ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
WnrAquascaping
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
49
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Kasım 2024 00:32
Toplam Mesaj:
123 [0.11 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
63 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Tasarımcı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mert K
https://www.instagram.com/wr_aquascaping?igsh=YW9yM2hxaDltaGc2
SON 10 MESAJI
İlk Canlı Yem Denemesi
[QUOTE=MasterChief]Son durum nedir?[/QUOTE]
Kabın birisini düzenli olarak hasat edip balıklara verebiliyorum, diğer kap ilginç bir şekilde sulandı ve artık kültür devam etmiyor
[QUOTE=MasterChief]Son durum nedir?[/QUOTE]
Kabın birisini düzenli olarak hasat edip balıklara verebiliyorum, diğer kap ilginç bir şekilde sulandı ve artık kültür devam etmiyor
Dünyanın En Güzel Meleği
[QUOTE=Kara Karga]Bu onun iddiası, ben demiyorum :)) Ama çok seviyorum onu, beta kıskandıran finler ve yüzgeçleri var gerçekten. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/243020/011020242216401.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/243020/011020242216591.jpg[/IMG][/QUOTE]
Maşallah, nazar değmesin
[QUOTE=Kara Karga]Bu onun iddiası, ben demiyorum :)) Ama çok seviyorum onu, beta kıskandıran finler ve yüzgeçleri var gerçekten. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/243020/011020242216401.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/243020/011020242216591.jpg[/IMG][/QUOTE]
Maşallah, nazar değmesin
30x30x30 Ofis Akvaryumu
[QUOTE=burakia]Bugün bir miktar budama yaptım. Dileyen olursa akşam 6-7 arası Rotala H'ra Vietnam, Vivipara ve Alternanthera Reineckii Mini'lerden alabilir. 10-12 dal Rotala, kök atmaya uygun şekilde budanmış Vivipara, 5-6 Dal Reineckii Mini mevcut.[/QUOTE]
Hala mevcutsa talip olurum, ankaradayım
[QUOTE=burakia]Bugün bir miktar budama yaptım. Dileyen olursa akşam 6-7 arası Rotala H'ra Vietnam, Vivipara ve Alternanthera Reineckii Mini'lerden alabilir. 10-12 dal Rotala, kök atmaya uygun şekilde budanmış Vivipara, 5-6 Dal Reineckii Mini mevcut.[/QUOTE]
Hala mevcutsa talip olurum, ankaradayım
Bitki Tavsiyesi
[QUOTE=Muratakdag]Merhaba arkadaslar. Forumda pek kimse kalmamis kalan kalan dostlara bi kac sorum olacak.
110*45*55h olculerinde akvaryum yaptim. Kismetse 2 gune dolduruyorum
Kum olarak 40 kilo siyah kum aldim (sanirim kuvars )
Bi kac mango koku var , bi kac siyah ve yesil tonlarinda taslarim var. Sol yana agac dallarini koyup etrafina buyuk yaprakli anubiaslari koyacagim . Zemine subulata dikecegim , arka kisma dev saz , arka koselere cinar ve tilki kuyrugu , yanlara tutun ,limon , zeytin ,gul dikecegim .
Orta alana sizce ne ekeyim ?
Ve baska tavsiye edeceginiz neler vardir .
Suan co2 sistemim yok ama 1 aya insallah limon tuzu ve karbonatla sistem kurmayi planliyorum. Kum altina tablet gubreleri koyacagim , suya gubresini ekleyecegim , isik olarakta " 84W gücünde * 6500 kelvin SMD LED * 14500 lümen değerinde" oldugu soylenen bi isiklandirma koyacagim.
Sizin bu akvaryum icin onerdiginiz bitkiler var mi ? [/QUOTE]
Silis kumda bitki biraz zor olabilir, bitki çeşitlerine göre değişir tabi ki iyi araştırma yapmak lazım, bazı bitkilerin kökten beslenmesi gerekiyor diye biliyorum
[QUOTE=Muratakdag]Merhaba arkadaslar. Forumda pek kimse kalmamis kalan kalan dostlara bi kac sorum olacak.
