ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
kebüç
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
128
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
31 Ekim 2025 20:45
Toplam Mesaj:
115 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kemal Öztürk
Doğum Tarihi:
01 Kasım 1970
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Kemal Öztürk
SON 10 MESAJI
Su Bahçeleri
[QUOTE=Emerse]
100-150lt Cennet balıkları için fazlasıyla yeterli.Ancak Cennet Balıkları ile başka bir tür balığı uzun vadede yaşatmak mümkün değil.Eninde sonunda diğer balıkları öldürürler.Medakalarla Beyaz Bulut balıkları olabilir diye düşünüyorum ama şahsen tecrübem yok.Su bahçelerinde Türkiye iklim koşullarında bakılabilecek başka tür yok.Belki Gül Barbuslar derin havuzlarda kışı atlatabilir ama denemediğim için emin değilim.
[/QUOTE]
merhaba gül barbusu istanbul’da balkonda denemiştim. Olmuyor,Kasım gibi içeri almak zorunda kalmıştım. Daha soğuğa dayanamadılar
[QUOTE=Emerse]
100-150lt Cennet balıkları için fazlasıyla yeterli.Ancak Cennet Balıkları ile başka bir tür balığı uzun vadede yaşatmak mümkün değil.Eninde sonunda diğer balıkları öldürürler.Medakalarla Beyaz Bulut balıkları olabilir diye düşünüyorum ama şahsen tecrübem yok.Su bahçelerinde Türkiye iklim koşullarında bakılabilecek başka tür yok.Belki Gül Barbuslar derin havuzlarda kışı atlatabilir ama denemediğim için emin değilim.
[/QUOTE]
merhaba gül barbusu istanbul’da balkonda denemiştim. Olmuyor,Kasım gibi içeri almak zorunda kalmıştım. Daha soğuğa dayanamadılar
Su Bahçeleri
Evet, artık yaz tatili mevsimi bitti sayılır. Yukarıdaki mesajı tekrarlayayım. İçinde Tanichthys albonubes'ler olan su bahçemi bu konuya ilgi duyan bir hobidaşıma bedelsiz vereceğim. İlgilenen olursa özel mesaj yollayabilir. Evim İstanbul- Göztepe’de
Evet, artık yaz tatili mevsimi bitti sayılır. Yukarıdaki mesajı tekrarlayayım. İçinde Tanichthys albonubes'ler olan su bahçemi bu konuya ilgi duyan bir hobidaşıma bedelsiz vereceğim. İlgilenen olursa özel mesaj yollayabilir. Evim İstanbul- Göztepe’de
Su Bahçeleri
Su bahçelerinin bu kadar az ilgi gördüğünün farkında değildim. Bedava vereyim dedim, hiç kimse ilgilenmedi. Ben mesaj kutum dolar taşar sanıyordum oysa :)
Belki çoğu üyemiz tatildedir, o yüzden okuyan az olmuştur diye teselli edeyim kendi kendimi bari …[:)]
Su bahçelerinin bu kadar az ilgi gördüğünün farkında değildim. Bedava vereyim dedim, hiç kimse ilgilenmedi. Ben mesaj kutum dolar taşar sanıyordum oysa :)
Belki çoğu üyemiz tatildedir, o yüzden okuyan az olmuştur diye teselli edeyim kendi kendimi bari …[:)]
Su Bahçeleri
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/147402/290620231028471.jpg[/IMG]
Merhaba.
Çok uzun süredir balkonumda ilgilendiğim su bahçemi taşınma dolayısıyla ilgilenmek isteyen, bu işi gerçekten seven bir arkadaşa vermek istiyorum.
