www.teleskopakvaryum.com.tr


abestilÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/05/2007
İl: Ankara
Mesaj: 1300
abestilÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 23:28
Bahri bey Esra hanımın affına sığınarak size birkaç tavsiye/cevap vermek isterim; Öncelikle

-Bende netten alışveriş yapmaya yeni yeni başladım ve size en büyük tavsiyem ürün açıklamaları için Otuz.com u tavsiye ederim, ürünler gerçekten gerçek özellikleriyle açıkalnmış, bazı sitelerde ürünlerin özellikleri yanlış verilmiş, özellikle son alışverişimde büyük havamotoru aldımi büyük hava motorlarını alırken inanın bir motor için 5-6 siteye baktım herbirinde faklı watt farklı litre yazılmış neredeyse çini arayıp üreten adamlara soracaktım:D Dediğim gibi bu konuda farklı sitelere ve özellikle otuz com a bakmalısınız.
-Birde netten alışveriş yaparken fiyat olarak yüklü malzemeler için araştırma yapın, onları ucuz bulduktan sonra ufak tefek malzemeler kolay, mesela çoğu sitede hortum, vantuz, hortum ekleri vs. yoktur, siparişi verirken bir telofon la bunları da ekleirsiniz ve bunların değerinde başka bir ürünü de siparişe eklersiniz, yani bu mağazaların sattığı ama sitelerinde olmayan birçok ürün var.;D
-Telskop akvaryumun sitesi hakkında söylediklerinizin ise azı var çoğu yok, kesinlikle problemli bir site, ya altyapıda problem var yada siteye giren çok bilemiyorum ama bazen beni insanı çıldırtıyor doğrusu.
Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Teleskop Akv.Çevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 08/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 210
Teleskop Akv.Çevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2009 00:18
Selamlar Bahri Bey;
Öncelikle paylaşımınz için teşekkür eder,geç verilmiş yanıtımız için özür dilerim.
 
- Ürün açıklamalarınız zaman zaman yetersiz ve eksik.
Evet bazı ürünlerimizde ürün açıklamaları,eksik nitelik içermektedir,ama hiç bir ürün için özelliğinin dışında süsleme,ve satış amaçlı içerik eklenmemiştir.
- Ürün yelpazeniz hepsiburada ve otuz.com kadar geniş değil.
Yeni ürünler eklenmekte olduğu gibi,diğer sitelerde satışı yapılan bazı uzakdoğu marka ve ürünlerini bizim sitemizde görmeniz mümkün olmayacaktır.Mağazamızda ve Websitemizde öncelikle kendimiz güven duymadığımız ve arkasında duramıyacağımız marka ve ürünleri sizlere sunmamaktayız.
(Ürünün açıklamaları üzerine bir çok tüketici yanılarak ucuz bır okadarda kullanışsız ürünleri satın almaktadır,inanınki o ürünler ucuza 3 liraya satılyorsa 0,5 liraya maledilmektedir,%600 kazançtır,satıcı için tercih sebebi olurken,bu bizim satış politikamıza uymamaktadır,kaliteli ürünü sürümlü olarak satma taraftarıyız.)
- Web siteniz pratiklik ve kullanım açıcısından diğer iki site kadar gelişmiş değil ne yazıkki.
Sitemizde takib ediyorsanız bir hosting problemi bulunmaktadır,değiştirmiş olmamıza rahmen ziyaretci ve işlem sayısındaki yoğunluk nedeniyle bu problem bu hafta yine aktif haldedir.Kategori açılımı bu sorunun çözülmesinden sonra yapılıcaktır,özellikle kısa tutmaktayız.
- Taksit ve kredi kartı olanaklarınız yine nispeten yetersiz.
Sizlere uygun fiyatlar sunmamız açısından,bankaların şartlarının kullanımda olan diğer iki bankada olduğundan çok fazla kesintileri olmaması için hala görüşülmektedir,bankaların talebleri bizim tarafımızdan geri çevrilmektedir.
- Filitreleri sıralarken yada karşılaştırırken siteniz işi arap saçına çeviriyor bana göre. Yapmanız gereken(bana göre) üretici firmanın hatalarına ortak olarak 100-200 litrelik akvaryumlar için, 200-300 litrelik akvaryumlar için ibranamesini kaldırarak filitreleri sadece çevirdikleri su miktarı, fiyat ve markaya dayalı olarak sıralamalısınız. Örneğin 620 litre basan eheim 2215'in 360 litrelik tanka yeterli olduğu iddia ediliyor (Firma tarafından) size soruyorum : İçi elyaf seramik biyo süngerle doluyken maksimum 300 350 lt basan bu filitre gerçekten 360 litreyi arıtabilir mi ? Heleki canlı yükü yüksekken ?
Filtreler söz konusu ise her markanın kendine ait özellikleri bulunmaktadır,Eheim ve Fluval marka filtreler bunların başında gelmektedir.Çok bilinmemekle beraber Hydor marka filtreler oldukça aktiftir.
Filtre kategori değişimi yine müsterilerimizin talebi üzerine değiştirilmişti,öncesinde iç filtrelerde olduğu gibi  markalar olarak ayrımlıydı.
 