110*45*55h olculerinde akvaryum yaptim. Kismetse 2 gune dolduruyorum
Kum olarak 40 kilo siyah kum aldim (sanirim kuvars )
Bi kac mango koku var , bi kac siyah ve yesil tonlarinda taslarim var. Sol yana agac dallarini koyup etrafina buyuk yaprakli anubiaslari koyacagim . Zemine subulata dikecegim , arka kisma dev saz , arka koselere cinar ve tilki kuyrugu , yanlara tutun ,limon , zeytin ,gul dikecegim .
Orta alana sizce ne ekeyim ?
Ve baska tavsiye edeceginiz neler vardir .
Suan co2 sistemim yok ama 1 aya insallah limon tuzu ve karbonatla sistem kurmayi planliyorum. Kum altina tablet gubreleri koyacagim , suya gubresini ekleyecegim , isik olarakta " 84W gücünde * 6500 kelvin SMD LED * 14500 lümen değerinde" oldugu soylenen bi isiklandirma koyacagim.
Sizin bu akvaryum icin onerdiginiz bitkiler var mi ? [/QUOTE]
Silis kumda bitki biraz zor olabilir, bitki çeşitlerine göre değişir tabi ki iyi araştırma yapmak lazım, bazı bitkilerin kökten beslenmesi gerekiyor diye biliyorum
Akvaryumu Nasıl Dekore Edebilirim
[QUOTE=Gurayturkay]Merhaba 3 gün önce kurduğum 170 litrelik transgenetik Tetra ve tetrazon akvaryumum var içine nasıl bir dekorasyon alabilirim veya bitki ekleyebilirim mümkünse çok pahalı olmasın[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250740/270920242204561.jpg[/IMG][/QUOTE]
Farklı bitki türleri de deneyebilirsiniz bence, hoş durabilir
[QUOTE=Gurayturkay]Merhaba 3 gün önce kurduğum 170 litrelik transgenetik Tetra ve tetrazon akvaryumum var içine nasıl bir dekorasyon alabilirim veya bitki ekleyebilirim mümkünse çok pahalı olmasın[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250740/270920242204561.jpg[/IMG][/QUOTE]
Farklı bitki türleri de deneyebilirsiniz bence, hoş durabilir
İnka Tapınağı
[QUOTE=demian]Ölçüler: 50 x 35 x 35
Canlı Türleri:
3 adet tavru Discus ( ileride taşınacak )
2 adet Ramirezi
5 adet Kardinal Neon
1 adet albino Cüce Vatoz
Bitki Türleri: saz, tütün, gul ve çeşitli moss türleri
Tankın Yaşı: 1 ay
Filtrasyon ve Işıklandırma:
Xlpro askı dış filtre, bitkiler için ozel yapım led armatür.
Tasarım ve Dekorasyon:[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241417401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241418031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241418401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241419111.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241419571.jpg[/IMG][/QUOTE]
Model malzemeleri nedir
[QUOTE=demian]Ölçüler: 50 x 35 x 35
Canlı Türleri:
3 adet tavru Discus ( ileride taşınacak )
2 adet Ramirezi
5 adet Kardinal Neon
1 adet albino Cüce Vatoz
Bitki Türleri: saz, tütün, gul ve çeşitli moss türleri
Tankın Yaşı: 1 ay
Filtrasyon ve Işıklandırma:
Xlpro askı dış filtre, bitkiler için ozel yapım led armatür.
Tasarım ve Dekorasyon:[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241417401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241418031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241418401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241419111.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/102533/300920241419571.jpg[/IMG][/QUOTE]
Model malzemeleri nedir
Su Arıtma Cihazı Ve Sıvı Gübre İle Bitki Ve Balık
[QUOTE=Hakan ARP]Tekrar merhaba,
Zatek firmasından arıtma cihazı aldım. %30 çeşme suyu %70 arıtma suyu akvaryuma %30 su değişimi yaparak haftalık ekliyorum. Sıvı gübreleri seachem excel , demir, potasyum ve flourish olarak kendi sitesindeki low tech akvaryum haftalık plana göre kullanoyorum. Günlük 8-10 saat arası aydınlatma yapıyorum. Bitkiler çok iyi durumda yapraklarda kararma sararma yok. Haftalık budamalar yapıyorum. Yosun problemim hiç yok.
Kaliteli sıvı gübre, iyi bir power led aydınlatma ve arıtma cihazı ayrıca sabır ile herşey çözüldü.[/QUOTE]
Merhaba bende almayı düşünüyorum, hangi cihazı aldınız acaba, high tech başlıklı (1250tl)[:)] olanı almayı düşünüyorum ben de, memnun musunuz, bir de gübreler için sitedeki haftalık plan dediğiniz olay nedir ,paylaşma şansınız var mı, veya kendi gübreleme programınız varsa.
[QUOTE=Hakan ARP]Tekrar merhaba,
Zatek firmasından arıtma cihazı aldım. %30 çeşme suyu %70 arıtma suyu akvaryuma %30 su değişimi yaparak haftalık ekliyorum. Sıvı gübreleri seachem excel , demir, potasyum ve flourish olarak kendi sitesindeki low tech akvaryum haftalık plana göre kullanoyorum. Günlük 8-10 saat arası aydınlatma yapıyorum. Bitkiler çok iyi durumda yapraklarda kararma sararma yok. Haftalık budamalar yapıyorum. Yosun problemim hiç yok.
Kaliteli sıvı gübre, iyi bir power led aydınlatma ve arıtma cihazı ayrıca sabır ile herşey çözüldü.[/QUOTE]
Merhaba bende almayı düşünüyorum, hangi cihazı aldınız acaba, high tech başlıklı (1250tl)[:)] olanı almayı düşünüyorum ben de, memnun musunuz, bir de gübreler için sitedeki haftalık plan dediğiniz olay nedir ,paylaşma şansınız var mı, veya kendi gübreleme programınız varsa.
Su Arıtma Cihazı Hakkında Fikirleriniz Lazım
[QUOTE=hakancakir]Yosun sorununu osmosa geçince hiç olmayacakmış gibi düşünmeyin sakın , osmos kullandığımız halde fena yosun problemleri yaşadığımız oluyor. Eğer musluk suyunuz çok kötü ise300- 400-500 ppm gibi değerler de ise ve özel tür canlılarınız üreme sorunu vs gibi problemler varsa osmos şart. Bitkileriniz çok nadir tür yumuşak su seviyor ise osmos şart , ama low tech bir tankınız var ise ve yumuşak su ihtiyaçları yok ise osmos şart değil. Gelelim yosun sorununa ana sebepleri besin fazlalığı ,tank kirliliği CO2 dengesizliği , uygun olmayan aydınlatma, besin yani gübre dengesizliği gibi şeyler yosunun ana sebebidir.
Montajı kolaydır ister lavabo altındaki soğuk su musluğuna ister banyo armatürüne her yere montaj yapabilirsin yada tak çıkar.
Zatek iyi firmadır ama eli ağırdır biraz ,alışverişten sonra biraz ulaşman zordur işleri yoğun tek çalışıyor. Ama işini er geç çözer :)
Osmos suya gececeksen direk Osmos suyu verme derim canlıların alışık olduğu sudan ani değişiklik iyi olmaz ,önce %20 gibi vererek başla derim zaten 130-140 ppm düşürene kadar bir hafta 10 güne yayarak azar azar ekleyerek geçiş yaparsan sağlıklı olur.
Osmos kullanacaksan GH katkısı şart bi GH katkısı edin. Ve birde tds cihazı
Osmos cihazını ilk aldığımda 10 litre kadar boşalt deme sebepleri ,carbon flitrelerini mebrandan ayırıp yıkama yapman lazımki mebranı tıkamasın , ve bu işlem bittikten sonrada biraz su yuda memrandan geçirip yıkamak faydalı olur.
Alacağın ürün dediği gibi satte ortalama o kadar su verir onun 2-3 katı kadarda atık suyun çıkar bilgin olsun,sufaturasına takıntılı biri isen ve çok akvaryum varsa etkiler bilgin olsun. İyi hobiler [/QUOTE]
Teşekkür ederim bilgiler için, gübrelemeyi su değişimlerinden sonra haftaya bölerek mi uygulamalıyım yoksa su değişiminden sonra hepsi dozajında aynı anda mı olmalı, ben şuan mevcut şebeke suyunda su değişiminden hemen sonra ikişer pump demir potasyum ve excel veriyorum, demir creaqua, diğerleri sanırım DIY
[QUOTE=hakancakir]Yosun sorununu osmosa geçince hiç olmayacakmış gibi düşünmeyin sakın , osmos kullandığımız halde fena yosun problemleri yaşadığımız oluyor. Eğer musluk suyunuz çok kötü ise300- 400-500 ppm gibi değerler de ise ve özel tür canlılarınız üreme sorunu vs gibi problemler varsa osmos şart. Bitkileriniz çok nadir tür yumuşak su seviyor ise osmos şart , ama low tech bir tankınız var ise ve yumuşak su ihtiyaçları yok ise osmos şart değil. Gelelim yosun sorununa ana sebepleri besin fazlalığı ,tank kirliliği CO2 dengesizliği , uygun olmayan aydınlatma, besin yani gübre dengesizliği gibi şeyler yosunun ana sebebidir.
Montajı kolaydır ister lavabo altındaki soğuk su musluğuna ister banyo armatürüne her yere montaj yapabilirsin yada tak çıkar.
Zatek iyi firmadır ama eli ağırdır biraz ,alışverişten sonra biraz ulaşman zordur işleri yoğun tek çalışıyor. Ama işini er geç çözer :)
Osmos suya gececeksen direk Osmos suyu verme derim canlıların alışık olduğu sudan ani değişiklik iyi olmaz ,önce %20 gibi vererek başla derim zaten 130-140 ppm düşürene kadar bir hafta 10 güne yayarak azar azar ekleyerek geçiş yaparsan sağlıklı olur.
Osmos kullanacaksan GH katkısı şart bi GH katkısı edin. Ve birde tds cihazı
Osmos cihazını ilk aldığımda 10 litre kadar boşalt deme sebepleri ,carbon flitrelerini mebrandan ayırıp yıkama yapman lazımki mebranı tıkamasın , ve bu işlem bittikten sonrada biraz su yuda memrandan geçirip yıkamak faydalı olur.
Alacağın ürün dediği gibi satte ortalama o kadar su verir onun 2-3 katı kadarda atık suyun çıkar bilgin olsun,sufaturasına takıntılı biri isen ve çok akvaryum varsa etkiler bilgin olsun. İyi hobiler [/QUOTE]
Teşekkür ederim bilgiler için, gübrelemeyi su değişimlerinden sonra haftaya bölerek mi uygulamalıyım yoksa su değişiminden sonra hepsi dozajında aynı anda mı olmalı, ben şuan mevcut şebeke suyunda su değişiminden hemen sonra ikişer pump demir potasyum ve excel veriyorum, demir creaqua, diğerleri sanırım DIY
[QUOTE=Baris124]Bir tane tds metre alıp ölçersiniz eğer 100 110 civarıysa ufak ufak 140 lara getirirsiniz zaten 140 yakın biraz geçmişse kullanmayın tds metreyle test etmeden bisey diyemem bende creaqua gh kullandıktan sonra yarim saat beklerseniz eksik olanı tamam karşınız fazla kullanılma değerleri bi seferde çok yukseltmemeye dikkat edin kontrolü kullanırsanız daha iyi olur sizin icin[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için[:)]
[QUOTE=Baris124]Bir tane tds metre alıp ölçersiniz eğer 100 110 civarıysa ufak ufak 140 lara getirirsiniz zaten 140 yakın biraz geçmişse kullanmayın tds metreyle test etmeden bisey diyemem bende creaqua gh kullandıktan sonra yarim saat beklerseniz eksik olanı tamam karşınız fazla kullanılma değerleri bi seferde çok yukseltmemeye dikkat edin kontrolü kullanırsanız daha iyi olur sizin icin[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için[:)]
[QUOTE=Baris124]Full ozmos suyu kullanıyorum değerleri yükseltmek için ben gh kullanıyorum minareller için yarı yarıya yapanda var ama klor filan illaki karışıyor çeşme suyundan yine creaquanin gh işinizi görür [/QUOTE]
o zaman ilk bir kaç su değişiminde şebeke suyunu sıfırlamaya çalışayım zamanla full ozmoza çevireyim sonrada creaqua gh kullanayım, doğru mudur, ilk zamanlar şebeke+ozmozken gh kullanmaya gerek var mı yoksa full ozmozda mı kulanayım