Fotoğrafı ekledim. Walstad tarzı kurulmuş, 50 litrelik bir yarım varil. yüksekliği ve çapı 40'ar cm. İçinde balkonda dinlenirken, çayımı içerken nesillerdir bana eşlik eden Tanichthys albonubes'ler ve kiraz karideslerle farklı renklerde neocardinia türü karidesler var. Bitki yoğunluğu nedeniyle sayamıyorum ama balıklar da, karidesler de 8'er tane kadar olmalı. Bu başlık altında yazdıklarımı okursanız nasıl kurulduğuna dair vs daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Yaz kış balkonda duruyorlar. Kışın su yüzeyi buz tutsa da canlılar altta yaşamaya devam eder, baharla birlikte hareketlenir ve ürerler. Bitkiler de kışın neredeyse yok olur, ama bahar gelince her gün bir iki cm büyüyerek hızla eski halinden bile büyük olur. Siz sadece yem verip, eksilen suyu tamamlamalısınız. Bir de walstad akvaryumların kronik sorunu yeşil sakal sorunu bunda da oluyor, çok büyürlerse balıklara yüzecek yer kalmayabilir. 1-2 haftada bir elinizi daldırıp, yosunları çıkartmanız gerekli. Bu yosunlar zaten bağlandıkları yüzeye çok gevşek bağlandığından temizlemek çok kolay olur. İsterseniz temizlerken yayılan yosunları almak için o arada 10 lt kadar su değişimi de yapabilirsiniz. Yazın varil direkt güneş almasa iyi olur, bu balıklar soğuğa dayanıklı ama çok sıcakta ne olur bilemiyorum, o yüzden ben yazları varili duvara yaslayıp, güneş gelen yerlerine alüminyum folyo yapıştırıyordum. Su yüzeyine gelen 2-3 saatlik güneş sorun yaratmadı hiç.
Filtrasyon, hava taşı vs ihtiyacı yok, ama dediğim gibi, evim küçük olduğundan, zamanında almış olduğum bu tür malzemeleri de elimdeki yemlerle birlikte vereceğim. Filtrasyon ihtiyacı olmamasına rağmen çok küçük bir vantuzlu iç filtre koyuyordum, hem balıklar akıntıyı seviyor, hem de şırıl şırıl su sesi dinlemek güzel oluyor. Yani gerekli olduğundan değil, ben sevdiğimden koymuştum, şimdi üzerinde yok mesela.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atarsa sevinirim. Amacım para değil, bu kadar zaman içinde neredeyse çocuğum gibi bağlandığım canlılara benim gibi sevgiyle bakacak birine gitmesi. O yüzden mesajlar biriksin diye birkaç gün bekleyeceğim :)
Neredeyse unutuyordum, ev İstanbul- Göztepe'de. Ulaşımı ve transferi ben yapamam :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/147402/290620231028471.jpg[/IMG]
Merhaba.
Çok uzun süredir balkonumda ilgilendiğim su bahçemi taşınma dolayısıyla ilgilenmek isteyen, bu işi gerçekten seven bir arkadaşa vermek istiyorum.
Fotoğrafı ekledim. Walstad tarzı kurulmuş, 50 litrelik bir yarım varil. yüksekliği ve çapı 40'ar cm. İçinde balkonda dinlenirken, çayımı içerken nesillerdir bana eşlik eden Tanichthys albonubes'ler ve kiraz karideslerle farklı renklerde neocardinia türü karidesler var. Bitki yoğunluğu nedeniyle sayamıyorum ama balıklar da, karidesler de 8'er tane kadar olmalı. Bu başlık altında yazdıklarımı okursanız nasıl kurulduğuna dair vs daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Yaz kış balkonda duruyorlar. Kışın su yüzeyi buz tutsa da canlılar altta yaşamaya devam eder, baharla birlikte hareketlenir ve ürerler. Bitkiler de kışın neredeyse yok olur, ama bahar gelince her gün bir iki cm büyüyerek hızla eski halinden bile büyük olur. Siz sadece yem verip, eksilen suyu tamamlamalısınız. Bir de walstad akvaryumların kronik sorunu yeşil sakal sorunu bunda da oluyor, çok büyürlerse balıklara yüzecek yer kalmayabilir. 1-2 haftada bir elinizi daldırıp, yosunları çıkartmanız gerekli. Bu yosunlar zaten bağlandıkları yüzeye çok gevşek bağlandığından temizlemek çok kolay olur. İsterseniz temizlerken yayılan yosunları almak için o arada 10 lt kadar su değişimi de yapabilirsiniz. Yazın varil direkt güneş almasa iyi olur, bu balıklar soğuğa dayanıklı ama çok sıcakta ne olur bilemiyorum, o yüzden ben yazları varili duvara yaslayıp, güneş gelen yerlerine alüminyum folyo yapıştırıyordum. Su yüzeyine gelen 2-3 saatlik güneş sorun yaratmadı hiç.
