ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
JujuSeri
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
45
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Mart 2026 23:34
Toplam Mesaj:
86 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
22 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ali ilturk kutkut
Doğum Tarihi:
04 Haziran 2003
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
.
SON 10 MESAJI
Beta Balığı
[QUOTE=merttercn][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/274694/160220261110261.jpg[/IMG]
Merhabalar iyi günler dilerim. Sevgilim 14 Şubat hediyesi olarak bana bir beta balığı almış yaklaşık 2-3 yıl öncesinde dev bir akvaryum tankım vardı uzun zamandır balık bakmadım beta balığım için şuan kullandığım akvaryumum 16 litre zamanla daha büyük bir akvaryuma geçebilirim akvaryum için canlı bitki saklanması içinde deniz kabuğuna benzeyen önceden balıklar için kullandığım bir saklanma alanı koydum akvaryuma salalı 2 gün oldu ilk saldığım gün yem attım ama çok korkaktı yemek yemedi açılmaya başladı baya hareket ediyor diplerde durmuyor yan yatmıyor fakat bugün yemini az önce attığımda yemi alıp yedi daha sonrasında tükürdü ne anlama geldiğini tam olarak bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi birde askılı filtre aldım gelince takacağım hemen ayrıca ısıtıcı almayı düşünüyorum ama internetten almak istemiyorum kırık gelme ihtimaline karşılık bildiğiniz iyi bir site veya alabileceğim güzel bir marka önerisi yapabilir misiniz ayrıca çöpçü olarak akvaryumu temiz tutabilicek vatoz salyangoz ne alabilirim her şey için teşekkür ederim. [/QUOTE]
Yem sert geliyor olabilir kullandığınız yem nedir? Yem sert olsa bile bettalar yemi yumşatana kadar tükürüp geri yer, bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Resimdeki akvaryumun camında baloncuklar var suyu dinlendirmeden mi koydunuz? Eğer öyle yaptıysanız balık büyük ihtimalle hasta olacak. Isıtıcı olarak tetranın 25w'lık ısıtıcısından alabilirsiniz. Kırık geleceğini zannetmiyorum hiç başıma gelmedi ama akvaryem, atakanpetshop güvenilirdir ordan alabilirsiniz. Yanına da bir adet elma salyangozu veya bir kaç ramshorn koyabilirsiniz, bu litrede çöpçü veya vatoz olmaz. Son olarak Deniz kabuğu suyu sertleştirir, onun yerine catappa yaprağı, kızılağaç kozalağı ve yüzey bitkisi olarak su mercimeği eklerseniz balık için daha iyi bir ortam oluşturusunuz.
[QUOTE=merttercn][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/274694/160220261110261.jpg[/IMG]
Merhabalar iyi günler dilerim. Sevgilim 14 Şubat hediyesi olarak bana bir beta balığı almış yaklaşık 2-3 yıl öncesinde dev bir akvaryum tankım vardı uzun zamandır balık bakmadım beta balığım için şuan kullandığım akvaryumum 16 litre zamanla daha büyük bir akvaryuma geçebilirim akvaryum için canlı bitki saklanması içinde deniz kabuğuna benzeyen önceden balıklar için kullandığım bir saklanma alanı koydum akvaryuma salalı 2 gün oldu ilk saldığım gün yem attım ama çok korkaktı yemek yemedi açılmaya başladı baya hareket ediyor diplerde durmuyor yan yatmıyor fakat bugün yemini az önce attığımda yemi alıp yedi daha sonrasında tükürdü ne anlama geldiğini tam olarak bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi birde askılı filtre aldım gelince takacağım hemen ayrıca ısıtıcı almayı düşünüyorum ama internetten almak istemiyorum kırık gelme ihtimaline karşılık bildiğiniz iyi bir site veya alabileceğim güzel bir marka önerisi yapabilir misiniz ayrıca çöpçü olarak akvaryumu temiz tutabilicek vatoz salyangoz ne alabilirim her şey için teşekkür ederim. [/QUOTE]
Yem sert geliyor olabilir kullandığınız yem nedir? Yem sert olsa bile bettalar yemi yumşatana kadar tükürüp geri yer, bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Resimdeki akvaryumun camında baloncuklar var suyu dinlendirmeden mi koydunuz? Eğer öyle yaptıysanız balık büyük ihtimalle hasta olacak. Isıtıcı olarak tetranın 25w'lık ısıtıcısından alabilirsiniz. Kırık geleceğini zannetmiyorum hiç başıma gelmedi ama akvaryem, atakanpetshop güvenilirdir ordan alabilirsiniz. Yanına da bir adet elma salyangozu veya bir kaç ramshorn koyabilirsiniz, bu litrede çöpçü veya vatoz olmaz. Son olarak Deniz kabuğu suyu sertleştirir, onun yerine catappa yaprağı, kızılağaç kozalağı ve yüzey bitkisi olarak su mercimeği eklerseniz balık için daha iyi bir ortam oluşturusunuz.