[QUOTE=Baris124]Full ozmos suyu kullanıyorum değerleri yükseltmek için ben gh kullanıyorum minareller için yarı yarıya yapanda var ama klor filan illaki karışıyor çeşme suyundan yine creaquanin gh işinizi görür [/QUOTE]
o zaman ilk bir kaç su değişiminde şebeke suyunu sıfırlamaya çalışayım zamanla full ozmoza çevireyim sonrada creaqua gh kullanayım, doğru mudur, ilk zamanlar şebeke+ozmozken gh kullanmaya gerek var mı yoksa full ozmozda mı kulanayım
SON MESAJLAR
- Anubias Yosun Problemi pltcooper, 11:28
Bitki Akvaryumları Genel - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek isssmailak, 10:57
Canlı Doğuranlar - Hangi Filtre Daha Uygun darkaura, 10:44
Filtreleme Seçenekleri - İç Filtre Orhan76, 10:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İstilacıların Peşinde MasterChief, 10:40
Deniz Canlıları - Akvaryumum Hala Berraklaşmadı Orhan76, 10:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Akvaryum Kurulumu MasterChief, 10:26
Yeni Üye Forumu - 35 Cm Bitkili Akvaryum Orhan76, 10:20
Akvaryum Tanıtımı - 180x60x60 Karma Güney Amerika Orhan76, 10:18
Akvaryum Tanıtımı - Shallow Tank Orhan76, 10:13
Akvaryum Tanıtımı - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 10:05
Akvaryum Tanıtımı - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su Aras5434, 09:26
Omurgasızlar - Elma Salyangozuma Ne Oldu Berkayv, 08:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Harbi Black Water :) Aguamentist, 08:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumumdaki Canlı Rafayel, 08:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme EbrarBerkZeybek, 08:04
Diğer Tatlı Su Canlıları - Hamile Lepistes Aguamentist, 08:02
Canlı Doğuranlar - Köpürme Ve Camda Tortu Aguamentist, 07:52
Yeni Üye Forumu - Kurt Mu? Rafayel, 07:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Tropheus Dişi Erkek aliburak11, 05:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bunun Cinsi Nedir MasterChief, 01:28
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Benek Ömer t, 01:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Sera Costapur Beyaz Benek Tedavisi mertsarikaya, 00:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Gerçek Taşlardan Arka Plan ahmetfiratozkaya, 00:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tropikal Goldfish Yem Balıklar Yemiyor GhostKoi, 23:52
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Camında Beyaz Leke Sorunu Larvaklm, 23:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Akvaryumda Bu Balıklar Sıkıntı Çıkarır Mı orkunatalay, 23:29
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Ömer t, 22:44
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Hamile Lepistesim Böylemi Kalmalı Hobilik, 22:00
Canlı Doğuranlar - Sumplu Pipo Filtre Muhammedbedri, 21:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yarasa Melek writer, 21:17
Fiyat Forumu - Hızlı Yavru Büyütmek İçin Canlı Yem Kullanımı Ömer01, 20:53
Canlı Doğuranlar - Beta Balığım İçin Öneriler OptikPr, 20:52
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Erensrens, 20:45
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Kurulumu Taha Yanık, 20:31
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi Ömer01, 18:47
Bitki Akvaryumları Genel - Planarya En Etkili Ve Güvenli Tedavi Yolunu Buldum Bettamtailung, 18:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Doğum Yakınmı BozKar, 18:39
Yeni Üye Forumu - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme giyotyn, 18:23
Taban ve Gübreleme - Lepisteslerim Yukarı Aşağı Hareket Ediyor Tugraksk16, 18:17
Yeni Üye Forumu - Seyyar Sump Ve Elektrik Kesintisi Göksel D, 17:43
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Masası Aguamentist, 16:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığımın Nesi Var bendeniztayfun, 16:30
Yeni Üye Forumu - Leopar Vatozun Üstünde Böyle Beyaz Noktalar Var, MasterChief, 16:26