Filtrasyon, hava taşı vs ihtiyacı yok, ama dediğim gibi, evim küçük olduğundan, zamanında almış olduğum bu tür malzemeleri de elimdeki yemlerle birlikte vereceğim. Filtrasyon ihtiyacı olmamasına rağmen çok küçük bir vantuzlu iç filtre koyuyordum, hem balıklar akıntıyı seviyor, hem de şırıl şırıl su sesi dinlemek güzel oluyor. Yani gerekli olduğundan değil, ben sevdiğimden koymuştum, şimdi üzerinde yok mesela.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atarsa sevinirim. Amacım para değil, bu kadar zaman içinde neredeyse çocuğum gibi bağlandığım canlılara benim gibi sevgiyle bakacak birine gitmesi. O yüzden mesajlar biriksin diye birkaç gün bekleyeceğim :)
Neredeyse unutuyordum, ev İstanbul- Göztepe'de. Ulaşımı ve transferi ben yapamam :)
Amano Karides
Forumda aradım, yavru aldığını iddia eden bir üye var ama, sonra konu netleşmemiş, karşılıklı münakaşaya dönmüş maalesef.
Facebook gruplarında da pek bir şey bulamadım. İthalat yasak ise amanoya benzer başka bir karides yolluyor da olabilirler. Ben de karides konusunda pek bilgim olmadığından (yıllardır karidesim var ama sadece kiraz karides ve neo) farkı anlayamam. Yine de biraz daha arayayım facebook’ta…
Ek: Aradım, bir sitede var ilanı. Ama 500 lira [:O][EDIT]kebüç,2022-07-10 22:27:36[/EDIT]
Forumda aradım, yavru aldığını iddia eden bir üye var ama, sonra konu netleşmemiş, karşılıklı münakaşaya dönmüş maalesef.
Facebook gruplarında da pek bir şey bulamadım. İthalat yasak ise amanoya benzer başka bir karides yolluyor da olabilirler. Ben de karides konusunda pek bilgim olmadığından (yıllardır karidesim var ama sadece kiraz karides ve neo) farkı anlayamam. Yine de biraz daha arayayım facebook’ta…
Ek: Aradım, bir sitede var ilanı. Ama 500 lira [:O][EDIT]kebüç,2022-07-10 22:27:36[/EDIT]
Amano Karides
Merhabalar
Size amano karides hakkında bir şey sormak istiyorum.
Biliyorsunuz üretimi imkansız. Ancak İthal yoluyla ülkemize gelebiliyor. Ancak bildiğim kadarıyla uzun süredir karides ithalatı yasak. Bu yüzden hiçbir yerde amano karides bulamıyorum. Bu konudaki bilgilerim doğru mu? Satılan herhangi bir yer ya da satan bir forum üyesi var mı? Şimdiden bilgi verecek herkese çok teşekkür ederim.
Merhabalar
Size amano karides hakkında bir şey sormak istiyorum.
Biliyorsunuz üretimi imkansız. Ancak İthal yoluyla ülkemize gelebiliyor. Ancak bildiğim kadarıyla uzun süredir karides ithalatı yasak. Bu yüzden hiçbir yerde amano karides bulamıyorum. Bu konudaki bilgilerim doğru mu? Satılan herhangi bir yer ya da satan bir forum üyesi var mı? Şimdiden bilgi verecek herkese çok teşekkür ederim.
Parvula
[QUOTE=oguzhan06077]Arkadaşlar ben mini parvulanin tohumunu aldım çoğu kişi bu bitkinin tohumu olmadığını söylüyor şuan diktim 5 gün geçti tohumlarda patlama yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı geç mı çıkıyor yoksa [/QUOTE]
Parvula tohumu diye satılan şeyler kara bitkilerinin tohumları maalesef. Parvula tohumu diye bir sey yok.
[QUOTE=oguzhan06077]Arkadaşlar ben mini parvulanin tohumunu aldım çoğu kişi bu bitkinin tohumu olmadığını söylüyor şuan diktim 5 gün geçti tohumlarda patlama yok bu konu hakkında bilgisi olan var mı geç mı çıkıyor yoksa [/QUOTE]
Parvula tohumu diye satılan şeyler kara bitkilerinin tohumları maalesef. Parvula tohumu diye bir sey yok.
