ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ulast
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Temmuz 2023 09:33
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ulaş Tüzel
Doğum Tarihi:
09 Ekim 1987
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ulaş Tüzel
SON 10 MESAJI
Avrupa Yakasında önereceğiniz petshopcu
4.leventte as pet shop var en son full black lepistesler dikkatimi çekmişti başka 1-2 tür daha vardı.
4.leventte as pet shop var en son full black lepistesler dikkatimi çekmişti başka 1-2 tür daha vardı.
Karides Yem Yapımı
[QUOTE=Künefeli baytar]
sonuç nedir hocam beklemedeyiz 😁[/QUOTE]
:) valla videodaki gibi eldeki malzemelerle bi yem yaptım, 3-4 hafta kullandım ama sonra kestim. Yeme karşı pek bir iştahları yoktu ben de markalı yemlere devam edeyim dedim. Sadece arada ısırgan, soya kabuğu, kabak gibi doğal şeyler veriyorum.
[QUOTE=Künefeli baytar]
sonuç nedir hocam beklemedeyiz 😁[/QUOTE]
:) valla videodaki gibi eldeki malzemelerle bi yem yaptım, 3-4 hafta kullandım ama sonra kestim. Yeme karşı pek bir iştahları yoktu ben de markalı yemlere devam edeyim dedim. Sadece arada ısırgan, soya kabuğu, kabak gibi doğal şeyler veriyorum.
Karides Yem Yapımı
[QUOTE=Kamil009] Un ve yumurta malzemeleri birbirine bağlamak için var.
Çürüme yapmaz çünkü kurutulmuş.[:)][/QUOTE]
deniyim o zaman :)
Elimde şu an kurutulmuş moringa, karadut, karahindiba, ısırgan ve biraz boş vakit var.
Bu markalı karides yemlerinde bağlayıcı olarak ne kullanıyolar acaba 🤔
O kad
[QUOTE=Kamil009] Un ve yumurta malzemeleri birbirine bağlamak için var.
Çürüme yapmaz çünkü kurutulmuş.[:)][/QUOTE]
deniyim o zaman :)
Elimde şu an kurutulmuş moringa, karadut, karahindiba, ısırgan ve biraz boş vakit var.
Bu markalı karides yemlerinde bağlayıcı olarak ne kullanıyolar acaba 🤔
O kad
Karides Yem Yapımı
Selam,
Bu videodaki malzemeler ile yem yapmayı deneyeniniz oldu mu?
Un, yumurta biraz garip geldi[:?]
Mesela yumurta uzun vadede çürüme falan yapmaz mı?
https://youtu.be/U3kt_bkFCPY
Selam,
Bu videodaki malzemeler ile yem yapmayı deneyeniniz oldu mu?
Un, yumurta biraz garip geldi[:?]
Mesela yumurta uzun vadede çürüme falan yapmaz mı?
https://youtu.be/U3kt_bkFCPY
Caridina Türleri Bakımı
[QUOTE=Ulvi Özuğur]Glasgarten, Shirakura, Dennerle, CSF, BorneoWild aklıma bir çırpıda gelenler. Bu markaların hemen hemen tüm ürünlerini kullandım. Bazısından 5er 6şar kutu bitirmişliğim vardır. Şu an ve 1,5 senedir vatoz yemleri kullanıyorum :) fark olsa inanın o markalara devam ederdim, fazladan 10-15 yavru alsam zaten paraları çıkar.
Ne renklerde, ne üremede, ne de yavru veriminde bariz farklar oluşturuyorlar. Belki biraz sizin psikolojinizi iyileştirirler.
Kaldı ki üstte yazdığım gibi, bazılarının kullanımı acemiler için riskli. Örneğin ; Bacter ae ve özellikle kırmızı baby doz aşımında çarçabuk suyu bozar tetrabits verin daha iyi :)
Bu ürünlerin içinde biraz fark oluşturacak ürünler varsa, BorneoWild Bebi ile Shirakura ebidama'dır. Bu ikisinin içeriğini vatoz yemelerinden karşılamanız biraz zor olur ama yine de değmez. Diğer yemlerin ise 40-50 gramına 75-100 lira arası para verecekseniz bir şey diyemem, cebinize yazık ediyorsunuz.
Şöyle örnek vereyim; Dennerle'nin snow pops, BorneoWild'ın beanne diye yemleri var. Biri 65 TL - 40 gr, diğeri 80 TL - 50 gr.