 Umarım yanıtlarımız açıklayıcı olmuştur,tüm bunlar düzeltilebilicek,değiştirilebilicek detaylar olduğu gibi bizi diğer alışveriş sitelerinden farklı kılan En Büyük Özelliğimiz FİYATLARIMIZDIR.
 
Affınıza sığınarak sizin gibi alışveriş sitesi kullanıcısı,ürün bilgili ve arastıran biri olarak tercih sebebınızın bunlara dayandığını düşünmemekteyim.Ürünler hakkında bilgi sahibisiniz,internet kullanımına yabancı değilsiniz,bonus kartınız bulunuyordur,kaliteli ürünleri tercih ediceksinizdir,fiyat aralığınında farkındasınızdır.Taleblerinizde araştırmalarınızdan ileri geliyor.
 
Sizleride aramızda görmek ,ilk ve son olmayacak alışverişinizde görüşmek dileğiyle...
 
Saygılarımla..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DemasoniloverÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]6521,2[/B]
Kayıt: 09/08/2008
İl: Mugla
Mesaj: 1213
DemasoniloverÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2009 11:45
Esra Hanım, doyurucu cevaplarınız için teşekkürler; ilk fırsatta (sipariş vereceğim zaman) arayıp sizinle görüşmek istediğimi belirteceğim.

Eheim 2215'in 360 litreyi arittiği fiyaskosunu keske fırsat olsaydıda eheim fabrika müdürüyle konuşsaydım !!!

Tabi eheimin hatalı bilgilendirmesinden sizi sorumlu tutmuyorum fakat daha öncede izah etmeye çalıştığım gibi: Sitenizin dış filitreleri katagorize etme şablonu size önceki sayfalarda bu yönde tavsiyede bulunan arkadaşlarımızında katkılarıyla bana göre iyi olmamış.

Bir üstteki paragraf teleskopakvaryumun fiyatlarda yapmış olduğu devrim sayılabilecek oranlarda ucuzluğuna duyduğum saygıdan ötürü sitenin dahada iyiye gitmesi için kendimce destekte bulunmak amacıyla yazılmıştır.

Site diğer muadillerine göre çok daha ucuz fiyata ürün pazarlamakta olup henüz yapım aşamasını tam olarak bitirmemiş olmasından dolayı bir takım zorluklar yaşasada desteği hakkattiğine inanıyorum...

Başarılarınızın devamını dilerim.
İyi çalışmalar.
Demasonilover2009-05-17 11:49:16

