ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Rainrain
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
293
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Kasım 2020 19:20
Toplam Mesaj:
296 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Yağmur topal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Yağmur TOPAL
80lt bitkili akvaryum
36w power led aydınlatma
Lav kırığı üstüne manado total 8-10cm
6,67 lt co2 tüp
Sunsun 603B filtre
Canlı doğuran
SON 10 MESAJI
1 Ton / Yırtıcı Dünya Karması 2 (arowana,bichir..)
[QUOTE=ENFARKLISI]Sizin kurduğunuz akvaryum 125 cm diye hatırlıyorum. Oradaki resimlerini düşününce 1,5 yılda 35 cm den 100 cm'e gelmesi imkansız.. bir yanlışınız olabilir mi ? 5 yılda zor ulaştı bir metreye benimki [:)] siz bir kaç yıl daha bakarsınız bence, daha fazla büyüdükçe boy atması yavaşlıyor ve enine büyüyor neyseki [:iyi:][/QUOTE]
Yok hocam 70 cm di şu an tek akvaryumda vatoz ve kediyi gönderdik baya oldu ofis olunca bakım zor çok yoğunuz genellikle ofiste duranda olmuyor beslemeye gidiyoruz bazen sadece
[QUOTE=ENFARKLISI]Sizin kurduğunuz akvaryum 125 cm diye hatırlıyorum. Oradaki resimlerini düşününce 1,5 yılda 35 cm den 100 cm'e gelmesi imkansız.. bir yanlışınız olabilir mi ? 5 yılda zor ulaştı bir metreye benimki [:)] siz bir kaç yıl daha bakarsınız bence, daha fazla büyüdükçe boy atması yavaşlıyor ve enine büyüyor neyseki [:iyi:][/QUOTE]
Yok hocam 70 cm di şu an tek akvaryumda vatoz ve kediyi gönderdik baya oldu ofis olunca bakım zor çok yoğunuz genellikle ofiste duranda olmuyor beslemeye gidiyoruz bazen sadece
1 Ton / Yırtıcı Dünya Karması 2 (arowana,bichir..)
Bizimkide 1 metre civarında abi keşke meraklısı iyi bakacak birini bulsam herşeyiyle satıcam
Bizimkide 1 metre civarında abi keşke meraklısı iyi bakacak birini bulsam herşeyiyle satıcam
Balık Ölümleri
Elma salyangozunuz kabuğundan çıkıyormu
Elma salyangozunuz kabuğundan çıkıyormu
İzlemek Bu Kadar Keyiflimiydi
Bu gün güzel bir kareye uyandım. İlk defa çiçek açtı kendileri 🤩
Güzel bir güncelleme
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/211220192100031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/211220192100061.jpg[/IMG]
Bu gün güzel bir kareye uyandım. İlk defa çiçek açtı kendileri 🤩
Güzel bir güncelleme
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/211220192100031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/211220192100061.jpg[/IMG]
[QUOTE=Aniello]
Şuana kadar herhangi bir gübre kullanmadım, kendi kendine olmasını bekledim çünkü eklediğim çoğu bitki çürüdüğü için suya yeterli element sağlayacağını düşündüm doğal gübre gibi.
Benim sürekli gittiğim petshop kendisinin su değişimi yapmadığını ve kesinlikle gerek olmadığını söyledi. O yüzden ben de onun yönlendirmesine göre su değişimi, ısıtıcı alma ve gübre ekleme yapmadım.
2 yetişkin moli, 2 neon tetra, 2 tetrazone, 2 çöpçü ve1 melek var.
Yemleme de sabah ve akşam olarak yapıyorum.
Su değerleri ile ilgili bir bilgim yok çünkü herhangi bir test kitine sahip değilim ve açıkçası kitlere yüksek meblağlar verecek durumum da yok.
Olabildiğince düşük maliyetli, sürekli gittiğim ve tecrübesine güvendiğim yere bağlı olarak yapmaya çalıştım ama durum pek hayal ettiğim gibi gitmiyor. Yeni filizler var, artık çürüme sorunu yaşamıyorum ama ilerleme de yavaş düzeyde.