Bunların koca çuvalını (10 kg) 20 liraya alıp dağıta dağıta bitiremiyorum. Bunların içeriği soya kepeği / kabuğudur. Dennerle bunu ürün açıklamasında açık açık utanmadan, çekinmeden yazar.
Birebir aktarıyorum "% 100 organik soya kepeğinden imal edilen stick yemler tamamen su altına batar. - Yapay koruyucu, renklendirici, balık unu yada kimyasal içermez."
İsterseniz resmi sitesinden kontrol edebilirsiniz.
Bu nasıl bir kar marjıdır? Diğer yemlerin de çoğu vatoz yemi içerikleri ile örtüşür, incerseniz görürsünüz. Eskiden moringa, chlorella gibi malzemeleri yurtdışından temin edip kendim yem hazırlıyordum, baktım ki vatoz yemleri zahmetsiz ve etkili onu da bıraktım. Hayvan küçük olup az yiyince fiyatlar fahiş yemler gram gram
Karides hobisine başladığımdan beri bas bas bağırıyorum, ne diyeyim kullanan yine kullanıyor. Ulaşabildiklerimize de şükür.[/QUOTE]
Evet ulvi hocam çok yüksek kar marjıyla satıldığı bir gerçek. Soya kepeği edinmiştim ondan da kullanıyorum, bi poşet soya kepeği eppeyce ucuz :)
Benim caridinada henüz 1,5 yılım bile olmadığından bu cavcavlı paketlerin büyüsündeyim hâla :) çoğu yemin içeriği ucuz; dut, ıspanak, ısırgan vs ilk aşamada bu tarz içerikli yemleri bırakıp sadece mineral içeren yemleri satın alırım diye düşünüyorum. O tarz yemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani mesela mineral junkie, csf pure mineral tarzı ürünler gerekli mi? Gerekliyse alternatifleri nelerdir ve siz nasıl karşılıyorsunuz bu ihtiyacı?
Yeni kurduğum akvaryumların birinde hiç bacter ae, beta glucan kullanmayıp kendi içimde bi kıyaslama yapayım bari.[:iyi:]
[QUOTE=Ulvi Özuğur]Glasgarten, Shirakura, Dennerle, CSF, BorneoWild aklıma bir çırpıda gelenler. Bu markaların hemen hemen tüm ürünlerini kullandım. Bazısından 5er 6şar kutu bitirmişliğim vardır. Şu an ve 1,5 senedir vatoz yemleri kullanıyorum :) fark olsa inanın o markalara devam ederdim, fazladan 10-15 yavru alsam zaten paraları çıkar.
Ne renklerde, ne üremede, ne de yavru veriminde bariz farklar oluşturuyorlar. Belki biraz sizin psikolojinizi iyileştirirler.
Kaldı ki üstte yazdığım gibi, bazılarının kullanımı acemiler için riskli. Örneğin ; Bacter ae ve özellikle kırmızı baby doz aşımında çarçabuk suyu bozar tetrabits verin daha iyi :)
Bu ürünlerin içinde biraz fark oluşturacak ürünler varsa, BorneoWild Bebi ile Shirakura ebidama'dır. Bu ikisinin içeriğini vatoz yemelerinden karşılamanız biraz zor olur ama yine de değmez. Diğer yemlerin ise 40-50 gramına 75-100 lira arası para verecekseniz bir şey diyemem, cebinize yazık ediyorsunuz.
Şöyle örnek vereyim; Dennerle'nin snow pops, BorneoWild'ın beanne diye yemleri var. Biri 65 TL - 40 gr, diğeri 80 TL - 50 gr.
Bunların koca çuvalını (10 kg) 20 liraya alıp dağıta dağıta bitiremiyorum. Bunların içeriği soya kepeği / kabuğudur. Dennerle bunu ürün açıklamasında açık açık utanmadan, çekinmeden yazar.
Birebir aktarıyorum "% 100 organik soya kepeğinden imal edilen stick yemler tamamen su altına batar. - Yapay koruyucu, renklendirici, balık unu yada kimyasal içermez."
İsterseniz resmi sitesinden kontrol edebilirsiniz.
