ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aqua08
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
34
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 10:06
Toplam Mesaj:
64 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
8 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Sinop
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yaşamak güzeldir.

SON 10 MESAJI

JBL Cristal Profi İçin Yeni Contalı Kapak
Merhaba,

JBL Cristaprofi e901 greenline dış filtrm için kapak contası arıyorum bende? NEreden bulabilirim
50 X 50 X 50 Cm Akvaryum İçin Filtre Öneri?
[QUOTE=Anselmo458]Bu kadar çok ürün kullanılarak oluşturulan filtrasyon sisteminde debi çok yüksek olur zannımca. Balıklar duvardan duvara vurur[/QUOTE]

yok yahu pipo filtre ve küçük askı filtre. duvardan duvara vuracak bir durum yok. [EDIT]aqua08,2025-10-08 09:29:14[/EDIT]
30 Küp Low Tech
Benim evdeki de 30 luk küp. Lepistes, salyangoz, karides, cory falan var. tek nokta yosun yok. zamanla oturur. ayrıca bu renk de fena durmamış:) ölümler varsa sıkıntı olabilir ama oturma sürecinde normal aslında. Ben sürekli arıtma suyu verdim başından beri. Arada sertliği artırmak için gübre, kaya tuzu, vs veriyorum. aylardır ölüm yok. su berrak. yavru dolu bir tank. bazen sürekli müdahale değil de zamana bırakmak lazım. zaten yapılacaklar belli
[QUOTE=Cyber_Scout]
[IMG]https://cdn.akakce.com/z/dophin/dophin-sfp34-motorlu-ciftli-pipo-filtre.jpg[/IMG][/QUOTE]

Aynen iyi tercih. bakalım çevirecek mi. yazarım gelişmeleri
[QUOTE=Vlademirol]Pipo filtreyi askı filtre ile destekleyebilirsiniz. Biyolojik malzeme koyarsınız askı filtreye. Piponun süngeri buyuk olanlardan tercih ederseniz götürebilir veya çift şelale filtre kullanabilirsiniz 2 tane 400/500 litre çevirenlerden toplam 800/1000litre götürür.[/QUOTE]

süngeri büyük tutmak mantıklı. askı filtreler çok küçük ama biyolojik filtre için kullanılır. Teşekkürler
[QUOTE=İnci Kefali]Merhaba, zor bir hacim dış filtresiz götürmek için. Ne bakmayı, nasıl bir dekorla bakmayı düşünüyorsunuz?[/QUOTE]

Lepistes gibi canlı doğuran türleri ve karidesler. Bol bitkili, kayalar ve kökler
[QUOTE=TurX]Merhaba,
Sunsun 603b gibi birşey işini çok rahat görecektir.[/QUOTE]

dış filtre yok. dış filtresiz bir çözüm arıyorum.
Merhaba,

50 x 50 x 50 cm akvaryum kurulumu yapacağım dış filtre yok. askı var fakat çok küçük iş görmez sanırım. iç filtre ya da pipo filtre ile (veya ikisi birlikte) idare edebilir miyim?

Akvaryumda canlı doğuran ve neo karidina karides bakacağım. Teşekkürler.
Bitkili Nano Ofis Akvaryumum
Çok güzel. Ben de düşünüyorum böyle bir şey bilgisayarın yanına.
Su Değişimini Nasıl Yapıyorsunuz?
Dip sifonu gayet etkili yöntem. Dibe çökmüş yaprak, dışkı, kalıntı vs almak lazım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.