[/QUOTE]
Malesef Petshop un sizi yönlendirdiği çürüyen bitkinin gübre yapması diye birşeye katılmıyorum. Tam tersi çürüyen bitkinin yosun sebebi olduğunu deneyimledim. Filtre materyalleriniz uygunsa nitrat fosfat döngünüz kendiliğinden olur ancak demir ve potasyum desteği gerekiyor. Su değişimi yapmamak küçük tanklarda sorunları doğurur. Büyük ve zemini filtresi oturmuş tankta su değişimi yapmadan götürebildiğimi deneyimledim ama ilk yıl ayda bir yüklü su değişimleri yaptım. Aydınlatma süresini 7 saati geçmedim çok ışık iyi gelişim demek olmuyor. Kararında süre fazla karanlık daha iyi gelişim sağlıyor. Su eklediğimde potasyum ve demir ekliyorum. Yemlemeyi günde bir kez hepsi yiyecek şekilde gözleyerek yapıyorum. Fazla yem demek akvaryumda düzeni bozmak demek. Çürüyen herşeyi tanktan uzaklaştırın. Bir tds ve ph cihazı size yetecekdir. Su değeri derken onları kastettim bende başka birşey kullanmıyorum. Neden okuduğum birçok deneyimde su ph ı ve sertliği döngüde kullanılan tüm elementlerin kullanımını ektiliyor. Şu an tds i minimumda ph ı 7 ve altında tutmam uygun oldu. Benim yazdıklarım benim deneyimlerim hatam varsa burda birçok deneyimli kişi eklesin benide düzeltsiz sevinirim. Ancak konuyu açtığım günden beri şu anki konuma bu yazdığım düzenle geldim yazdan beri su değişimi yapmadım ozmız su ile buharlaşan suyu tamamlamak tankımda su değişimi etkisi yapıyor çünkü içeriği sıfır su eklediğimde suyu değişmiş kadar seyreltebiliyorum
[QUOTE=Aniello]
Şuana kadar herhangi bir gübre kullanmadım, kendi kendine olmasını bekledim çünkü eklediğim çoğu bitki çürüdüğü için suya yeterli element sağlayacağını düşündüm doğal gübre gibi.
Benim sürekli gittiğim petshop kendisinin su değişimi yapmadığını ve kesinlikle gerek olmadığını söyledi. O yüzden ben de onun yönlendirmesine göre su değişimi, ısıtıcı alma ve gübre ekleme yapmadım.
2 yetişkin moli, 2 neon tetra, 2 tetrazone, 2 çöpçü ve1 melek var.
Yemleme de sabah ve akşam olarak yapıyorum.
Su değerleri ile ilgili bir bilgim yok çünkü herhangi bir test kitine sahip değilim ve açıkçası kitlere yüksek meblağlar verecek durumum da yok.
Olabildiğince düşük maliyetli, sürekli gittiğim ve tecrübesine güvendiğim yere bağlı olarak yapmaya çalıştım ama durum pek hayal ettiğim gibi gitmiyor. Yeni filizler var, artık çürüme sorunu yaşamıyorum ama ilerleme de yavaş düzeyde.
[/QUOTE]
Malesef Petshop un sizi yönlendirdiği çürüyen bitkinin gübre yapması diye birşeye katılmıyorum. Tam tersi çürüyen bitkinin yosun sebebi olduğunu deneyimledim. Filtre materyalleriniz uygunsa nitrat fosfat döngünüz kendiliğinden olur ancak demir ve potasyum desteği gerekiyor. Su değişimi yapmamak küçük tanklarda sorunları doğurur. Büyük ve zemini filtresi oturmuş tankta su değişimi yapmadan götürebildiğimi deneyimledim ama ilk yıl ayda bir yüklü su değişimleri yaptım. Aydınlatma süresini 7 saati geçmedim çok ışık iyi gelişim demek olmuyor. Kararında süre fazla karanlık daha iyi gelişim sağlıyor. Su eklediğimde potasyum ve demir ekliyorum. Yemlemeyi günde bir kez hepsi yiyecek şekilde gözleyerek yapıyorum. Fazla yem demek akvaryumda düzeni bozmak demek. Çürüyen herşeyi tanktan uzaklaştırın. Bir tds ve ph cihazı size yetecekdir. Su değeri derken onları kastettim bende başka birşey kullanmıyorum. Neden okuduğum birçok deneyimde su ph ı ve sertliği döngüde kullanılan tüm elementlerin kullanımını ektiliyor. Şu an tds i minimumda ph ı 7 ve altında tutmam uygun oldu. Benim yazdıklarım benim deneyimlerim hatam varsa burda birçok deneyimli kişi eklesin benide düzeltsiz sevinirim. Ancak konuyu açtığım günden beri şu anki konuma bu yazdığım düzenle geldim yazdan beri su değişimi yapmadım ozmız su ile buharlaşan suyu tamamlamak tankımda su değişimi etkisi yapıyor çünkü içeriği sıfır su eklediğimde suyu değişmiş kadar seyreltebiliyorum
[QUOTE=Aniello]35lt ve 2 aylık akvaryumumda bitki gelişimi çok çok yavaş. Geçen hafta co2 seti aldım. 18w günışığı led kullanıyorum 8 saat civ. Bu durum gerçekten çok tat kaçırmaya başladı. İsterseniz özelden, isterseniz buradan tavsiyeye acil ihtiyaç duyuyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/217271/111220190123581.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhaba bitkili işi gerçekten çoook deneyim çok araştırma gerektiriyor. Musluk suyunuzun kalitesi canlı yükü motorunuzun durumu (iç materyali l/h ) ışık süresi ışık şiddeti. Sizde ışık yeterli ama bu kadar bilgiyle size birşey söylemek zor.
