24/02/2012 AFRİKA TANGANYİKA İTHALATIMIZ-RESİMLER EKLENMİŞTİR
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 14:44
Yeni ithalatınız deepsea pet ailasine ve hobici arkadaşlara hayırlı olur inşallah.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 14:08
TROPHEUS İKOLA
TROPHEUS RED RAİNBOW
Petrochromis Macrognathus Kasaba Bay
TROPHEUS BLACK KİRİZA
TROPHEUS KASAKALAWE
TROPHEUS DUBOİSİ HALEMBE VE MASWA
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 14:28
Maşallah bunlar ne ya, daha bize gönderdiklerin bu kadar alışmadı :D. Canlı görenlerin anlattıkları kadar varmış. Tebrik ederim, kaliteyi arttırmaya devam edersiniz inşallah. Kriza resimlerinide merakla bekliyorum.Saygılar
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 22:13
Balıkların hepsi süper ama ikolalar bir başka güzelmiş hakkaten.İnanın yeni bir tür alacak olsam gözüm kapalı o tanka daldırır kepçeyi içine gireni alırdım.O tanktan balık seçmeye gerek bile yok.Hepsi seçme balıklar maşallah.
COBRA 2012-03-02 22:14:31
Hayırlı satışlar dilerim.
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 22:48
Hayırlı olsun deepseapet yine yaptı yapacağını gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz.Bu işte lider olmak böyle birşey olsa gerek.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 12:09
[QUOTE=MISTIK]
Tüm balıklar güzel ancak İkola kiriza ve petrolar kesinlikle mükemmel belki de daha iyi gelemezmiş; gerçekten genel olarak harika bir ithalat olmuş hayırlı uğurlu olsun.Bu arada ikola ve kiriza alacaklar kesinlikle kaçırmasınlar üzülürler bence.
[/QUOTE]
Demişitim bunları görünce biraz daha ikola almaya karar verdim vallahi hangisini alayım bilemedim okdar çok güzellerdiki.
İkola deepsea den alınır:)
MISTIK 2012-03-04 14:13:51
Demişitim bunları görünce biraz daha ikola almaya karar verdim vallahi hangisini alayım bilemedim okdar çok güzellerdiki.
İkola deepsea den alınır:)
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 12:58
Yeni ithalatınız hayırlı olsun. Yeni gelen balıklar çok güzel.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 14:46
Yeni ithalatınız hayırlı olsun, tropheus görüntüleri muhteşem maşallah Henüz daha bir tane tropheus tankı kurmuşken, ikincisi için aklını çeliyor insanın Geçen seferki ithalatınızda Corydoras black venezuela alamamıştım, şu anda da yok görünüyor. Ne zamana getirtmeyi düşünüyorsunuz inşallah belli mi?
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2012 12:51
Müthiş bir canlı, inşallah ilerde beslemek nasip olur, sizin gibi ithalatçı firmalar sayesinde ülkemizde böyle balıkların çoğalması da taktire değer durum.
Bu arada ithalat listesinde dikkatimi çekti önemsiz bir ayrıntı ama bu balığın adına sürekli "Blue Point" deniyor fakat gerçek adı "Bulu Point"dir. Bir çok yabancı kaynaktan da araştırdım,
Kirschfleck(Kiraz Leke) olarak adlandırılıyor,
yanlışım varsa düzeltiniz lütfen.
Tropheus Sp. Blue Point | 8-12 cm. | 1E+3D |