ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Alpercicek35
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1196
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Mayıs 2022 00:29
Toplam Mesaj:
820 [0.50 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Alper ÇİÇEK
Doğum Tarihi:
09 Aralık 1989
İl:
Izmir
Meslek:
FİNANS MUHASEBE
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
74x32x50 (2 Bölmeli) Özel Tür Lepistes
35x35x40 Nano - Ember Tetra
Alper ÇİÇEK
SON 10 MESAJI
İşte Geliyor Özel Hareket 😂
[QUOTE=Genç__Akvartist][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/226200/040620211204481.jpg[/IMG]
Yeni paket
Alper abiye çooook teşekkürler co2 sistemi birazdan kuruluyor[/QUOTE]
Rica ederim dostum, güle güle kullan [:3]
[QUOTE=Genç__Akvartist][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/226200/040620211204481.jpg[/IMG]
Yeni paket
Alper abiye çooook teşekkürler co2 sistemi birazdan kuruluyor[/QUOTE]
Rica ederim dostum, güle güle kullan [:3]
Baştan Sona Yenileme Ve Yeni Dutch Style
18.05.2021
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224069/190520211227251.jpg[/IMG]
18.05.2021
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224069/190520211227251.jpg[/IMG]
[QUOTE=babur1]Çok güzel akvaryumlar gerçekten..elinize sağlık..[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim dostum [:3]
[QUOTE=babur1]Çok güzel akvaryumlar gerçekten..elinize sağlık..[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim dostum [:3]
9 Mayıs 2021
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224069/100520211302171.jpg[/IMG]
9 Mayıs 2021
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224069/100520211302171.jpg[/IMG]
Albida Red Uzun Süre Bakan Var Mı?
[QUOTE=replacka]Cryptocoryne albida red i iki defa akvaryumda yaşatmayı denedim, ilkinde in vitro şeklinde aldım ve diktiğim akvaryumda zaten bol miktarda cryptocoryne türleri mevcut idi, tabanda da yeteri kadar gübre vardı, ışıklandırma litre başı yarım watt dan fazla LED idi, CO2 yoktu ama cryptocoryne türleri o akvaryumda gayet nizami gelişim de gösterirdi, yine de bu albida red türü tutunamadı. Klasik cryptocoryne erimesi yapıp yeni yapraklar çıkarmadı, direk olarak kökü ile beraber çürüdü gitti. Belki high tech istiyor, CO2 istiyor dedim ve sonraki kurulumlara erteledim ikinci denemeyi.
İlk deneme görseli: [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223933/080520212227081.jpg[/IMG]
İkinci denemede ise taban full tropica aquasoil ve yine tropica substrate ile kurulu idi, ışıklandırma yine LED ve litre başı yarım watt dan fazla idi, daha kaliteli ışık mevcuttu, CO2 de vardı, kısacası ulaşabileceğim en kaliteli ve yüksek donanımlı kurulum idi, bu sefer bitkiyi saksıda aldım, akvaryum da oturmuş bir akvaryum idi dikerken, zira diktiğim başka türden cryptocoryne ler ve başka bitkiler çok güzel tutunup çoğaldı ama gel gör ki bu albida red türü yine eridi gitti ama bu sefer erirken bir iki yeni yaprak çıkarmayı başardılar ve bilin bakalım bu yapraklar ne renk idi, evet o güzel pembe renk değil, koyu kahverengi-kızıl ancak ortası açık renk-hafif kırımızımsı idi. Yani yaşatmayı başarsaydım bile bu bitki o ilk zamanki şeker pembesi rengine ancak emers halde ve çok özel şartlarda ulaşacaktı belli ki. Ne yazık ki ikinci tanktaki bu durumu fotoğraflayamadım ama şunu anlamış oldum. Bence bu bitkiler üretim aşamasında kullanılan hormon mu artık yada kimyasal mı bilmiyorum o yüzden bu kadar güzel gözüküyorlar ve bu güzel gözükmelerini sağlayan genetik mutasyon da onları yetiştirilmesi zor bitki yapıyor. Kısacası ben beceremedim, o ilk günkü güzelliklerini korumayı geçtim yaşatmak bile başarı olurdu benim için. Submers formda o şeker pembesi rengi ile çoğaltabilen varsa da tüyoları dinlemek isterim[:)][/QUOTE]
Çok teşekkür ederim değerli bilgilerini ve tecrübelerini paylaştığın için. Ortalama aynı şeyleri gözlemlemişiz ve deneyimlemişiz. O yüzden bu bitkiyi tercih etmemek daha mantıklı olacaktır :)
[QUOTE=replacka]Cryptocoryne albida red i iki defa akvaryumda yaşatmayı denedim, ilkinde in vitro şeklinde aldım ve diktiğim akvaryumda zaten bol miktarda cryptocoryne türleri mevcut idi, tabanda da yeteri kadar gübre vardı, ışıklandırma litre başı yarım watt dan fazla LED idi, CO2 yoktu ama cryptocoryne türleri o akvaryumda gayet nizami gelişim de gösterirdi, yine de bu albida red türü tutunamadı. Klasik cryptocoryne erimesi yapıp yeni yapraklar çıkarmadı, direk olarak kökü ile beraber çürüdü gitti. Belki high tech istiyor, CO2 istiyor dedim ve sonraki kurulumlara erteledim ikinci denemeyi.