Walstad Metodu (ternapi)
Sayın Y.Ilıkn , bu forum kalitesiyle diğerlerinden farklı olduğunu düşündüğüm bir forum. “Yahu”, “megafonla bağırayım” vs gibi bir üslup yakışmıyor. Bunu görünce ben de aynı üslupla cevap vereyim diyorum ama bir yanım da bunu yapmamam gerektiğini söylüyor. Bu yanım daha ağır bastığı için son kez, sakince özetlemeye çalışacağım.
Sorum şu idi: kendi mesajımdan alıntılayayım: “bu beklemenin amacı ne acaba? Mineralizasyon ne demek oluyor?”
Bu soruya bir cevabınız yok. Hangi bölümde buna cevap verdiniz de bir de megafonla bağıracaksınız?
Cevabınız yok, olması gerekli de değil. Bir şey sordum, cevabını bilmiyorsanız bilmiyorum dersiniz, ya da bilseniz de çok uzun olacak, o ayrıntıya girmek istemiyorum dersiniz, geçer gider.
Amacım mineralizasyonun ne olduğu, neden gerekli olduğu, toprağın kurumasının kullanılacak toprağın kimyasına ya da biyolojisine neler kattığını öğrenmekti, böyle bir tatışmaya girmek değil. O yüzden konuyu kendi adıma kapatıyorum. Eğer olur da bu konuyu öğrenebilirsem paylaşırım. Saygılarımla…[EDIT]kebüç,2022-04-15 23:56:18[/EDIT]
Sayın Y.Ilıkn , bu forum kalitesiyle diğerlerinden farklı olduğunu düşündüğüm bir forum. “Yahu”, “megafonla bağırayım” vs gibi bir üslup yakışmıyor. Bunu görünce ben de aynı üslupla cevap vereyim diyorum ama bir yanım da bunu yapmamam gerektiğini söylüyor. Bu yanım daha ağır bastığı için son kez, sakince özetlemeye çalışacağım.
Sorum şu idi: kendi mesajımdan alıntılayayım: “bu beklemenin amacı ne acaba? Mineralizasyon ne demek oluyor?”
Bu soruya bir cevabınız yok. Hangi bölümde buna cevap verdiniz de bir de megafonla bağıracaksınız?
Cevabınız yok, olması gerekli de değil. Bir şey sordum, cevabını bilmiyorsanız bilmiyorum dersiniz, ya da bilseniz de çok uzun olacak, o ayrıntıya girmek istemiyorum dersiniz, geçer gider.
Amacım mineralizasyonun ne olduğu, neden gerekli olduğu, toprağın kurumasının kullanılacak toprağın kimyasına ya da biyolojisine neler kattığını öğrenmekti, böyle bir tatışmaya girmek değil. O yüzden konuyu kendi adıma kapatıyorum. Eğer olur da bu konuyu öğrenebilirsem paylaşırım. Saygılarımla…[EDIT]kebüç,2022-04-15 23:56:18[/EDIT]
Walstad Metodu (ternapi)
[QUOTE=ternapi]
Kimlerin ne dediği önemli değil. Diana hâlâ hayatta ve soru sorarsanız üşenmeden cevap veriyor. İşin bilimsel kısmının açıklamasını direkt kendisine sorabilirsiniz.
[/QUOTE]
Ona da sorabilirim, doğru. O seceneğin farkındayım. Kendisi cevap veriyor, evet. Benim de iletişimim oldu kendisiyle. Ama bu konuyu anlamadım. Sizin daha tecrübeli olduğunuzu düşündüğüm için siz anlatırsanız daha anlaşılır olabilir diye düşünmüştüm, olmadı. Teşekkür ederim yanıtladığınız için yine de.
[QUOTE=ternapi]
Kimlerin ne dediği önemli değil. Diana hâlâ hayatta ve soru sorarsanız üşenmeden cevap veriyor. İşin bilimsel kısmının açıklamasını direkt kendisine sorabilirsiniz.
[/QUOTE]
Ona da sorabilirim, doğru. O seceneğin farkındayım. Kendisi cevap veriyor, evet. Benim de iletişimim oldu kendisiyle. Ama bu konuyu anlamadım. Sizin daha tecrübeli olduğunuzu düşündüğüm için siz anlatırsanız daha anlaşılır olabilir diye düşünmüştüm, olmadı. Teşekkür ederim yanıtladığınız için yine de.
Walstad Metodu (ternapi)
😃 haklısınız, özür dilerim.
