiye ederim hem yavruları içine çekmez hem de biyolojik filtrasyon için çok idealdir.[/QUOTE]
Orası öyle farkındayım ama akvaryumlar yattığım odada hava motoru çalıştırınca yatmam mümkün değil şelale filtre düşündüm o da elektrik kesildiğinde su çekemiyor sıkıntı olmasın diye iç filtre kullandım akıntıyı cama doğru verdim zaten filtrenin debisi yüksek de değil sıkıntı olmuyor yavrular için belki karides yavrularına sıkıntı olabilir
Yavru Akvaryumum
Ölçüler: 20x20
Canlı Türleri: turuncu sakura, ramshorn, Lepistes yavrusu, nerite
Bitki Türleri: mini parvula, fissidens moss
Tankın Yaşı: 4 gün
Filtrasyon ve Işıklandırma: iç filtre, armatürk
Tasarım ve Dekorasyon: tabanda bazalt kum, lav taşı

Eldeki malzemelerle yavrular için küçük bi tank yapma kararı aldım. Çünkü büyükler yavruları yaşatmıyor. Onlarda mecbur yavrulukta duruyorlardı. Bu şekilde yavrular rahat rahat takılabiliyor. Kuyrukları kırmızılaştıkça büyük akvaryuma alıcam, yeni doğan yavruları da 1 2gün yavrulukta tutup buraya geçircem. Yani akvaryumun demirbaşları karidesler ve ramshornlar olcak.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/235298/011120242016491.jpg[/IMG]
Yeni Bitkili Karides Ember Tankım
O konuda fikrim yok maalesef belki gübre yönünden yoksunluk çekiyodur. Veya adapte olamamıştır her bitki her akvaryumda olmuyor maalesef kolay olup umutla bekleyip çürüdüğünü gördüğüm çok bitki oldu ama Lepistes otu arsız diye biliyorum düzenli su değişimi ve yeterli aydınlatma ile toparlar bence
Yeni Bitkili Karides Ember Tankım
Kurulumunuz hayırlı olsun öncelikle,
Ceratopteris, çınar, zeytin anubias, saz, pogostemon octopus, crypto türleri vs. bir sürü arsız lowtech bitkiler mevcut. Ben şahsen ceratopteris veya pogostemon öneririm arka planı kapatma konusunda işinize yararlar
Akvaryum Bitki Cesidi Olan Akvaryumcu
Ben atakan petshop, cikletist petshop ve akredden temin ediyorum.
Hayalimdeki Aquascape
Elinize sağlık akvaryum harika olmuş. 🧿
Ek olarak amano karidesi nerden temin ettiniz acaba?
Akvaryuma Yosun Yiyici Önerisi
[QUOTE=MasterChiefHakan]Garra rufa (dr. balık veya kangal balığı) radarımda, sahiplenmeyi istediğim birkaç türden biri, çok iyi yosun yiyici olduğunu okudum. Her yerde bulunmuyor, internetten sipariş veren bir yer var, daha önce almadım, incelemeniz için bilgi ve görsel (link) paylaşıyorum.
[URL]https://www.egeakvaryum.com/urun/dr-balik-garra-rufa-sedef,-mantar-ve-egzamayi-iyilestirir-21142413003[/URL]
CAE ve SAE araştırmadan alınmamalı, büyüdüklerinde bazı balıklara sıkıntı çıkarabiliyorlar. Otocat de övülen bir temizlikçi.[/QUOTE]

Ben 2 tane bulmıştum cikletist petshopta yosun yemesine bir şey diyemem ama sp. Japan bitkisini affetmiyor. Bütün yapraklarını yemiş sapı kalmıştı.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.