100*40*50 Discus Bakımı Hakkında
Severum bakabilirsiniz ama iyi bir filtrenizin olması gerekiyor. Eğer görüntüsü kötü gelmeyecekse en basit ve ucuz çözümü akvaryumun bir köşesine hamburg filtre yapmaktır.
Severum bakabilirsiniz ama iyi bir filtrenizin olması gerekiyor. Eğer görüntüsü kötü gelmeyecekse en basit ve ucuz çözümü akvaryumun bir köşesine hamburg filtre yapmaktır.
Hayalet Balığı Ve Canlı Doğuranlar.
[QUOTE=Ruhhastası61]Merhaba 250 lt bitkili akvaryuma sahibim. Yaklaşık yavrulara beraber 100 lepistes 7 moli 3 sae 3 iri 2 yavru vatoz besliyorum. Bir abi hayalet baligi hiç bir zarar vermez dedi ekledim lakin karideslerime saldırdılar, İnternet de de yavru baliklari yutacaklari, boyutu büyük balıkların gözlerini yiyecekleri yazıyordu korktum çıkardım tanktan bir kovaya aldım ama içimde rahat etmedi. Bilgili biri yol gösterirse çok sevinirim.[/QUOTE]
Elinizdeki hayalet balığı siyah olan mı şeffaf olan mı
[QUOTE=Ruhhastası61]Merhaba 250 lt bitkili akvaryuma sahibim. Yaklaşık yavrulara beraber 100 lepistes 7 moli 3 sae 3 iri 2 yavru vatoz besliyorum. Bir abi hayalet baligi hiç bir zarar vermez dedi ekledim lakin karideslerime saldırdılar, İnternet de de yavru baliklari yutacaklari, boyutu büyük balıkların gözlerini yiyecekleri yazıyordu korktum çıkardım tanktan bir kovaya aldım ama içimde rahat etmedi. Bilgili biri yol gösterirse çok sevinirim.[/QUOTE]
Elinizdeki hayalet balığı siyah olan mı şeffaf olan mı
200lt Akvaryum Tavsiyeler
[QUOTE=EynsraeX]100x40x50h boyutunda bir akvaryumda 40-50 arası zebra danio beslemek istiyorum. Filtre olarak sobo FH-1903 modeli nasıldır? Bazıları iç filtre olmaz derken bazıları suyu yeterli çevirir ve balık türünün fazla biyolojik yükü yok bu yüzden kullanılabilir diyor sizce durum nedir? Ayrıca bakımı kolay ve CO2 istemeyen dibe kısa bitki ve arka plana uzun bitki önerisi yapar mısınız?Bu akvaryum için tüm önerilerinizi de bekliyorum kum önerisi de yapabilirsiniz beyaz istiyorum. [/QUOTE]
Akvaryumda öne subulata ve arakya saz, zeytin, limnophia sesslarofia ekebilirsiniz. Eğer akvaryum bol bitkili olursa sadece iç filtre yeterli gelir ama bitki için ışıklandırmanın iyi olamsı gerekiyor. Işık olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
[QUOTE=EynsraeX]100x40x50h boyutunda bir akvaryumda 40-50 arası zebra danio beslemek istiyorum. Filtre olarak sobo FH-1903 modeli nasıldır? Bazıları iç filtre olmaz derken bazıları suyu yeterli çevirir ve balık türünün fazla biyolojik yükü yok bu yüzden kullanılabilir diyor sizce durum nedir? Ayrıca bakımı kolay ve CO2 istemeyen dibe kısa bitki ve arka plana uzun bitki önerisi yapar mısınız?Bu akvaryum için tüm önerilerinizi de bekliyorum kum önerisi de yapabilirsiniz beyaz istiyorum. [/QUOTE]
