3000 calvus ve diğerleri (Resimler eklend
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 14:47
Sanki rüya gibiBu kadar güzel balıklarım olsa herhalde başlarından 1 saniye bile ayrılmazdım.Emre abi süpersin imalathaneler çok güzelmiş tebrik ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 14:51
Bunca balığa sahip olan birisine yakışır bir akvaryum kurmuşsunuz evinize gerçekten evinizdeki Frontozalara ve akvaryuma hayran kaldım tabi calvuslarda ayrı bir güzeldi.Bol yavrulu ve sağlıklı torunlarınızında olması dileğiyle hayırlı üretimler :-)))
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 15:05
Forumda o kadar çok makina mühendisi var ki hepside sizin gibi güzel işlere el atmışlar.Kendi kendime diyorum baglantı kuruyorum benim abim neden böyle bir işle ugraşmıyor ki.Yazık valla artık ben olayım da makina mühendisi gelenegi sürdüreyim:D.Ellerinize saglık Emre bey .
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 15:30
Merhabalar üstadım;
Fotoğrafları bu kadar beklememize değmiş doğrusu. Sizi tanımayan arkadaşlar için; "üstat" kelimesinin anlamını ortaya koyan bir başlık oluştuğu kanaatindeyim.
Maşaallah, hepsi birbirinden güzel canlılar.
Sağlıklar, saygılar, selamlar...
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 15:52
İyi güzelde insana sende balıkmı besliosun dedirtiriyorSiz olayı hakkaten aşmışsınızSizin onda biriniz olsam heralde hedeflerimi alt üst ederim.Gercekten tebrikler Allah nazarlardan saklasın.
SAygılar
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 17:39
Allah nazarlardan saklasın. Gerçekten çok güzel balıkalarınız ve üretimhaneniz var. İnşallah görmekte nasip olur.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 19:08
Mepimbwelerin olduğu akvaryum benim hayallerimdeki akvaryum.Maşallah diyeyim de nazarım değmesin.Herşey gönlünce olsun Emre abi Herşey için sana bir kez daha teşekkür ediyorum
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 20:25
Selamlar!
Emre bey, allah nazardan saklasın çok güzel bir ortam olmuş, bizleri kırmayıp üretimhanenin resimlerini bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
İyi çalıişmalar diliyorum.
Emre bey, allah nazardan saklasın çok güzel bir ortam olmuş, bizleri kırmayıp üretimhanenin resimlerini bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
İyi çalıişmalar diliyorum.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2008 00:20
[QUOTE=koyu]Merhabalar üstadım;
Fotoğrafları bu kadar beklememize değmiş doğrusu. Sizi tanımayan arkadaşlar için; "üstat" kelimesinin anlamını ortaya koyan bir başlık oluştuğu kanaatindeyim.
[/QUOTE]
Özgür Bey'in de belirttiği gibi, boşuna "üstad" demiyoruz.
Elinize sağlık üstadım.
Sağlıklı olmalarını dilerim..
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2008 09:49
Süperler, Allah daha iyilerini nasip etsin.