Yine de sorum devam ediyor, ama biraz değiştirerek. Nemli de değil, iyice kuruyana kadar beklemeli diyenler de var.
Bir de bu beklemenin amacı ne acaba? Mineralizasyon ne demek oluyor?
😃 haklısınız, özür dilerim.
Yine de sorum devam ediyor, ama biraz değiştirerek. Nemli de değil, iyice kuruyana kadar beklemeli diyenler de var.
Bir de bu beklemenin amacı ne acaba? Mineralizasyon ne demek oluyor?
SON MESAJLAR
- Albino Lepisteslerde Hamilelik Xelpid, 17:56
Canlı Doğuranlar - Arkadaşlar Soruma Cevap Gelmedi. Petshoptan Aldım sinor, 17:53
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Balıgımın Rengi Soldu Ve Tepkisiz koraykbl, 17:48
Yeni Üye Forumu - Isıtıcı Arıyorum 25w 50w Cyber_Scout, 17:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtechten Highteche Geçiş 35x35x35 Nano Cyber_Scout, 17:22
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Camı Parçası Kırılmış koraykbl, 17:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 17:02
Labirentliler - 75 Litre Bitkili Akvaryum Cyber_Scout, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Borelli Renk Değişimi Cyber_Scout, 16:11
Güney Amerikan Cichlidleri - 100/50/45 Discus AtlasPoyraz, 15:20
Akvaryum Tanıtımı - Albino Sky Blue Lepistes Hamilelik Xelpid, 15:05
Canlı Doğuranlar - Yıllar Sonra Hobiye Dönüş enginhayta, 14:50
Akvaryum Tanıtımı - Dişi Beta Ve Lepistes Birlikte Yaşarmı GhostKoi, 14:35
Canlı Doğuranlar - 40*40*40 Cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi ahmettbakii, 14:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ne Olduğunu Anlamadığım Canlı? koraykbl, 13:38
Hastalıklar ve İlaçlar - İlk Tecrübem 22sfen, 13:26
Deniz Akvaryumları Yeni Başlayanlar Forumu - Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz Maiestas, 12:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hk PufferKingdom, 12:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettanın Küçük Kavuğu Kaan Frt, 11:54
Akvaryum Tanıtımı - 80x45x45 Karma Bitkili Ve Karma Balık Türleri HarunYILDIRIM, 11:36
Akvaryum Tanıtımı - Acemi Beta Balığı Sahibi GhostKoi, 11:35
Yeni Üye Forumu - 30 Lt Akvaryum Canlı Önerisi İnci Kefali, 08:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Gubreleme Hk. Azime, 06:22
Taban ve Gübreleme - Boraras, Kubotai Gibi Türler Ve Yaşanan Deneyim asiaminor, 01:31
Sazansıgiller - Betta fishhyy, 00:41
Yeni Üye Forumu - Mavi Prenses Cinsiyet Ayrımı K0L0Ni, 00:38
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumun Bıyıklı Ağır Abiler (mizah İçerir) BLGHN, 23:37
Akvaryum Dünyasından Haberler - Su Piresi Hakkında Bilinen Ve Unutulan Bilgiler GhostKoi, 22:47
Akvaryum Tanıtımı - Vatoz Yavruları Jemaisvu, 22:36
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum enginhayta, 22:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Doğum MelikeAk, 22:05
Yeni Üye Forumu - 35x35x35 Basit Ve Hoş Melek lepistes5994, 21:37
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepistes Doğum Zamanı Tahmin lepistes5994, 21:30
Canlı Doğuranlar - Kuru Başlangıç Akvaryumum D4nte, 20:12
Akvaryum Tanıtımı - Sarı Prensesim Ağzına Yavru Aldımı Emin Değilim ozhantektas, 19:38
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Dere Kumunda Kararmalar Oluyor Ucallak, 19:34
Yeni Üye Forumu - 50 Cm (34l) Tank Kurulumu: Hangi Balık & Ekipman? koraykbl, 19:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Yum. Sürprizli Ve Mutlu Başlayıp Hüzünlü Son GhostKoi, 18:16
Labirentliler - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 17:44
Akvaryum Tanıtımı - Badis Veya Dario Türlerinden Satan Yer Var Mı AmatorChannaci, 16:33
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Kübadaki Sarılıkların Nedeni Nedir Cyber_Scout, 15:27
Bitki Akvaryumları Genel - Co2 Difizör Önerisi Cyber_Scout, 15:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Mayalı Co2 Sistemi mrah, 15:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yeni 30x30 Kurulum Cyber_Scout, 14:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Blackwater Fikrinizi Bekliyorum Ucallak, 13:16