Bu nasıl bir kar marjıdır? Diğer yemlerin de çoğu vatoz yemi içerikleri ile örtüşür, incerseniz görürsünüz. Eskiden moringa, chlorella gibi malzemeleri yurtdışından temin edip kendim yem hazırlıyordum, baktım ki vatoz yemleri zahmetsiz ve etkili onu da bıraktım. Hayvan küçük olup az yiyince fiyatlar fahiş yemler gram gram
Karides hobisine başladığımdan beri bas bas bağırıyorum, ne diyeyim kullanan yine kullanıyor. Ulaşabildiklerimize de şükür.[/QUOTE]
Evet ulvi hocam çok yüksek kar marjıyla satıldığı bir gerçek. Soya kepeği edinmiştim ondan da kullanıyorum, bi poşet soya kepeği eppeyce ucuz :)
Benim caridinada henüz 1,5 yılım bile olmadığından bu cavcavlı paketlerin büyüsündeyim hâla :) çoğu yemin içeriği ucuz; dut, ıspanak, ısırgan vs ilk aşamada bu tarz içerikli yemleri bırakıp sadece mineral içeren yemleri satın alırım diye düşünüyorum. O tarz yemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani mesela mineral junkie, csf pure mineral tarzı ürünler gerekli mi? Gerekliyse alternatifleri nelerdir ve siz nasıl karşılıyorsunuz bu ihtiyacı?
Yeni kurduğum akvaryumların birinde hiç bacter ae, beta glucan kullanmayıp kendi içimde bi kıyaslama yapayım bari.[:iyi:]
Yeni Bitkili Denenem
[QUOTE=ccrawenn]
Zeminde ki yeşil noktalar bitki yani tohumdan çıkan bitkiler.[/QUOTE]
Tohumdan çıkan bitkiler genelde vadedilen bitkiler olmuyor. en kötü ihtimalde hoşunuza gitmediği anda söker çıkartırsınız.
[QUOTE=ccrawenn]
Zeminde ki yeşil noktalar bitki yani tohumdan çıkan bitkiler.[/QUOTE]
Tohumdan çıkan bitkiler genelde vadedilen bitkiler olmuyor. en kötü ihtimalde hoşunuza gitmediği anda söker çıkartırsınız.
İvanacara Adoketa Tank (balıklar Geldi)
Malzemeler, ekipmanlar ve diğer her şey kalite kokuyor [:iyi:][:)] başarılar
Malzemeler, ekipmanlar ve diğer her şey kalite kokuyor [:iyi:][:)] başarılar
Dere Kumu
Hangisinin görünümü daha çok hoşunuza gidiyorsa üstte onu kullanabilirsiniz hiç bir sorun olmacaktır ikisi de nötr kum zaten. Yalnız dere kumu diye bazen petshoplar kabuklu kumlardan verebiliyor onlardan olmadığına emin olun. Bir de akvaryumu ilerde bozar yeni akvaryum kurcağım zaman araya serdiğim tül yardımıyla kumları ayırırım gibi bir kaygınız yoksa tüle de gerek yok.
Hangisinin görünümü daha çok hoşunuza gidiyorsa üstte onu kullanabilirsiniz hiç bir sorun olmacaktır ikisi de nötr kum zaten. Yalnız dere kumu diye bazen petshoplar kabuklu kumlardan verebiliyor onlardan olmadığına emin olun. Bir de akvaryumu ilerde bozar yeni akvaryum kurcağım zaman araya serdiğim tül yardımıyla kumları ayırırım gibi bir kaygınız yoksa tüle de gerek yok.
Evde Böcek İlaçlaması Ve Karides Akvaryumu
[QUOTE=iezgi]Karidesler gunluk su degisimi ile cok fazla kayip vermeden toparlandilar arkadaslar [:iyi:][/QUOTE]
Geçmiş olsun atlattığınıza sevindim. Sokaktan ilaçlama aracı geçtiğini duyunca hemen pencereleri kapıyorum :)
[QUOTE=iezgi]Karidesler gunluk su degisimi ile cok fazla kayip vermeden toparlandilar arkadaslar [:iyi:][/QUOTE]
Geçmiş olsun atlattığınıza sevindim. Sokaktan ilaçlama aracı geçtiğini duyunca hemen pencereleri kapıyorum :)
Caridina Türleri Bakımı
Yavrular için glasgarten bacter ae (aslında bunu her zaman kullanıyorum)ve yine glasgarten baby ürünlerini kullanıyorum. Ama uzun zamandır kullandığım için kullanmadığım dönemle kıyaslama yapamıyorum. Proteinli yem olarakta haftada bir glasgarten artemia pop veriyorum. Epey seviyorlar suda dağılan bi yem olduğundan yavruların da yiyebildiğini düşünüyorum. Genel olarak her şeyi seviyorlar zaten dondurulmuş kan kurdu bile atarım arada ona da saldırıyorlar :)
fosforik asit gibi şeyleri hiç kullanmadım aktif toprak ozmos ve gh+ kullandım hep.