İlk deneme görseli: [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223933/080520212227081.jpg[/IMG]
İkinci denemede ise taban full tropica aquasoil ve yine tropica substrate ile kurulu idi, ışıklandırma yine LED ve litre başı yarım watt dan fazla idi, daha kaliteli ışık mevcuttu, CO2 de vardı, kısacası ulaşabileceğim en kaliteli ve yüksek donanımlı kurulum idi, bu sefer bitkiyi saksıda aldım, akvaryum da oturmuş bir akvaryum idi dikerken, zira diktiğim başka türden cryptocoryne ler ve başka bitkiler çok güzel tutunup çoğaldı ama gel gör ki bu albida red türü yine eridi gitti ama bu sefer erirken bir iki yeni yaprak çıkarmayı başardılar ve bilin bakalım bu yapraklar ne renk idi, evet o güzel pembe renk değil, koyu kahverengi-kızıl ancak ortası açık renk-hafif kırımızımsı idi. Yani yaşatmayı başarsaydım bile bu bitki o ilk zamanki şeker pembesi rengine ancak emers halde ve çok özel şartlarda ulaşacaktı belli ki. Ne yazık ki ikinci tanktaki bu durumu fotoğraflayamadım ama şunu anlamış oldum. Bence bu bitkiler üretim aşamasında kullanılan hormon mu artık yada kimyasal mı bilmiyorum o yüzden bu kadar güzel gözüküyorlar ve bu güzel gözükmelerini sağlayan genetik mutasyon da onları yetiştirilmesi zor bitki yapıyor. Kısacası ben beceremedim, o ilk günkü güzelliklerini korumayı geçtim yaşatmak bile başarı olurdu benim için. Submers formda o şeker pembesi rengi ile çoğaltabilen varsa da tüyoları dinlemek isterim[:)][/QUOTE]
Çok teşekkür ederim değerli bilgilerini ve tecrübelerini paylaştığın için. Ortalama aynı şeyleri gözlemlemişiz ve deneyimlemişiz. O yüzden bu bitkiyi tercih etmemek daha mantıklı olacaktır :)
Dragon Hills
[QUOTE=Quersian]Arayı soğutmadan güncelleme yapayım dedim :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/173785/060520211908001.jpg[/IMG][/QUOTE]
Süper cihad ım, emeğine yüreğine sağlık [:nazar:]
[QUOTE=Quersian]Arayı soğutmadan güncelleme yapayım dedim :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/173785/060520211908001.jpg[/IMG][/QUOTE]
Süper cihad ım, emeğine yüreğine sağlık [:nazar:]
[QUOTE=omdmr]Kurulum çok güzel olmuş ancak bitki yoğunluğunu biraz daha fazla tutmak daha iyi olabilirdi
[/QUOTE]
Dostum şuanda en son eklediğim bitkiler ile 19 çeşit bitki var, boş bir yerde kalmadı zaten :)
[QUOTE=omdmr]Kurulum çok güzel olmuş ancak bitki yoğunluğunu biraz daha fazla tutmak daha iyi olabilirdi
[/QUOTE]
Dostum şuanda en son eklediğim bitkiler ile 19 çeşit bitki var, boş bir yerde kalmadı zaten :)
Co2 Tüpü Alıcam Nelere Dikkat Etmeliyim
[QUOTE=Suat2727]
Tüp bende bakıyorum ama 0,6lt olan küçük tüpler var. Yerim yok birde dışarıda durmasını istemiyorum. Sizce 0,6lt ne kadar gider bana 64lt icin? Birde bu piyasada satılan MACROAQUA markasinin tupleri var nasıldır?[/QUOTE]
Çok fazla bilgim yok ne yazık ki ne kadar gider. Ben efes tüpünü 3 tanka 14 ay falan kullandım. Ama şuda var cokda ziyan ettim, hem ekipman eksikliği, hem de bilgisizlikten.
