ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
OkrayS
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 58 dakika önce
Toplam Mesaj:
14 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali Serdar Okray
Doğum Tarihi:
14 Ocak 1988
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100x40x50 OkrayS

SON 10 MESAJI

Bitkili Tankda Led Kullanımı
Herkese selamlar yeni bir bitliki tank kurulumum var 200 lt. Çok zor bitkiler ekleme düşüncem yok ama çok basitte olsun istemiyorum ışık çok önemli biliyorum chihiros b90 armatür buldum hoşumada gitti lakin fiyatı bütçemi aşıyor önerileriniz olursa çok sevinirim
Kararsızım
Tank bitkili olucak. Japon balığı çocukluk travmam :)))
Kararsızım
Lepisteslerde sorun yaşamadım zaten kendileri sorun 5 tane alıp başlıyosun 2 ayda 30 tane oluyolar zaten istilacı bi yapıları var :)) kakaduların karakterlerini sevdim çiftleşme dönemi dişinin renk alması yumurtaları koruması yavruları gezdirmesi falan izlemesi baya keyifli dizi film gibi :) lepisteste ordan oraya sürüklenen balıklar izliyoruz
Kararsızım
[QUOTE=akvaristsaglam]Senin canın ne istiyorsa öncelik odur[:D]

Kakadu neden olmasın çokta güzel olur.

Benim tür önerim ise Cift melek olur veya karma tetra gurami karışık [/QUOTE]

Benim aklımda zemin için 6 albino cory ve 5 panda garrarufa orta katman için 10/15 neon tetra yada kardinal. Ve tankın asıl sahibi 2d 1 erkek kakadu. Tank daha çok yeni kakaduların girmesine hemen hemen 2 hafta var daha bitkiler gelicek hindistan cevizi yuvalar. Daha önce lepistesten öte canlı beslemedim bi taraftan koruyorum da ondan çekiniyorum
Kararsızım
Herkese selamlar 200 ltlik bir tank kurulumuna başladım dün ilk günümüzdü kum ve bitki ile başladık. Daha da bitki eklenicek. Tür konusunda çok kararsızım. İçimden bi ses kakaduuu kakaduu diyor ama akıl verin bana :)[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234812/240420261955351.jpg[/IMG]
👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
[QUOTE=odemirer]Merhabalar,

Ben Oğuzhan Demirer. Akvaryum hobisine yeni yeni başlıyorum. 50*40*40 ebatlarında bir akvaryumum var. Bitkili bir akvaryum oluşturucam. Umarım buradaki bilgiler ile güzel bir iş çıkarabilirim. İyi günler dilerim.[/QUOTE]
Hoşgeldin Lepistes mi beslemeyi düşünüyosun
Gaziosmanpaşa/İstanbul
Gaziosmanpaşalılar yok mu çevrimiçi olan hava pompası Y eki lazım elinde fazla olan var mı?
Büyük Akvaryum Köşesi Projesi
YouTube kanalınızı ilgi ile takip ediyorum imrenmemek mümkün değil ben daha 180 litre bitkili tanka yetişmekten acizken sizin böyle projelerin altından kalkabilmenizi ayakta alkışlıyorum
Lepistes Kan Kurdu Yermi
Kurutulmuş küp şeklinde preslenmiş cama yapışabilen kan kurdu almıştım 2 defa verdim iki defasında da yemlemeden sonra balıklarda tuhaf haller ve ölümler oldu ben yavrulara sadece kabuksuz artemia vermeyi düşünüyorum
👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Cümleten selamın aleyküm 100x48x38 bitkili canlı doğuran tank ile aranıza yeni dahil oldum hobinin kısmen acemisiyim herkese hayırlı geceler hayırlı sahurlar dilerim..[:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.