Yavrular için glasgarten bacter ae (aslında bunu her zaman kullanıyorum)ve yine glasgarten baby ürünlerini kullanıyorum. Ama uzun zamandır kullandığım için kullanmadığım dönemle kıyaslama yapamıyorum. Proteinli yem olarakta haftada bir glasgarten artemia pop veriyorum. Epey seviyorlar suda dağılan bi yem olduğundan yavruların da yiyebildiğini düşünüyorum. Genel olarak her şeyi seviyorlar zaten dondurulmuş kan kurdu bile atarım arada ona da saldırıyorlar :)
fosforik asit gibi şeyleri hiç kullanmadım aktif toprak ozmos ve gh+ kullandım hep.
SON MESAJLAR
- Velifera X Latipinna Kırma Yavrularım İnci Kefali, 11:58
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Kendi Kendine Yaşayan Ekosistem? K0L0Ni, 11:56
Yeni Üye Forumu - Hava Motoru Güç Azalması Cyber_Scout, 11:52
Filtreleme Seçenekleri - Floresan Seçimi KaanE, 11:44
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Su Düzenleyici Diye İlaç Kullandım Orhan76, 10:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Florasan Kombini Aguamentist, 09:50
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Dinlendirilmiş Su Kaç Günlük Olmalı darkaura, 09:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kireç Lekelerini Kolayca Temizlemek. NightWist, 09:21
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bizde Satılan Transgenetic Balıklar Orijinal Mi? Imperfectnest495, 08:36
Amerikan Tetraları - Akvaryumum ogurcay, 08:20
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Aguamentist, 08:06
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Akvaryum/bakım Kuro, 08:02
Yeni Üye Forumu - Akvaryum , Balık , Su Ve Filtre Sevkiyatı Aguamentist, 08:00
Makaleler ve Tercümeler - Show Lepistes Akvaryumum Aguamentist, 07:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tetra Starter Line 80l Yeni Kurulum Aguamentist, 07:46
Akvaryum Tanıtımı - Mütevazi Betta Akvaryumum Dogukankun, 07:31
Akvaryum Tanıtımı - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 07:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 225 Litre Flower Horn KaanE, 06:58
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığım Hasta Mı KaanE, 06:33
Yeni Üye Forumu - Tüllenme KaanE, 06:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığım Hareket Etmiyor NightWist, 02:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Bakteri Döngüsünü Kazasız Belasız Hızlandırmak.. K0L0Ni, 00:27
Akvaryum Bilimi - Velifera Ve Moli Çiftleşmesi İsmail_96965, 00:02
Canlı Doğuranlar - Balık Önerisi K0L0Ni, 23:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 23:33
Güney Amerikan Cichlidleri - 170 Litre Akvaryumumda Olan Balıklar Doğru Mu? K0L0Ni, 23:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Esneme K0L0Ni, 22:55
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Barajdaki Japon Balığı Amatör balıkçı, 22:00
Sazansıgiller - Dikkat Dikkat Melek Dünyasına Girdiniz." E_C_N--rcall--gozturk" E_C_N, 21:58
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Ilk Beta Baligim Hakkinda NightWist, 18:12
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurulumu İsmail_96965, 17:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Orta Amerika Çiklit Akvaryumu ReisF, 16:28
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Bitkili Akvaryum Sena08, 16:19
Akvaryum Tanıtımı - Channa Auramnticula Fiyat YigitKuzey, 16:00
Yeni Üye Forumu - Tropheus Maswa Ve Chipimbi Orhan76, 15:37
Tanganyika Cichlidleri - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 15:30
Akvaryum Tanıtımı - Sünger İle Artemia Çıkarma Hidro Dinamik, 15:27
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Siyah Beyaz Balık Türü sckaraoglu, 15:24
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Açık Renk Albino Kipililer Hakkında Sorum Var koraykbl, 15:17
Tropheus - Şelale Filtre Ve Zeolit Orhan76, 14:23
Yeni Üye Forumu - Sıvı Gübre Nasıl Hazırlanır ? fkmetu, 13:09
Taban ve Gübreleme - Akvaryum Suyunu Berraklaştırma Zuzu2446, 12:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Adi Salyangoz Sorunu TABE1AN, 11:01