Co2 ne kadar çok gideceği birazda suda ne kadar tuta bildiğinize bağlı. Çünkü suya kolay cözünmediği için, ne kadar iyi parçalanırsa o kadar az uçar. Buda ne kadar vereceğinizi değiştirir. İyi bir difüzör bu yüzden önemlidir.
[QUOTE=Suat2727]
Tüp bende bakıyorum ama 0,6lt olan küçük tüpler var. Yerim yok birde dışarıda durmasını istemiyorum. Sizce 0,6lt ne kadar gider bana 64lt icin? Birde bu piyasada satılan MACROAQUA markasinin tupleri var nasıldır?[/QUOTE]
Çok fazla bilgim yok ne yazık ki ne kadar gider. Ben efes tüpünü 3 tanka 14 ay falan kullandım. Ama şuda var cokda ziyan ettim, hem ekipman eksikliği, hem de bilgisizlikten.
Co2 ne kadar çok gideceği birazda suda ne kadar tuta bildiğinize bağlı. Çünkü suya kolay cözünmediği için, ne kadar iyi parçalanırsa o kadar az uçar. Buda ne kadar vereceğinizi değiştirir. İyi bir difüzör bu yüzden önemlidir.
Co2 Tüpü Alıcam Nelere Dikkat Etmeliyim
[QUOTE=reprise]
Alper Bey Merhaba,
Bende Co2 sistemleri araştırıyorum. İsta setlere baktım fakat tüplerin doldurulması konusunda problem yaşayanlar var. Siz tankınızda tüp-regülatör-selenoid valf olarak ne kullanıyorsunuz? Benim alanım yok 2 litrelik bir tüp yeter diye düşünüyorum. Aquario difüzör kullandığınızı biliyoruz ama diğer parçalar ile ilgili de bilgi verirseniz çok sevinirim. Benim tankım zaten 30 litrelik küp.
Bana gereken mümkün olduğunca küçük hacimli, tekrar sorunsuz doldurulabilen bi tüp ve diğer komponentler. Teşekkürler.[/QUOTE]
2 lik tüp sizin işinizi baya görür, tankı büyüttür iseniz ya da 2. kurarsanız da çok zorlamaz. Forumda satan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam, biraz fiyat araştırması yaparak tercih etmen mantıklı olacaktır.
Tüpüm benim 9 luk efes pilsen tüpü, sağ olsun damat bittiğinde yenisini getiriyor :) Ama bir ara 5 lik ile değiştireceğim. Çünkü efes te genelde tüpler paslı ve çok büyük olduğundan dışarda kalmak zorunda kalıyor. Kötü duruyor.
Re-va regülatör kullanıyorum, tork selenoid valf var.
Difözör neon kullanıyorum şimdilik 2 tankta da, çok güzel duruyorlar ve işte yapıyorlar. Creaqua, ista, tropica difizörlerde var yedekte duruyorlar.
[QUOTE=reprise]
Alper Bey Merhaba,
Bende Co2 sistemleri araştırıyorum. İsta setlere baktım fakat tüplerin doldurulması konusunda problem yaşayanlar var. Siz tankınızda tüp-regülatör-selenoid valf olarak ne kullanıyorsunuz? Benim alanım yok 2 litrelik bir tüp yeter diye düşünüyorum. Aquario difüzör kullandığınızı biliyoruz ama diğer parçalar ile ilgili de bilgi verirseniz çok sevinirim. Benim tankım zaten 30 litrelik küp.
Bana gereken mümkün olduğunca küçük hacimli, tekrar sorunsuz doldurulabilen bi tüp ve diğer komponentler. Teşekkürler.[/QUOTE]
2 lik tüp sizin işinizi baya görür, tankı büyüttür iseniz ya da 2. kurarsanız da çok zorlamaz. Forumda satan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam, biraz fiyat araştırması yaparak tercih etmen mantıklı olacaktır.