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Green Terror Çift Yumurtladı Yusssuffff, 12:13
Güney Amerikan Cichlidleri - Güney Amerikan Karma Tankı Ruzgar001, 12:07
Akvaryum Tanıtımı - Arkadaşlar Merhaba Bu Balık Hamile Mi Kabız Mı Alcin1907, 11:36
Yeni Üye Forumu - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 10:55
Akvaryum Dünyasından Haberler - Apistogramma Nijsseni Tankım bendeniztayfun, 10:08
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 14:54
- Apistogramma Türleri rolll 14:51
- Akvaryum Arıyorum Prssy 14:30
- 16/17 Cm Erkek Flowerhorn Serhat.Kaymak 13:53
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 13:52
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:39
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:39
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:39
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:39
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:39
- Özel Tür Endler(red Scarlet) YunusEmin210 13:29
- L144 Mavigöz Dişi Cüce Vatoz YunusEmin210 13:29
- 80cm Akvaryum aliata 13:02
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 12:46
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 12:46
- Cüce Vatoz Yavruları Koksal Gurkan 12:46
- Hobiciden Frontoza Moba veyselsimsek 12:39
- Akvaryumlar veyselsimsek 12:39
- Mobilyalı Akvaryum ihunal 12:19
- Dalgıç, Su İçi Aydınlatma ihunal 12:19
- Erkek Sayika Arıyorum ihunal 12:19
- Eş Kribensis ihunal 12:19
- Akvaryum / Isıtıcı / Aydınlatma Vs. alperemrecakir 12:11
- 7 Adet Kakadu 2500₺ AtlasPoyraz 12:03
- Grindal Kültür AtlasPoyraz 12:03
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 10:49
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 10:49
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 10:49
- 17mm Cam Zambak Lily Pipe Emiş (skimmer) Ve Basış kastaniga 10:43
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:43
- Betta Çiftleri, Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai nikon_ 10:43
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 10:38
- Smart 50 Isıtıcı 300 Tl Özgür7 10:38
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 10:38
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 10:32
- Akvaryum 30*30 metsi 10:32
- Giant Tecrübeli Takım/l144/vatoz Takasına Açıktır Betta_emir 09:00
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 08:49
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 08:49
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 08:41
- Özel Tür Japon Blue - Son 9 Çift osmandbnl 08:41
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 08:18
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 08:18
- Creaqua Doğal Dekor Tek Parça TayfunSylkn 07:55
- Otomatik Yemleme Makinesi SinanBulut 07:38
- Akvaryum, Malzeme, Bitki Ve Canlı orcrist 05:45
- Sessiflora Bitkisi Satılık Doguhanka 05:38
- Formda Uyguna Bitkiler Hobici İşi isssmailak 03:24
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 02:04
- Eheim Stream On +4000 & Aquareef Resif Armatür ckfishroom 01:36
KULLANICILAR
- 101 Online Kullanıcı, 55 Üye
Online Kullanıcılar
MCY4,
sinor,
reprise,
alperemrecakir,
EKAR,
berkaydillii,
K0L0Ni,
Koksal Gurkan,
huzur,
Maiestas,
vedat79,
Cyber_Scout,
sina cen,
UgurCoban,
koraykbl,
Gökhan1907,
mrah,
chapi,
huckleberryfinn,
Goldfish2000,
sıtkı,
Mateach,
Burak2626,
mightymurat,
sahinabi,
22sfen,
cenktopoglu,
Baxi,
ibrahimsarı,
Bob,
ihunal,
OSCAR,
BettaMarketi,
Whisper61,
hasancn,
Emre karabas,
urzais,
ballantines,
Brdk64,
GhostKoi,
Aspendos,
emin3874,
Kemalk41,
Kartal22-22-22,
Tata,
HarunYILDIRIM,
benes,
Kaan Frt,
Yildiz9,
Denizinc,
farabix13,
taskinramazan,
İnci Kefali,
_rammstein_,
Sezer10,
MurathanM,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.