Akvaryumda öne subulata ve arakya saz, zeytin, limnophia sesslarofia ekebilirsiniz. Eğer akvaryum bol bitkili olursa sadece iç filtre yeterli gelir ama bitki için ışıklandırmanın iyi olamsı gerekiyor. Işık olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
Anlamlandıramadığım L144 Ölümleri
[QUOTE=ceyh]Bitkiler amonyağı değil nitratın bir kısmını tüketir, şu an akvaryumunuzda amonyak olmamalı zaten, amonyak nitrit nitrat şeklinde gider, döngüyü bozacak ilaç vb kullanılmadığı sürece sadece nitratı seyreltecek yöntemler gerekir, su değişimi gibi. Bitkiler tabi ki faydalı olur, beslemek istediğiniz türler zaten bitki sever.
100 l yi pipo ile idare edemezsiniz, en az 500l/h bir dış filtreye ihtiyacınız var. İç filtre, pipo o hacimde işinizi görmez.[/QUOTE]
Walstad akvaryumlarında bitkiler ve bakteriler amonyak rekabetine girmesin diye biyolojik filtrasyon önerilmiyor. Bunun temel sebebi, amonyağın bitkiler için nitrattan daha verimli bir azot kaynağı olmasıdır. Bitkiler, amonyağı bünyelerine katarken nitrata oranla çok daha az enerji harcadıkları için, ortamda her iki kaynak da mevcutsa öncelikle amonyağı tüketmeyi tercih ederler diye düşünüyorum. Bunlar sadece şimdi bu yazıyı okuyunca aklıma gelenler ayrıca yanlış da olabilir düşüncelerim.
[QUOTE=ceyh]Bitkiler amonyağı değil nitratın bir kısmını tüketir, şu an akvaryumunuzda amonyak olmamalı zaten, amonyak nitrit nitrat şeklinde gider, döngüyü bozacak ilaç vb kullanılmadığı sürece sadece nitratı seyreltecek yöntemler gerekir, su değişimi gibi. Bitkiler tabi ki faydalı olur, beslemek istediğiniz türler zaten bitki sever.
100 l yi pipo ile idare edemezsiniz, en az 500l/h bir dış filtreye ihtiyacınız var. İç filtre, pipo o hacimde işinizi görmez.[/QUOTE]
Walstad akvaryumlarında bitkiler ve bakteriler amonyak rekabetine girmesin diye biyolojik filtrasyon önerilmiyor. Bunun temel sebebi, amonyağın bitkiler için nitrattan daha verimli bir azot kaynağı olmasıdır. Bitkiler, amonyağı bünyelerine katarken nitrata oranla çok daha az enerji harcadıkları için, ortamda her iki kaynak da mevcutsa öncelikle amonyağı tüketmeyi tercih ederler diye düşünüyorum. Bunlar sadece şimdi bu yazıyı okuyunca aklıma gelenler ayrıca yanlış da olabilir düşüncelerim.