Tüpüm benim 9 luk efes pilsen tüpü, sağ olsun damat bittiğinde yenisini getiriyor :) Ama bir ara 5 lik ile değiştireceğim. Çünkü efes te genelde tüpler paslı ve çok büyük olduğundan dışarda kalmak zorunda kalıyor. Kötü duruyor.
Re-va regülatör kullanıyorum, tork selenoid valf var.
Difözör neon kullanıyorum şimdilik 2 tankta da, çok güzel duruyorlar ve işte yapıyorlar. Creaqua, ista, tropica difizörlerde var yedekte duruyorlar.
High Tech Taban Tavsiye
[QUOTE=hulusiuynk]
Su değişimi her gün yapmak gerekiyor mu ve yeterli oluyor mu ? [/QUOTE]
Soil lerin çoğunda yapmak gerekiyor, ilk başta çok salınım yaptığı için. Ben en son ada kullandım. 10 gündür 50 yaptım, bu gün ise 2 günde 50 ile iki haftaya tamamlayacağım.
Salınım hem balıkları zehirler hem de ilk başta tüketim olmadığı için sudaki besinler alg oluşumuna sebep olur.
[QUOTE=hulusiuynk]
Su değişimi her gün yapmak gerekiyor mu ve yeterli oluyor mu ? [/QUOTE]
Soil lerin çoğunda yapmak gerekiyor, ilk başta çok salınım yaptığı için. Ben en son ada kullandım. 10 gündür 50 yaptım, bu gün ise 2 günde 50 ile iki haftaya tamamlayacağım.
Salınım hem balıkları zehirler hem de ilk başta tüketim olmadığı için sudaki besinler alg oluşumuna sebep olur.
SON MESAJLAR
- 10 Litreye 100 W Isıtıcı Eminator, 00:47
Yeni Üye Forumu - Kendin Yap Işık Kaya Özyurt, 00:34
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo Bettamtailung, 00:32
Labirentliler - Trans Genetiklerim Yumurta Dökmedi. devrmcem, 00:29
Yeni Üye Forumu - İlk Canlı Yem Denemesi MasterChief, 00:26
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Ramirezi FISHERMAN01, 00:18
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Diğer Canlılar Yiğit solak, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mosnter Akvaryumum (07) Ehtiyar, 00:09
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Ölçüsü cihatkaraca, 23:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vuslat Aplot, 23:34
Akvaryum Tanıtımı - Smart 25 Watt Isıtmıyor CevdetSERBEST, 23:23
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Kribensis Nigeria Red Ve Rainbow Üreme ArifhbsAquatics, 23:08
Yeni Üye Forumu - Nano Bloody Mary MasterChief, 22:27
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryuma Hangi Filtre MasterChief, 22:25
Yeni Üye Forumu - Oranda Japonlar İçin Kum Ve Taş Tavsiyesi Emrkymc, 22:11
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aleminyum Çerçeveli Akvaryum. karabacakriza, 22:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kökü Aşırı Pamuklanma Ve Kumdaki Garip KaanE, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam KaanE, 22:02
Aydınlatma - 70 Lt Dış Filtre Tavsiyesi Mirza Adar, 21:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Solungaçta Beyaz Noktalar Mirza Adar, 21:39
Sazansıgiller - Lepistes Yavruları akvaryumodam, 21:37
Yeni Üye Forumu - Ph Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı? akvaryumodam, 21:30
Bitki Akvaryumları Genel - Tds Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı ArifhbsAquatics, 21:14
Bitki Akvaryumları Genel - Discus Akvaryumu İçin Gerekenler draff10, 20:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Orandam Yüzmüyor Matrian, 20:46
Yeni Üye Forumu - Lepistes Balığı Yusuf3861, 20:45
Yeni Üye Forumu - Bu İki Şelale Filtreden Hangisi Daha İyidir? Vlademirol, 20:45
Filtreleme Seçenekleri - Beyaz Benek Mi Var Balığımda Berkayv, 20:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Ceviz Yaprağı Ve Dalı Tulpar99, 20:27
Yeni Üye Forumu - Karides Ph Tds Deyeri poyraz43, 20:19
Omurgasızlar - Bitkili Betta İçin Hangi Kum? Mirza Adar, 20:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistesimin Karnı Şiş Sallanarak Yüzüyor Berkayv, 20:13
Hastalıklar ve İlaçlar - 60p Bitkili Eminsalih, 20:07
Akvaryum Tanıtımı - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre sefamolsun, 20:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 240 Lt Lik Tankımda Ne Besleyebilirim xellence07, 20:04
Yeni Üye Forumu - Melek Lavralarını Yaşatms Hamite07, 20:04
Filtreleme Seçenekleri - 5 Litrelik Bitkili Akvaryum YavuzSE, 19:41
Yeni Üye Forumu - Iwagumi Akvaryumu İçin Zemin Bitkisi Önerisi FatihBezirgan, 17:34
Bitki Akvaryumları Genel - Balıklar Yem Yemiyor Talhabey12, 17:29
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Camındaki Kireç Balık Varken Temizlenirmi Sadullah016, 17:21
Yeni Üye Forumu - Busblue Acara Kara Karga, 17:15
