Apistogramma Macmasteri Üretimi

ncmberkÇevrim Dışı

İl: Bursa
ncmberkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2026 16:39
Merhabalar apistogramma macmasteri üretmeyi düşünüyorum ama tam olarak emin de değilim aslında şuanda sadece tankı hazırladım canlı girmeyi bekliyorum boylandırma tankım da mevcut
su değerlerim
ph:5.5
kh:0
gh:1
tds:55
üretmek için farklı tür önerileriniz varsa ve bursada üreticiden macmasteri alabileceğim birilerini tanıyan varsa paylaşmanızdan memnun olurum
ayrıca daha önce macmasteri üretimi yapan hobicilerde tecrübelirini aktarırlarsa sevinirim saygılarımla..
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/275717/240920261733571.jpg[/IMG][EDIT]ncmberk,2026-09-25 07:36:54[/EDIT]

Beğenenler: [T]20518,aquaticathearmi[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aquaticathearmiÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]5016,3[/B]
İl: Istanbul
aquaticathearmiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Saat 43 Dakika önce
Merhabalar... Kurulumunuz hayırlı olsun.

Tankınız kaç litre ? Hacmi küçük tanklarda Apistolarda gerginlik yaşanabiliyor. Saklanma alanı daha fazla oluşturmalısınız... Çiftleşmeden sonra dişi erkeği rahatsız edebilir ve ayırmanız gerekebilir. Kabukların üzerine rizomlu bitkiler yerlesştirebilir yine bir kaç küçük kütük ekleyebilirsiniz. Tds ' i en az 70 olmalı.

Bursa 'arıyormuşsunuz lakin elimde macmasteri red shoulder çiftler var , dilerseniz gönderim yapabilirim.

Keyifli hobiler.

ncmberkÇevrim Dışı

İl: Bursa
ncmberkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Saat 13 Dakika önce
Tank 42 litre yati kökü ve anubiaslarım var onları da ekleyeceğim zaman bulunca ben ph cattapa ve kozalaklar ile düşürdüm ama sürekliliği olacak mı bilmiyorum ph tecrübem pek yok bir de çiftleşme sonrası için erkeği alabileceğim ayrı bir 20lt tank var orada biraz zaman geçirse bir şey olmaz bence ve sizin üretiminz olan macmasteri çiftinin fiyatını öğrenebilir miyim.
teşekkürler

Beğenenler: [T]20518,aquaticathearmi[/T]