Akvaryumum Beni Telaşlandırıyor
[QUOTE=zahitertufan]Hobiye ilk başladığımda kurduğum küçük bi akvaryumum var 32 litre ama canlı yoğunluğu çok içinde 2 leopar vatoz 1 beta 7 çöpçü 8 elma salyangozu ve bolca bitki var ve sadece pipo filtre var normal şartlarda balıkların yaşamaması lazım ama uzun süredir her şey iyi gidiyor sizce ne yapmalıyım akvaryumu bozmalı mıyım yoksa devam etsin mi böyle görselliği çok hoşuma gidiyor[/QUOTE]
Merhaba
Her şey iyi gidiyor diye ileride de iyi gidecek anlamına gelmiyor. Leopar vatozları kesinlikle elinizden çıkarmalısınız. Elma salyangozu 8 tane çok fazla, 2-3 tanesi uygun olur. Çöpçü olarak da yalnızca 7 pigme cory uygun olur, başka bir türse elinizden çıkarmalısınız.
[QUOTE=zahitertufan]Hobiye ilk başladığımda kurduğum küçük bi akvaryumum var 32 litre ama canlı yoğunluğu çok içinde 2 leopar vatoz 1 beta 7 çöpçü 8 elma salyangozu ve bolca bitki var ve sadece pipo filtre var normal şartlarda balıkların yaşamaması lazım ama uzun süredir her şey iyi gidiyor sizce ne yapmalıyım akvaryumu bozmalı mıyım yoksa devam etsin mi böyle görselliği çok hoşuma gidiyor[/QUOTE]
Merhaba
Her şey iyi gidiyor diye ileride de iyi gidecek anlamına gelmiyor. Leopar vatozları kesinlikle elinizden çıkarmalısınız. Elma salyangozu 8 tane çok fazla, 2-3 tanesi uygun olur. Çöpçü olarak da yalnızca 7 pigme cory uygun olur, başka bir türse elinizden çıkarmalısınız.
Filtresiz Boş Akvaryumda Isıtıcı Çalışır Mı
[QUOTE=rupee]Merhabalar,
Yeni akvaryum kurulum sürecindeyım 20.günüm, Sobo şelale filtre almıştım fakat 1 hafta içerisinde aşırı ses çıkarmaya başladı iade ettim,
Filtre arayışındaydım 1 haftadır yeni sipariş verdim 2 3 güne gelecek,
Filtre varken sıcaklık istenilen seviyeye geliyor sonra duruyor soğuyunca tekrar başlıyordu olması gerektiği gibi fakat 1 haftadır filtre yok balık yok sadece kum ve 1 kaç sefflifora bitkisi var
Bu 1 hafta içerisinde fark ettiğim şey ise filtresiz hiçbir şekilde su da hareketlilik yok iken ısıtıcı 23 e ayarlı fakat su sıcaklığı 1 9 - 20 lerde seyrediyor ısıtıcı da su sıcaklığı normal gibi davranarak bekleme modunda duruyor
Isıtıcı tetra HT100 2 haftalık
Akvaryum 40*40*40 lav kırığı üzerine hagen kum var biraz da bitki,
Aydınlatma : Shark 33 Cm (40-45 Cm Uyumlu ) Akvaryum Armatür 4 Sıra Osram Marka Ledli 1980 Lümen,,,, günde 3 4 saat açıyorum sadece
Su da hiçbir şekilde hareketlilik olmadığı için ısıtıcı sadece ısıttığı alanı mı sıcak tutuyor acaba yoksa ısıtıcı arızalandı mı, filtre varken sağlam bir şekilde sıcaklık istediğim seviye de duruyordu[/QUOTE]
Bir sorun olduğunu zannetmiyorum, büyük ihtimalle su hareket etmediği için ısıtıcı çevresini çok çabuk ısıtıp kapanıyor. İsterseniz ısıtıcıyı çabraz bir şekilde takmayı deneyin, bu sayede ısınan su yukarı çıkınca direkt termostata etki etmeyebilir.