Gübre?
Su değişimi?
Su değerleriniz?
Canlı yükünüz yemleme oranınız?
[QUOTE=Aniello]35lt ve 2 aylık akvaryumumda bitki gelişimi çok çok yavaş. Geçen hafta co2 seti aldım. 18w günışığı led kullanıyorum 8 saat civ. Bu durum gerçekten çok tat kaçırmaya başladı. İsterseniz özelden, isterseniz buradan tavsiyeye acil ihtiyaç duyuyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/217271/111220190123581.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhaba bitkili işi gerçekten çoook deneyim çok araştırma gerektiriyor. Musluk suyunuzun kalitesi canlı yükü motorunuzun durumu (iç materyali l/h ) ışık süresi ışık şiddeti. Sizde ışık yeterli ama bu kadar bilgiyle size birşey söylemek zor.
Gübre?
Su değişimi?
Su değerleriniz?
Canlı yükünüz yemleme oranınız?
Uzun bir aradan sonra bir güncelleme. Hala bitkiliye devam. Bu süreçte bir kez co2 tüp değişimi yaptım. Hala kendi gübremi kendim yapıyorum. (Demir micro hariç). Yosun önleyici kullanmaya devam tankta uzun zamandır yosun yok. Birçok bitki ekledim çıkardım. Ama en çok yavaş büyüyenlerden keyif aldım. Çünkü Çoooook uzun zamandır su değişimi yapmıyor eksilen suyu ro olarak tamamlıyorum. Hızlı büyüyen bitkiler olduğunda yavaş büyüyen bitkilerimde yosun oldu o sebeple çınar dışında hızlı büyüyenim kalmadı. Monteleri söktüm geçen hafta birgrup tekrar diktim. Akvaryum u kurcaladığımda ertesi gün filtre materyallerini iyice temizliyorum. Su değişimi yapmıyorum. Uzun zaman sonra yavruluk taktım bu hafta çünkü yavru büyütmek neon olan tankta çok zor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/101220192008061.jpg[/IMG][EDIT]Rainrain,2019-12-10 20:14:08[/EDIT]
Uzun bir aradan sonra bir güncelleme. Hala bitkiliye devam. Bu süreçte bir kez co2 tüp değişimi yaptım. Hala kendi gübremi kendim yapıyorum. (Demir micro hariç). Yosun önleyici kullanmaya devam tankta uzun zamandır yosun yok. Birçok bitki ekledim çıkardım. Ama en çok yavaş büyüyenlerden keyif aldım. Çünkü Çoooook uzun zamandır su değişimi yapmıyor eksilen suyu ro olarak tamamlıyorum. Hızlı büyüyen bitkiler olduğunda yavaş büyüyen bitkilerimde yosun oldu o sebeple çınar dışında hızlı büyüyenim kalmadı. Monteleri söktüm geçen hafta birgrup tekrar diktim. Akvaryum u kurcaladığımda ertesi gün filtre materyallerini iyice temizliyorum. Su değişimi yapmıyorum. Uzun zaman sonra yavruluk taktım bu hafta çünkü yavru büyütmek neon olan tankta çok zor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208301/101220192008061.jpg[/IMG][EDIT]Rainrain,2019-12-10 20:14:08[/EDIT]
Dip Çekimi Esnasında Kumlarıda Çekmek
Dip çekim aletinin ucuna tül takıp lastikleyebirsiniz. İri pislikleri alamaz ama kum çekmeden tortuları temizliyor
Dip çekim aletinin ucuna tül takıp lastikleyebirsiniz. İri pislikleri alamaz ama kum çekmeden tortuları temizliyor
Su Değişimi İçin Kafa Motoru Tavsiyesi
Son durum nedir nasıl çözüm buldunuz
Son durum nedir nasıl çözüm buldunuz
Elma Salyangozu Ve Su Mercimeği
Aç kalınca çınar ve su mercimeğini yedikleri oldu bende
Aç kalınca çınar ve su mercimeğini yedikleri oldu bende
SON MESAJLAR
- 117 Litre Akvaryumu Sunta Tv Sehpası Taşır Mı Erdinc.B, 23:00
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Kakadu Triple Red Mağara Yapımı seiryuhare, 22:59
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Triops Nedir Rafayel, 22:47
Akvaryum Dünyasından Haberler - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MuratOzdemir, 22:30
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 3 Yıllık Goldfish Serüvenim. Erdinc.B, 22:26
