Antalya Aquarium tanıtımı.( Antalya'ya gelemeyenler için)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 16:45
Lepistes göremedim. Lepistes olmayan akvaryuma akvaryum demem :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 16:46
[QUOTE=tamer0618]Babür bey resimleriniz harika kalite süper. Gitmiş kadar oluyoruz.[/QUOTE]
Teşekkür ederim bunu sağlayabiliyorsam ne mutlu bana daha güzel kareler ve genel görüntülerle paylaşımlarım devam edecek.
[QUOTE=whitesinek]Lepistes göremedim. Lepistes olmayan akvaryuma akvaryum demem :)[/QUOTE]
Bir daha gittiğimde daha çok dikkat edeceğim benimde hiç gözüme çarpmadı bitki akvaryumun da da lepistes göremedim kılıç kuyruk ve neonlar vardı.
Teşekkür ederim bunu sağlayabiliyorsam ne mutlu bana daha güzel kareler ve genel görüntülerle paylaşımlarım devam edecek.
[QUOTE=whitesinek]Lepistes göremedim. Lepistes olmayan akvaryuma akvaryum demem :)[/QUOTE]
Bir daha gittiğimde daha çok dikkat edeceğim benimde hiç gözüme çarpmadı bitki akvaryumun da da lepistes göremedim kılıç kuyruk ve neonlar vardı.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 14:38
[QUOTE=nekros]Ciklet akvaryumundan kareler goremiyorum hic. Acaba onlari begenmedinmi :-)[/QUOTE]
Musa ağabey malawi akvaryumu var ama içler acısı balıklar formsuz yorgun bitkin malawi akvaryumunda hiç görsel zevk yok.
1. sayfada birkaç fotoğraf var.
Musa ağabey malawi akvaryumu var ama içler acısı balıklar formsuz yorgun bitkin malawi akvaryumunda hiç görsel zevk yok.
1. sayfada birkaç fotoğraf var.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2013 05:28
Birkac tane varsa, o zaman benim telefonda bir sikinti var. Arada acmadigi fotograflar olmali, ben bir tek yunus fotografi gorebildim.