[QUOTE=rupee]Merhabalar,
Yeni akvaryum kurulum sürecindeyım 20.günüm, Sobo şelale filtre almıştım fakat 1 hafta içerisinde aşırı ses çıkarmaya başladı iade ettim,
Filtre arayışındaydım 1 haftadır yeni sipariş verdim 2 3 güne gelecek,
Filtre varken sıcaklık istenilen seviyeye geliyor sonra duruyor soğuyunca tekrar başlıyordu olması gerektiği gibi fakat 1 haftadır filtre yok balık yok sadece kum ve 1 kaç sefflifora bitkisi var
Bu 1 hafta içerisinde fark ettiğim şey ise filtresiz hiçbir şekilde su da hareketlilik yok iken ısıtıcı 23 e ayarlı fakat su sıcaklığı 1 9 - 20 lerde seyrediyor ısıtıcı da su sıcaklığı normal gibi davranarak bekleme modunda duruyor
Isıtıcı tetra HT100 2 haftalık
Akvaryum 40*40*40 lav kırığı üzerine hagen kum var biraz da bitki,
Aydınlatma : Shark 33 Cm (40-45 Cm Uyumlu ) Akvaryum Armatür 4 Sıra Osram Marka Ledli 1980 Lümen,,,, günde 3 4 saat açıyorum sadece
Su da hiçbir şekilde hareketlilik olmadığı için ısıtıcı sadece ısıttığı alanı mı sıcak tutuyor acaba yoksa ısıtıcı arızalandı mı, filtre varken sağlam bir şekilde sıcaklık istediğim seviye de duruyordu[/QUOTE]
Bir sorun olduğunu zannetmiyorum, büyük ihtimalle su hareket etmediği için ısıtıcı çevresini çok çabuk ısıtıp kapanıyor. İsterseniz ısıtıcıyı çabraz bir şekilde takmayı deneyin, bu sayede ısınan su yukarı çıkınca direkt termostata etki etmeyebilir.
Çeşme Suyu 8.5 Ph
[QUOTE=burak3206]Merhaba ,
Tekirdağ da şebeke suyunun Ph değeri 8.5 geliyor. Tds değeride 340-360 ppm değerlerinde çıkıyor.
15 gün önce canlı eklendi tank da canlı kaybı yaşamadım fakat ph metreyi dün temin edebildim ve sonuçlar yüksek çıktı. Damacana suda 6.7-7 ph değerleri gösteriyor akvaryum suyunda ve çeşme suyunda 8.5 ph değeri çıkıyor. Su değişimlerinde içme suyu kullanarak sorunu çözebilir miyim? Sizce ne yapmalıyım. ?
50x50x50 Bitkili Akvaryum
15 ad neon tetra
5 ad Corydoras paleatus (komando)
2 ad l144 vatoz
4 ad boynuzlu nerite
15 ad sarı ateş karides
[/QUOTE]
Su değerleriniz stabil olduğu müddetçe yüksek ph'ın bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum ama yine de düşürmek isterseniz, ro suyu ile çeşme suyunu yarı yarıya karıştırmanız daha mantıklı olur. Damacana suyu kullanmak her su değişiminde çok pahalıya gelir.
[QUOTE=burak3206]Merhaba ,
Tekirdağ da şebeke suyunun Ph değeri 8.5 geliyor. Tds değeride 340-360 ppm değerlerinde çıkıyor.
15 gün önce canlı eklendi tank da canlı kaybı yaşamadım fakat ph metreyi dün temin edebildim ve sonuçlar yüksek çıktı. Damacana suda 6.7-7 ph değerleri gösteriyor akvaryum suyunda ve çeşme suyunda 8.5 ph değeri çıkıyor. Su değişimlerinde içme suyu kullanarak sorunu çözebilir miyim? Sizce ne yapmalıyım. ?
50x50x50 Bitkili Akvaryum
15 ad neon tetra
5 ad Corydoras paleatus (komando)
2 ad l144 vatoz
4 ad boynuzlu nerite
15 ad sarı ateş karides
[/QUOTE]
Su değerleriniz stabil olduğu müddetçe yüksek ph'ın bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum ama yine de düşürmek isterseniz, ro suyu ile çeşme suyunu yarı yarıya karıştırmanız daha mantıklı olur. Damacana suyu kullanmak her su değişiminde çok pahalıya gelir.