Yeni Üye Forumu - 110 Litre Akvaryuma Kaç Tane Orando Sığar TayfunSylkn, 22:13
Yeni Üye Forumu - Ranchu Beslemek İstiyorum. Oldestblack, 20:34
Sazansıgiller - Yunus Ciklet Tankım onrdmrblk, 20:12
Akvaryum Tanıtımı - Halsiz Ve Denge Problemi Olan Balığım mustafakrml, 19:27
Hastalıklar ve İlaçlar - İlk Defa Lapistes Besliyorum VaranusSalvator, 18:42
Yeni Üye Forumu - 170 Litre Akvaryum'da Balıklarda Solunum Sorunu Cyber_Scout, 18:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tuzlu Su Akvaryum Yapımı BatuhanTufan, 18:23
Fiyat Forumu - 30x30x30 Betta Akvaryumu alp3r, 18:02
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Standı/dolabı Ankara murat.akyol, 17:46
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Işık Akvaryumu chucuk, 17:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Kurulumu Yağız2811, 16:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Nasıl EmiirKaan, 15:27
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Hastalığı MasterChiefHakan, 13:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Kurduğum İlk Betta Akvaryumum ceyh, 00:36
Yeni Üye Forumu - Yavru Beyaz Yunus 4 Cm 11muco61, 00:07
Yeni Üye Forumu - Lampeye Killifish,pseudomogil Gertrude Akvaryumu Senaquatics, 23:27
Akvaryum Tanıtımı - Bu Hangi Tür Lepistes ceyh, 21:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığımda Beyaz Benek Mi Var Yoksa Mantar Mı? ceyh, 21:48
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera MertSoyumert, 21:44
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - 💧 Su Düzenleyicileri: Karşılaştırma & İnceleme Rehberi - 2026 Jotunheim, 17:21
Akvaryum Bilimi - Şelale Filtrede Yosun Problemi yemrekozenn, 17:09
Yosun - Betta Üretiminde Yardıma İhtiyacım Var Cyber_Scout, 13:49
Labirentliler - Damızlık Ciklet Konusu Kamilkaya, 13:31
Yeni Üye Forumu - Karides İçin Hangi Kumu Almalıyım? _bburak, 12:50
Omurgasızlar - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin BatuhanTufan, 06:53
Yeni Üye Forumu - 50l Akvaryumda Ne Besleyebilirim? yigitglu, 03:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Takip Uygulamamı Test Edebilir Misiniz? vadrigar, 03:42
Akvaryum Dünyasından Haberler - Bu Bir Myriophyllum Mu reano, 23:31
Bitki Türleri ve Bakımı - Balık Önerisi Ve Bitki Sorunu reano, 23:24
Yeni Üye Forumu - Karidesler İçin Güvenli Sıvı Bitki Gübresi reano, 23:17
Omurgasızlar - Bu Cichlid Türü Nedir? omererbas, 21:22
Yeni Üye Forumu - Sürekli Su Değişimi pianoƒish, 19:52
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 19:48
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Nitrat Kültürü Oluşturmak ceyh, 19:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cüce Amerikan Dünyası Laetacara, 16:27
Güney Amerikan Cichlidleri - Beta Balığımda Kuyruk Erimesi Var Gibi Fustun, 13:14
Yeni Üye Forumu - Neo Soil Ve Gübreleme Meryemmm, 12:12
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Mantarı Fustun, 11:37
Yeni Üye Forumu - Bu Sarı Prenses Değilse Hangi Tür? NavisLamia, 01:05
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Tavsiyesi. MCY4, 23:57
Yeni Üye Forumu - Güney Amerika Tankım BerkBey, 19:04
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığında Garip Oluşum Cyber_Scout, 18:44
Hastalıklar ve İlaçlar - Tavsiye İhtiyacı Tortuga7, 18:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Çiftleşmesi Hk. İzmirBetta, 17:39
Canlı Doğuranlar - Kurban Bayramımız Kutlu Olsun! - Akvaryum Ailesi pianoƒish, 15:35
Forum ve Site Hakkında
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 22:56