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Plati Fırat pınar, 17:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tank Değişimi İçin Taban Tavsiyesi srnozcn, 17:03
Taban ve Gübreleme - Amatörce Bitki Denemem Srdr.Betta, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - 45x35x40 Apistogramma Hongsloi kdrackgz, 16:25
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryumu Öneri Ehtiyar, 16:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sudan Çıkan Canlının Türü Ne Ölecek Miyim (!) faithNiel, 16:15
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kayalık Habitat kaptan_01, 16:13
Akvaryum Tanıtımı - 40x40x40 Yeni Tank bendeniztayfun, 15:47
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:00
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:00
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:00
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:00
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:00
- Altın Kafa Melekler Tekin35 00:58
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 00:46
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 00:46
- Co2 Regülatör Set egedin 00:32
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:26
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:26
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:11
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 23:54
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:47
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 23:47
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 23:31
- 100*40*30h Cama Cam Show Akvaryumu Takas genesiss 23:17
- Sıfır Ve İkinciel Ürünler Biolojik Sünger,iç Fitre ootkn 22:55
- Lav Kırığı Kum 12 13 Kg ootkn 22:55
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 22:49
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 22:49
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Çift-dişiler Shinouzen 22:41
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 22:41
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:11
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:11
- Mikro Kurt wallece 22:05
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 21:52
- Christmas Moss Furkann 21:52
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:30
- Malawi Erkekler AlisBaba 21:14
- Dış Filtreler AlisBaba 21:14
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 21:10
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 21:10
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 20:54
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 20:50
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 20:50
- Weeping Moss Bysam 20:50
- Apistogramma HarunYILDIRIM 20:48
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 20:35
- Anubias Nana - - Buche Wavy turkiSHrimp 20:35
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 20:35
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:30
- Karışık Cichledler vseckn 19:50
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 19:50
- Led Armatür , Nano Armatür BywenzeL 18:50
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 18:44
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 18:44
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 18:33
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 18:00
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 18:00
KULLANICILAR
- 144 Online Kullanıcı, 81 Üye
Online Kullanıcılar
xellence07,
lebowskia,
omerkykn,
nurtensultan,
Eminsalih,
Alberu,
PaPbRc,
mertsarikaya,
rizasirman,
vinsanty_34,
otolkurt,
Enes,
Budmo,
Ayaz1903,
Zeungan,
Ehtiyar,
GhostKoi,
ilh4n,
mrtbldk,
Dexter85321,
Mika_35,
mitii,
cagrisw,
cagri,
FatihBezirgan,
kdrackgz,
ktoG,
ozelturlepistes,
Metehan Yılmaz,
srnozcn,
Mr_Ocean,
Profiterol,
muratabi54,
draff10,
giyotyn,
abilge,
JapoJupo,
genesiss,
YigitCeylan,
HaydarGul,
Kaan59,
Lina Shrimps,
Aplot,
muhammed1903,
Bettasevdalisi,
Smortpaw,
Berkanozkan,
valarmorghulis12,
-RBG-,
betta.ist,
Hidro Dinamik,
BJK-123,
Hiko,
Burakt122,
Kanuni.,
Haku,
twinsoul,
Balik76,
metin.,
Semiserious,
cihatkaraca,
Tulpar99,
Mert Kayış,
ÇaĞRı,
TugayÇınar,
idiopatik,
Antepli,
Fatih1996,
zekigonlum,
akvaryumodam,
metehan0106,
Bora Bey,
Gursoyhasan,
Eminator,
ataberk28,
grendel1984,
wallece,
TuRKeR,
MysticArts,
Yunus cikletcii,
lordnelsono6,
Watchtech,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.