ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AtaDemirci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
43
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Saat 9 Dakika önce
Toplam Mesaj:
165 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
10 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ata demirci
Doğum Tarihi:
16 Temmuz 2000
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ve ben 24 yaşımdayken kendimi Türkiye’nin bağımsızlığına adamaktan onur duyuyorum

SON 10 MESAJI

75 Litre Bitkili Akvaryum
Resimde 2 erkek 1 dişi var
Kediler Ve Akvaryum
Gayet güzel ve örnek bir canlı doğuran tankı olmuş tebrik ederim. Beslenme düzeniyle ilgili de bence çeşidi daha çok arttırabilirsiniz ve protein günü-bitkisel gün diye bölmenize gerek yok. Doğal hallerinde de karışık besleniyorlar zaten. Onun dışında izlemesi gerçekten keyifli bir tank ortaya çıkarmışsınız, tebrikler.
75 Litre Bitkili Akvaryum
[QUOTE=Tayfun10]75 lt güzel ama o kayalar la hacim 50 lt oldu kaya lar sudan çalmış[/QUOTE]
Bence de kayalar biraz sudan çalmış, onun yerine arka tarafları cabomba, limon, çınar, tilki kuyruğu gibi bitkilerle doldurursanız yavru kaybını da minimuma indirmiş olursunuz. Bir de yine görsellik açısından iç filtre yerine motorlu çift süngeli pipo filtreler var onlara da bakabilirsiniz.
30.lt Bitkili Lepistes
Hocam gayet güzel bir tank olmuş fakat arka planı siyah yapmanızı ve subulata ve moss gibi ön alan bitkisi almanızı önerebilirim. Keyifli hobiler
Safkan Velifera
Gümbür gümbür yapacağız bu işi sen içini ferah tut, işin sonunda Meksikaya taşınmaya kadar gider bu iş[:)))][EDIT]AtaDemirci,2025-09-19 16:42:22[/EDIT]
Safkan Velifera
[QUOTE=MertSoyumert]

Ata selam, damıklar gittikten sonra balıkların durumu şu şekilde (10 gün öncesinin fotoğrafı):

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/190920250631381.jpg[/IMG]

En büyük gruptan 2 balık ergenliğe girdi, geç ergenliğe giren yok ama güzel gelişiyorlar gibi gözüküyor. Alt batınlardan daha iyi balıklar çıkacaktır.

Yemlemeyi HUFA katkılı spirulina vr chlorella tozlu somon püresi ile takviye ediyorum. Bunun dışında günde 1 kere doldurduğum artemia ve çeşitli kuru yemler ile yapıyorum. Ağır bir yem düzenleri var.

Ata bu arada sendeki eski damızlığın gençlik fotosunu buldum, ne balıktı be [:)]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/190920250639101.jpg[/IMG]

Bu da son hali:

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/190920250640591.jpg[/IMG]

İlk damızlığımızla birlikte en iyi balıktı. [/QUOTE]
Hayatımda gördüğüm, büyüttüğüm, beslediğim en özel balıktı ''Bay Muho''. O balık günde en az 7 kez beslenip 7 ppt tuzda bakıldı ve gürbüz halini aldı, huzur içinde yatsın...
Şimdi artık çok daha tecrübeliyiz, çok daha iyilerini yetiştirmememiz için hiçbir sebep yok. Yakında ben de bir projeyle geliyorum, sen biliyorsun zaten sürprizi kaçmasın. Velifera iktidarını kuracağız[;)]
Safkan Velifera
Konu gerilerde kalmasın, son durum nedir abi? Balıklarının gelişim hızı nasıl gidiyor, farklı bir yemleme stratejisi uyguluyor musun?
Show Boy Damızlık Velifera Büyütme Aşaması
Maşallah balıklarınız çok güzel, videolarını merak ettim :)
Safkan Velifera
Müthiş balıklar abi, umarım sonraki nesilimizde hayalimizi gerçekleştirebiliriz. Yoksa işin sonunda havuz alıp içine balıkları atıcaz :)
Xiphophorus Alvarezi (vahşi Form Kılıçkuyruk)
Kılıçlarınız çok güzelmiş, sağlıklı bir şekilde çoğaltırsınız umarım. Fakat bir önerim var, tankınızı acısu yapmadan önce 3-4 ay boyunca o balıkları melekle bakın ki, karma tankta olduklarından dolayı kan bozulmasın. Dişi balıklar maalesef döl muhafaza edebildikleri için çıkan yavrular saflıktan uzak olacaklardır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.