- Katil Saly. & Kiraz & Sarı Ateş & Ramshorn scorpion26 22:56
- Leleupi & 4 Çeşit Nadir Endler scorpion26 22:56
- Blackline Tetra Jumbo Boy rasporasrc 22:43
- L144 Blueice Dişiler hero14 22:31
- Sera Fil Bioactive 400 Uv Dış Filtre asplant 22:14
- Kaliteli Malzemeler Ve Yati Kökleri MurathanM 22:07
- Geophagus Arıyorum MurathanM 22:07
- 2 Adet Sae Mirt 20:56
- 120x45x50 Ultra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanycl 20:45
- Xxl Damızlık Starbei Çöpçü Ve Anubias,fern hakanycl 20:45
- Fluval Fx6 Dış Filtre (sadece 6 Ay Kullanıldı) idiopatik 20:38
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 20:36
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 20:36
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 20:36
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 20:36
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 20:36
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 20:15
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 20:15
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 20:15
- Apistogramma Elizabethae Red Bely aquaticathearmi 19:39
- Lepistes Endler, Yerli Üretim 20 Tl Birtek 19:38
- Filitre Motor Mili Ve Ehaim Parçaları Arıyorum Birtek 19:38
- 30x30 Air Clear Akvaryum, Motorlu Pipo , Havmotoru UnalCevahir 19:22
- Nano Akvaryum + Aydınlatma - Malzemeler aranjman 18:37
- High Tech Bitkili Akvaryum Seti + Özel Yapım Sehpa aranjman 18:37
- Moss - Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 18:10
- Özel Moss Türleri. smithiseek 17:48
- Plantbox 90p High Tech Aydınlatma. smithiseek 17:48
- Turuncu Gözlü Kaplan Karides. smithiseek 17:48
- Medaka Yavrusu, Yumurtası, Su Piresi ternapi 17:07
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 16:25
- Uygun Fiyata Akvaryum Malzemeleri ozan_1903 16:25
- Damızlık L010a Erkekleri Ve Singapur Tül Erkek ozan_1903 16:25
- Akvaryum Ve Malzemeler zekigonlum 15:50
- Exel , Ramshorm , Bitki , Karides CevdetSERBEST 15:48
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 15:48
- Moss Teli CevdetSERBEST 15:48
- Afrika Cichlidleri devito 15:48
- Mikro Kiriza Yavru - Comp. Kantalamba F0 Hiko 15:27
- 3 Blue Elektric Ramirezi iSMaiL_1074 14:50
- Ista 3in1 Mayalı Sisteme Uygun Co2 Difüzör iSMaiL_1074 14:50
- Nemo Candy Erkek Betta aupqua 14:34
- Sarı Ateş Neon Karides aupqua 14:33
- İhtiyaç Fazlası Oase Skimmer Cam Lily Pipe Co2 Gös platinium 13:58
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:50
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 12:50
- Sunsun 603b Dış Filtre TurX 12:43
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 12:15
- Melek, Koi Betta, Red Cap Oranda, Tül Yavru Vatoz nikon_ 12:15
KULLANICILAR
- 112 Online Kullanıcı, 61 Üye
Online Kullanıcılar
Erdinc.B,
bawyerank,
Thunderbird,
TolgahanA,
TheDS,
nadirsivri,
lebowskia,
barskels,
ilham,
tersramiz1,
KasimAkcay,
Birtek,
Oquanus,
bysmokin,
MuratOzdemir,
peace41,
TonyMcLegend,
Burak PEKDEMİR,
Antonio12,
VaranusSalvator,
Rafayel,
sina cen,
Sungurr,
OMER SERKAN,
husnu58,
Öğretmen Ali,
TurX,
BatuhanTufan,
Mirt,
Hidro Dinamik,
Yağız2811,
Mitralyöz34,
ttolgaa,
Mustafa Çalım,
dostavka_toPi,
SuperSport,
syerli,
HarunYILDIRIM,
vadrigar,
dostavka_yoka,
osman-01,
Bysam,
Mesaquarium,
mustafakrml,
DtOguzhanAydin,
platinium,
reano,
sakal34,
Mr. WingMan,
aXarayli,
Coskun59,
asplant,
mehmet48,
Yücel BOZDEMİR,
yeekim,
orcrist,
abunil,
TayfunSylkn,
Samoo,
Serpent,
MaresalTeoman,
KahramaN,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.