Dişi Betamın Alt Gövde Kısmı Yan Duruyor
[QUOTE=Hsyncandd]ujuSeri]
Aslında baya düzgün besleniyormuş ama bu şekilde omurganın S şeklinde kıvrılması genelde kabızlıktan dolayı olur. 3-4 gün balığı beslemeyin ve bulabilirseniz yarım çay kaşığı epsom tuzu atın akvaryuma. Düzelmezse diğer hastalıklar için yapılabilecek bir şey yok zaten. Ayrıca eğer su değişimini %100 yapıyorsanız yapmayın, yarardan çok zarar verir, haftalık %30 su değişimi yeterli olur.
Doğal kaya tuzu vardı ondan çok az koydum suya suyuda zaten %30 en baba 40 değiştiriyorum banada kabız gibi geldi keseye baskı yaptı heralde yarın akşama doğru bezelye vericem biraz iyi gelirmi acaba[/QUOTE]
Kaya tuzu bu durumda hiç bir işe yaramaz, epsom tuzu sindirimi hızlandırıp kabızlığın hızlıca giderilmesini sağlar. 3-4 gün beslemeyin balığı, hiç bir şey vermeyin eğer düzelmezse o zaman deneyebilirsiniz bezelyeyi.
[QUOTE=Hsyncandd]ujuSeri]
Aslında baya düzgün besleniyormuş ama bu şekilde omurganın S şeklinde kıvrılması genelde kabızlıktan dolayı olur. 3-4 gün balığı beslemeyin ve bulabilirseniz yarım çay kaşığı epsom tuzu atın akvaryuma. Düzelmezse diğer hastalıklar için yapılabilecek bir şey yok zaten. Ayrıca eğer su değişimini %100 yapıyorsanız yapmayın, yarardan çok zarar verir, haftalık %30 su değişimi yeterli olur.
Doğal kaya tuzu vardı ondan çok az koydum suya suyuda zaten %30 en baba 40 değiştiriyorum banada kabız gibi geldi keseye baskı yaptı heralde yarın akşama doğru bezelye vericem biraz iyi gelirmi acaba[/QUOTE]
Kaya tuzu bu durumda hiç bir işe yaramaz, epsom tuzu sindirimi hızlandırıp kabızlığın hızlıca giderilmesini sağlar. 3-4 gün beslemeyin balığı, hiç bir şey vermeyin eğer düzelmezse o zaman deneyebilirsiniz bezelyeyi.
Sıfırdan Kurulum
[QUOTE=HKuzgun35]2 ay öncesine kadar bu haldeydi petshop tavsiyesi üzerine sıvı gübre kullanmaya başladım bitkiler için 3 günün sonunda balıkta kuyruk erimesi başladı sinirlenip bütün bitkileri çöpe atıp kumu kaldırdım . Kısacası bakım gerektirmeyen bir sistem kurmak istiyorum[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/273134/120120262258291.jpg[/IMG][/QUOTE]
Çok da güzel bir kurulum yapmışsınız aslında, bozmanız kötü olmuş. Bakım gerektirmeyen sistem resimde verdiğiniz akvaryum gibi olur. Eğer kum ve bitki kullanmazsanız haftada 1-2 defa dip çekimi ve %30-40 su değişimi yapmanız gerekir. Akvaryumu eski haline getirip tetra veya lepistes gibi küçük balık türlerinden beslemenizi tavsiye ederim.