Yeni Üye Forumu - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 15:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden onaterdoğan, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Lepıstes Akvaryumumda Bitki Sayısı Yeterlimi? MasterChief, 15:15
Yeni Üye Forumu - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 14:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi bendeniztayfun, 14:20
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 11:36
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 11:36
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 11:35
- L144 Takım, Süper Red Çiftler ersin ün 11:34
- Black Flame Wood cagdas_0606 11:32
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 11:28
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 11:28
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 11:28
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 11:25
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 11:25
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 11:25
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 11:19
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 11:19
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 11:14
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 11:14
- Kriza Gold emree06 10:34
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 10:34
- Led Işık Ledaqualight Ynsmr 10:29
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 10:21
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 10:11
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 10:10
- Spotted Angelfish Hiko 10:10
- Black Venezuela Corydoras Hiko 10:10
- Killifish Gardneri Damızlık Koloni... Verildi... onuribrahim 10:05
- 2 Cm Kribensis Yavruları... Tükendi onuribrahim 10:04
- Hava Asansörü UĞUR 09:44
- Karides Yemleme Borusu Ve Armatür Askısı UĞUR 09:44
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 09:41
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 09:41
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 09:41
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 09:41
- Apistogramma Ve Ramirezi Tenebris 09:33
- Eheim Compact On 5000 Kafa Motoru Leontheprof. 09:29
- Java Moss Miller 09:27
- 100-40-50(55) Akvaryum Arıyorum Miller 09:27
- Co2 Regülatör Set egedin 09:20
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 09:18
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 09:18
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 09:06
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 09:06
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 09:06
- Corydoras Sterbai nikon_ 09:06
- Red Tiger Lotus nikon_ 09:06
- Frontosa Küpü Emirk 09:06
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 09:06
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 08:56
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 08:53
- Malzeme propecia 08:53
- Set Akvaryum propecia 08:53
- Tetra 300w Isıtıcı Ve Çeşitli Malzemeler diaslayt 08:52
KULLANICILAR
- 153 Online Kullanıcı, 83 Üye
Online Kullanıcılar
kdrackgz,
cnylcn,
akomania,
macagil,
cagdas_0606,
sakpolat,
oktay42,
neco07,
Lepistes..,
diaslayt,
BozKar,
tsp7,
Esakvarist,
sefa_nco,
laryscrl,
Uğur hoşkan,
ciways,
cpu1803,
adm_src,
mercedesclk,
-RBG-,
Oasis,
EbrarBerkZeybek,
LadyBlack630,
BoZeY,
Ömer t,
muzunman,
Orhan76,
Serdariekrem,
Payitaht,
smkarabag,
darkaura,
Iebowski,
karabacakriza,
ersin ün,
Mirza Adar,
MiSoSiKiaN,
sineybade,
hounddog,
atiryaki,
pltcooper,
barsbingul,
seto,
Burakt122,
AmatorAkvryumcu,
hayrettinn,
Meryemmm,
Mikail Erdoğan,
egeuchiha,
Hobilik,
bettasever16,
MCY4,
Furcifer,
Ehtiyar,
ZET,
tripatano,
Hüdai,
emreulan,
Aqua Discovery,
osmandbnl,
Goldfish2000,
darkLightning0,
ŞahanT.,
BİTKİ SETİ,
captainFlint,
Koblenz,
mertsarikaya,
onuribrahim,
joe-kr,
dınay,
Duran01,
ahmetdu,
karabeyy.7,
Shinouzen,
pazuzucemal.kili,
cagatayc,
ShowaSanshoku,
Trakyalist,
hasancn,
Eymn20,
quatro,
R2K2,
isssmailak,
twinsoul,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.