24/02/2012 AFRİKA TANGANYİKA İTHALATIMIZ-RESİMLER EKLENMİŞTİR
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 22:53
Bugün balıkları yerinde görme şansım oldu.İkolalar gerçekten çok iyi,şu aralar tropheus düşünenlere tavsiye ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 23:28
Yeni ithalatınız hayırlı olsun bugün bizim grupla ben gelemedim ama gelen balıkların methini duydum inşallah alacak arkadaşlar için hayırlı olur depseapet center ailesinede sevgiler saygılar hayırlı satışlar
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 00:17
Abilerim hayırlı olsun, Allah utandırmasın.Gördüğüm kadarıyla çeşitlilik her geçen gün artıyor tebrik ederim lakin nerde benim kelebeklerim, leptosomalarım demeden de kendimi geri bırakamıyorum.
Hayırlı satışlar,
Saygılar,selamlar...
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 01:20
Hayırlı olsun.Bol kazançlar.
[QUOTE=COBRA]Abilerim hayırlı olsun, Allah utandırmasın.Gördüğüm kadarıyla çeşitlilik her geçen gün artıyor tebrik ederim lakin nerde benim kelebeklerim, leptosomalarım demeden de kendimi geri bırakamıyorum.
[QUOTE=COBRA]Abilerim hayırlı olsun, Allah utandırmasın.Gördüğüm kadarıyla çeşitlilik her geçen gün artıyor tebrik ederim lakin nerde benim kelebeklerim, leptosomalarım demeden de kendimi geri bırakamıyorum.
Hayırlı satışlar,
Saygılar,selamlar...
[/QUOTE] Üstadım, Microlepidetus Kiriza Black ler mavcut.Saygılar.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 02:11
Bugün bizim grupla beraber gelemedim.Ama balıklardan haberdarım özelliklede Petrolardan.
Oğuzhan ve Metehan abim yeni ithalatınız hem sizin için hemde tüm hobiciler için hayırlı uğurlu olur inşallah.
Hayırlı ve bol kazançlar...
Oğuzhan ve Metehan abim yeni ithalatınız hem sizin için hemde tüm hobiciler için hayırlı uğurlu olur inşallah.
Hayırlı ve bol kazançlar...
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 03:28
Deep Sea Pet Center hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar herkese selamlar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 08:48
Hayırlı olsun. Yine kaliteli bir ithalat sonucu , balık alacak olan arkadaşlar mükemmel balıklar besleme şansını yakaladı. Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 23:10
Bugün yeni ithalatın yapıldığını haber aldım ve deepsea ye gittim. İkolalara hayran kaldım. Mutlaka görmeniz gereken güzellikte ve bantlara sahipler. Gittiğinize değecek.
İthalatınız hayırlı olsun.
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 10:52
Hayırlı işleriniz olsun.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 12:39
Hayırlı olsun Allah sizlere kayıpsız bir şekilde satmayı bizlerede kayıpsız bir şekilde bakmayı nasip etsin...Teşekkürler Deepsea...
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 13:03
Hayırlı olsun yeni ithalatınız her geçen gün çeşitliliğin artması hobi adına ve ülkemiz adına oldukça iyi bence.
Metehan ve oğuzhan bey işini hakkıyla yapan gerçek hobiciler tebrik ediyorum.
Bu arada bizim çocukların gazabına uğradık satışa geldik yoksa balıklarıda yerinde görecektim şu ikolaları gerçektende merak ettim.
Tekrar hayırlı olsun.....