[QUOTE=HKuzgun35]2 ay öncesine kadar bu haldeydi petshop tavsiyesi üzerine sıvı gübre kullanmaya başladım bitkiler için 3 günün sonunda balıkta kuyruk erimesi başladı sinirlenip bütün bitkileri çöpe atıp kumu kaldırdım . Kısacası bakım gerektirmeyen bir sistem kurmak istiyorum[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/273134/120120262258291.jpg[/IMG][/QUOTE]
Çok da güzel bir kurulum yapmışsınız aslında, bozmanız kötü olmuş. Bakım gerektirmeyen sistem resimde verdiğiniz akvaryum gibi olur. Eğer kum ve bitki kullanmazsanız haftada 1-2 defa dip çekimi ve %30-40 su değişimi yapmanız gerekir. Akvaryumu eski haline getirip tetra veya lepistes gibi küçük balık türlerinden beslemenizi tavsiye ederim.
SON MESAJLAR
- Canlı Yem Tavsiyesi Kaangzkr, 02:49
Canlı Doğuranlar - 70 l Akvaryumda Su Hafif Tozlu Görünüyor mustafakrml, 01:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Low-tech Tankta Kahverengi Yosun Ve Bitki Erimesi JuqLax, 01:28
Yeni Üye Forumu - 40/60 Litre Lepistes Akvaryumu Balık Önerisi MG, 01:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sobo 901f Ultra Viole 800 Lt GhostKoi, 01:14
Filtreleme Seçenekleri - Elektrik Blue Acara Hangi Tetra Türü İle Yaşar Mirza Adar, 00:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyunu Nasıl Düzeltebilirim? koraykbl, 00:21
Yeni Üye Forumu - Ph Metre Ve Tds Metre Önerisi pianoƒish, 00:11
Akvaryum Bilimi - Doctore'nin Balık Odası! mertt1925, 21:58
Akvaryum Tanıtımı - 50cm Tetra Akvaryumu efebudak, 21:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 70×40×40 Akvaryum Lowtech Zemin Bitkisi Toprak ugurbaran, 20:20
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum İçin Tavsiye yigidoumit, 19:52
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Kurulum Bitkili Akvaryum AliAltınöz, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litrede Hangi Channa amatör.akvarist, 19:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Astronot Balıgı Yem Seçimi koraykbl, 18:33
Yeni Üye Forumu - Cikletlerim İçin Bu Yem Uygun Mu xfuriousx, 16:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Java Fern'i Nasıl Sabitleyebilirim AtlasPoyraz, 15:23
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Aydınlatma Seçimi Aguamentist, 14:43
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Küp Üstündeki Galiba Yosun Aguamentist, 14:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Albino Endler Dedesi Oldum :) Aguamentist, 14:40
Nadir Tür Gördüm - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. ugurbaran, 14:23
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 14:20
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin ternapi, 14:11
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Walstad Akvaryumumda Garip Bir Canlı Var. Ibrahim_1, 14:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 60x40x40 Hardscape ercane, 14:01
Akvaryum Tanıtımı - Yusufcuk Larvasından Kurtulma! LeafyAqua, 13:54
Bitki Akvaryumları Genel - Gövdede Çıkan Beyaz Yara Orhan76, 13:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığım Hasta Mı ? ogurcay, 13:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Plastik Parça Salınım Yapar Mı? Efecan07, 12:56
Yeni Üye Forumu - Yunus Cinsiyeti Hakkında memht, 12:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Redcap Balıgım Pulları Tuhaflaştı AtlasPoyraz, 12:19
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x40x25 Serbest Dalış :) Mehari, 11:33
Akvaryum Tanıtımı - Bilgi Destek mangin09, 11:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Sistemi Hakkında omererbas, 09:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumdaki Beyaz Pamuksu Yapılar MasterChiefHakan, 08:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumum Nasıl? ogurcay, 08:31
Yeni Üye Forumu - 350 Litre - Yeni Kurulum Çalışması Kaleydoskop, 08:10
Akvaryum Tanıtımı - Teraryum İçin Cam Ve Fiyat Değerlendirmesi Mach940, 07:19
Yeni Üye Forumu - Axolotl UEK, 01:53
Akvaryum Dünyasından Haberler - Dış Filtre Su Çıkışı Ağızı Enes Arda, 00:48
