Yem Tavsiyesi


ertğrl_85Çevrim Dışı

Kayıt: 01/12/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 5
ertğrl_85Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 09:35

Merhaba,mpanga ve demosoni besliyorum.Forumda daha önce iyi markaların kova yemlerini açık olarak kargo ile gönderilidğini okumuştum,hangi yemleri , kimden temin edebileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum.



Konuyu yanlış yere açmışım sanırm özür dilerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

karademir2000Çevrim Dışı

Kayıt: 05/02/2010
İl: Manisa
Mesaj: 243
karademir2000Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 11:25
Arkadaşım forumda toplu alımlar var onları takip edersen yem temin edebilirsin. bir de balık çaşitlerine göre yem tavsiesi vardı forumda ama yerini kesin hatırlamıyorum. Biraz ararsan bulursun. Saygılarımla...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SaRCoPhiLiuSÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/10/2005
İl: Tekirdag
Mesaj: 4667
SaRCoPhiLiuSÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 11:33
Hangi yemi sorusuna cevap verilebilirim ama nerden sorusu için Ticari İlanlar konu başlığı altına bakmanız uygun olacaktır.
 
Hangi yem? Bende mbuna türleri besliyorum. Biliyorsunuz bitkisel türler. Sera,Tetra,JBL,NewSPectrum v.b. kaliteli markaların kaliteli yemlerini tercih ediniz. Ve tabiki bitkisel yem olanlarını. (Flora,Phyll,Granugreen v.b.)
 
Balıklarınızı yavrudan aldıysanız pul yada granür yeme alıştırabilirsiniz. Yetişkin aldıysanız daha önce hangi tür yem ile beslendiğine bakmanız sizin ve balıklarınız için önemli bir detaydır.
 
Saygılar;
 
**Kişisel düşüncem; Açık yem almaktansa, kısa sürede bitirebileceğim ilgili firmaların küçük kutularını tercih etmek uygundur. Açılmış yem besin değerlerini yitirebilir,iyi saklanması koşulu şarttır. Kova yemleri tedarik ederken ne zaman açıldığını bilmek burda en önemli husustur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir