Karides Ölüsü
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2023 00:25
Merhaba arkadaşlar yarım saat önce tankıma baktığımda bir şey yoktu yarım saat sonra gelip baktığımda şeffaf karides gördüm ama tankımdaki karides sayısı hala aynı[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231486/300820230024451.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231486/300820230024521.jpg[/IMG]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2023 00:32
Kabuk değişimi gibi duruyor. Bir hastalıkla mücadele etmediğiniz sürece tankta bırakabilirsiniz, zamanla yerler.
+1: [T]213744,Aarchie[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2023 00:39
[QUOTE=Lennie]Kabuk değişimi gibi duruyor. Bir hastalıkla mücadele etmediğiniz sürece tankta bırakabilirsiniz, zamanla yerler. [/QUOTE]
Anladım teşekkürler diğer tanklarımda böyle bir şeyle karşılaşmadım ilk defa böyle bişey olunca korktum açıkçası
Anladım teşekkürler diğer tanklarımda böyle bir şeyle karşılaşmadım ilk defa böyle bişey olunca korktum açıkçası
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2023 00:42
[QUOTE=Mertyldz]
Anladım teşekkürler diğer tanklarımda böyle bir şeyle karşılaşmadım ilk defa böyle bişey olunca korktum açıkçası[/QUOTE]
Kabuk değişimi sırasında ve sonrasında hassas durumda oluyorlar. Bunun için genelde kendilerini güvende hissedecekleri alanlarda saklanarak kabuk değiştirdikleri için görmemiş olmanız muhtemel. Siz fark edene kadar da yemiş olabilirler zamanla[EDIT]Lennie,2023-08-30 01:16:18[/EDIT]
Anladım teşekkürler diğer tanklarımda böyle bir şeyle karşılaşmadım ilk defa böyle bişey olunca korktum açıkçası[/QUOTE]
Kabuk değişimi sırasında ve sonrasında hassas durumda oluyorlar. Bunun için genelde kendilerini güvende hissedecekleri alanlarda saklanarak kabuk değiştirdikleri için görmemiş olmanız muhtemel. Siz fark edene kadar da yemiş olabilirler zamanla[EDIT]Lennie,2023-08-30 01:16:18[/EDIT]
Beğenenler: [T]213744,Aarchie[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2023 01:07
[QUOTE=Lennie]
Kabuk değişimi sırasında ve sonrasında hassas durumda oluyorlar. Bunun için genelde kendilerini güvende hissedecekleri alanlarda saklanarak kabuk değiştirdikleri için görmemiş olmanız muhtemelen. Siz fark edene kadar da yemiş olabilirler zamanla[/QUOTE]
Anladım teşekkürler
Kabuk değişimi sırasında ve sonrasında hassas durumda oluyorlar. Bunun için genelde kendilerini güvende hissedecekleri alanlarda saklanarak kabuk değiştirdikleri için görmemiş olmanız muhtemelen. Siz fark edene kadar da yemiş olabilirler zamanla[/QUOTE]
Anladım teşekkürler