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 40*40*40 Bitkili Akvaryum Kurulumu sakal34, 00:08
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Üstünde Çilek Yetiştirmek Mesutoviç, 23:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Uyumu Mesutoviç, 23:46
Yeni Üye Forumu - Japon Akvaryumu - Motor, Filtre Ve Işıklandırma GhostKoi, 23:39
Yeni Üye Forumu - Yeni Balık Ekleme Stres ferhatarikoglu, 23:26
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruk koraykbl, 22:31
Yeni Üye Forumu - Hangi Balık 250lt Umutoty, 21:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumum Mirza Adar, 21:26
Akvaryum Tanıtımı - İyi Durumda Olmayan Tankı Hayata Döndürme K0L0Ni, 20:33
Akvaryum ve Kapak Yapımı - 🌸8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun Hoppala, 18:46
Forum ve Site Hakkında
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 03:11
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 03:11
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 03:11
- L144 Ve Albino Cüce Vatoz Takım Yusuf77777 02:59
- Fundulopanchax Gardneri Nsukka ! albeta 02:03
- 1 Erkek 3 Dişi Damızlık Sarı İmparator Gursel 02:00
- Genç Damızlık Altı Albino Dantum Arıyorum R0h1rr1m 01:54
- Üst Segment L144 Brokoli Balıkların 2.5cm Yavrular Başak u 01:52
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 00:59
- Eheim, Tetra, Atman Hava Motorları Esakvarist 00:29
- Bakımı Kolay Bitkiler,balıklar Metinmert Yiğit 00:25
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 23:30
- Akvaryum 30*30 metsi 23:30
- Katil Salyangoz stopsound 23:08
- Full Spectrum Bitkili Akvaryum Işığı(armatür Led) Standart Moss 22:50
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 22:50
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:38
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:38
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:38
- Flame Wood Kökler hll_aquascaping 22:38
- Bitki Armatürü buraktanatar 22:35
- Bitki Armatürü buraktanatar 22:35
- Özel Tür Golden Tuxedo Lepistes buraktanatar 22:35
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 21:28
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 21:28
- Hb.white Lepistes jaloreef 21:26
- Afrika Cichlidleri devito 21:24
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 21:21
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 20:48
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 20:29
- Afra Coube AlisBaba 20:28
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 19:53
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 19:53
- Anubias. Yeni İthalat. Whatsapptan Yazabilirsiniz propecia 19:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:20
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 19:20
- Genç Damızlık L144 Düz Kuyruk Erkek Vatoz Thunderbird 18:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 18:09
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 18:09
- Karides , Lepistes , Vatoz , Hersey Var Cucevatozcu 17:08
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 17:08
- L15 Pleco, 1 Erkek 2 Dişi Ve L333 1erkek 1dişi voltran 17:00
- Aquael Fzn Pro 700 Askı Filtre 6,2w 700l/s Feanor 16:28
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 16:27
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 16:24
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 16:24
- Kırmızı Karınlı Pirana Rüzgar eser 16:20
- Özel Moss Türleri. smithiseek 15:19
- Black Molly Balıkları. smithiseek 15:19
- Hobiciden 2-3cm Cüce Vatoz Yavruları HLLDNLYC 14:25
KULLANICILAR
- 62 Online Kullanıcı, 35 Üye
Online Kullanıcılar
Osmansaydam,
MuratOzdemir,
Jeveux,
ADNADNAN,
-RBG-,
yusuf-konca,
sandman309,
chapi,
osmandbnl,
Gursel,
alipaksi,
duman18,
Rime,
Sesenagi,
mutama,
thelxs,
serdar131977,
egecinar,
wolf06,
MiSoSiKiaN,
COBRA,
sina cen,
WillMony,
Kaangzkr,
Yusuf77777,
enginhayta,
Cyber_Scout,
peace41,
ferhatarikoglu,
exCaLiSTa,
Sinan.,
CenK,
erkanugur20,
ahmetcan1453,
amatör.akvarist,
zatonica,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.