Omurgasızlar - Şefaf Canlılar Aguamentist, 11:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Örümcek Ağı Gibi Olan Şeyler? Aguamentist, 10:54
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Ve Salyangoz Aguamentist, 10:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumdaki Bilmediğim Yumurtalar Aguamentist, 10:48
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepisteslerim Ters Yüzüyor Durum Kritik Orhan76, 10:47
Yeni Üye Forumu - Artemia İçerikli Yemler Aguamentist, 10:45
Yeni Üye Forumu - Akvaryumu Yosun Sardı mhmt44, 09:57
Yosun
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- L Serisi Üst Vasıf Pleco Varyeteleri PlecoTown 11:52
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 11:49
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 11:49
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 11:49
- Malawi Erkekleri AlisBaba 11:47
- Yellow Tuxedo AlisBaba 11:47
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 11:38
- 3 Erkek Saulosi Emirk 11:19
- Mangrow Emirk 11:19
- 130x60x50h Emas Sumplu Akvaryum Ve Set ThunderstrucK 10:58
- Katil Salyangoz bilkan 10:50
- Sıfır İç Filtre Ler Gursoyhasan 10:22
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 10:21
- Genç Çiftler Cacatuoides Triple Red German Bred AtlasPoyraz 10:21
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:44
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 09:40
- İsta 3in1 Co2 Difüzör Yedek Seramik osmandbnl 09:32
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 09:00
- Rasbora Arıyorum Miller 09:00
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 08:35
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:15
- Galaksi Fishbone, Boa, Red Fancy. karidesrehberi 08:15
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:15
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:15
- 40*40*40 Full Clear Akvaryum Wolkan 08:06
- 80x30x30 Bölmeli Akvaryumlar Wolkan 08:06
- 4-5 Aylık Kribensis Yavrusu 21 Adet ozkan.06 07:48
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 07:47
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:25
- Aquael Leddy 60 Xl Ers1905 05:34
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 05:23
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 05:23
- Eheim 2228, Sunsun Hw-302 Dış Filtreler nevzatc 02:42
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 01:08
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 01:08
- Akvaryumuma Vatoz Grubu Arıyorum. K0L0Ni 00:50
- Mercan Kırığı - Aragonit K0L0Ni 00:50
- Çeşitli Canlı Bitkileri High-tech & Low Tech BuRAK 23:54
- Nadir İki Tür Malawi Aqualandakvaryum 23:19
- Turuncu Karides serkul2007 23:13
- Mobilyalı 40*40 Akvaryum serkul2007 23:13
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 22:42
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 22:42
- Zemin Bitkileri cagdas_0606 22:42
- Moss Ve Lepistes Otu omersayar 22:38
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides Ve Beyaz Kurt omersayar 22:38
- Erişkin Erkek Melek Balığı HLLDNLYC 22:32
- Harlequin Rasbora Satılık docere 22:25
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 22:00
- Alabalık Yemi 2,8 Kg 500 Tl ootkn 22:00
KULLANICILAR
- 125 Online Kullanıcı, 68 Üye
Online Kullanıcılar
Aguamentist,
MiSoSiKiaN,
Cyber_Scout,
Zuzu2446,
Japonseven,
KaanE,
barisburock,
Orhan76,
atiryaki,
-RBG-,
mertcanaykac,
flanormimar,
Kuro,
ciways,
atrakhan55,
yilmaz17,
maharaja,
Akax,
karidesrehberi,
HaydarGul,
Mahir06,
TuRKeR,
Sahinn,
Balikcidede,
sina cen,
senolerdivan,
fikret43,
MehmetcanK,
NightWist,
zekigonlum,
DenizUlucutsoy,
darkaura,
EKAR,
hoddog,
CihanEfruz,
Emirk,
Bvarisli,
hasancn,
ilkerK,
metalhead,
hasan_tr_01,
feritakan,
sempathyc,
scorpion26,
Taha Yanık,
AC-72,
Kibele,
Sunborn,
BoranPara,
AylutumTR,
Tahirbgc,
Rafayel,
Optimum,
mar76,
dimbeleth,
ilhannnn01,
uyelik269,
Tortuga7,
Başak u,
Hoppala,
zugonime,
Malinua55,
Samoo,
erboru1,
Ramboy,
Gurit,
Theguardian,
Xelpid,
ternapi,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.