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CaspeRÇevrim Dışı

Kayıt: 01/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 74
CaspeRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2009 22:38
online destek çoğu zaman online olmadığından bir eksik oluyor mesela 3 gündür alışveriş yapcam ama online arama şansım olmadığından online destekten görüşcektim çok az online oluyor..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrbilginÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 701
emrbilginÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2009 09:29
Esra Hanım,
Sitenizden bir kere alışveriş yaptık arkadaşımla beraber ve son kullanma tarihi bana söylenenden 2-3 ay evvel gelmesi haricinde bir sorun çıkmadı. (Bunuda arayıp Necati bey le görüştüm isterseniz yollayın değiştirelim dediler bende pek önemsemedim ve yemi kullanıyorum). Ufak bir sorunda değiştirelim demeniz güzel bir davranıştı, teşekkür ederim. Bu konu haricinde sizden 2 konuda bilgi isteyeceğim. Birkaç ay önce mağazanıza gelip 2 adet eheim iç filtre aldım 62 lira civarına. İnternette epey araştırmıştım bu ürünü ve en uygun fiyat sizdeydi bende bu ürünü internet üzerinden değilde yerinden almak için eminönüne gittim ve size uğramadanda bazı dükkanlara fiyatını sordum ve ordaki dükkanlardanda sizin internetteki fiyatınız uygundu. En son sizin dükkanınıza geldim ve ürünün fiyatını sordum bana 100 lira dediler, internetteki fiyata bakmalarını söyledim ve  internetteki fiyattan 62 tl civarı fiyattan iki adet ürünü teslim aldım. Size şöyle bir sorum olacak aynı ürünün internet fiyatı ile mağaza fiyatı arasında fark olması normalmi? (yarı yarıya yakın bir fark). Sakın yanlış anlaşılmasın ben genel olarak fiyatlarınızdan memnunum ama internetteki fiyatların mağazadada aynı olmasını rica ediyorum. Diğer sorumda kova yemlerin son kullanma tarihleri.. Mesela birçok sera kova yemde son kullanma 2010 yazıyor, acaba 2010 un kaçıncı ayı ? Birde indirim istediğiniz ürünü buraya yazabilirsiniz demişsiniz Bende sizden bir üründe indirim isteyeyim, Sera Granumeat kova yemde (10lt) indirim yapabilirmisiniz. Şuan ürünün yanında bir adet promosyon var ve bu sebeple eski indirimli fiyatı artmış. (Bu promosyondan evvel yanlış hatırlamıyorsam bu yemin fiyatı 145-155 tl gibi birşeydi yani epey uygundu sipariş verecektik ama ertesi gün indirim kalkmış yerine bu hediyeli hali eklenmişti, yani yetişemedik ne yazıkki:) . son kullanma tarihide 2011 olursa iyi olur...
Hayırlı Günler
emrbilgin2009-05-18 09:33:00

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

okaaanÇevrim Dışı

Kayıt: 12/03/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 63
okaaanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2009 15:55
Benim merak ettiğim balık fiyatları neden sitenizde yer almıyor?
NEDENİ:oraya geldiğimizde listede yazan fiyatlarda aşırı esneklik gösteriyorsunuz 25 tl balık sana 20 olur sana 15 olur..bana göre iyi ben şikayetçi değilim ancak sitenize heralde o yüzden balık fiyatlarını belirtmiyorsunuz.çalışanınız balık cinsiyetine bakarken çok uzun süre balığı su dışında tuttu uyardım çok mu seviyorsunuz balıkları o zaman balık ekmek yeme diye tersledi..herneyse sonuçta genel olarak pasajın içindeki dükkanların hepsinde fiyat politikası vb tıpatıp aynı zaten övülecek extra bir şey yok..25 tlye kargo parası almamanız artı tabi iyi çalışmalar dilerim..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CaspeRÇevrim Dışı

Kayıt: 01/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 74
CaspeRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2009 23:02
bide sitede servis unable hatası çıkıyor ve kendi kendine çıkış yapıyor site ve sipariş listesi siliniyor en baştan yapmak gerekiyor..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CaspeRÇevrim Dışı

Kayıt: 01/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 74
CaspeRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2009 14:28
dün sipariş vermiştim canlı destek kapalı acaba siparişler ne zaman elimde olur ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CRDÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/03/2009
İl: Denizli
Mesaj: 318
CRDÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 11:35
Esra Hanım selamlar.
Eheim Jaeger 300W Isıtıcı hepsiburada.comda 43,32 TL.

Bilgilerinize.

Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Teleskop Akv.Çevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 08/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 210
Teleskop Akv.Çevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 18:43
[QUOTE=ceridoglu]Esra Hanım selamlar.
Eheim Jaeger 300W Isıtıcı hepsiburada.comda 43,32 TL.

Bilgilerinize.

Saygılar.[/QUOTE]
 
Fiyatlarımız bildiriminiz doğrultusunda indirilmiştir.Bilgilendirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz...
 
Online destek sürekli açık olmasına karşın 6 kişi aktif olduğu anlarda çevrimdışı uyarısı almaktasınız,pencerenizi açık bırakırsanız cevaplandırılmış müşteri sonrası,çevrimiçi olarak yanıt alabilirsiniz..
 
Saygılarımla...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Teleskop Akv.Çevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 08/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 210
Teleskop Akv.Çevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 19:03
[QUOTE=okaaan]Benim merak ettiğim balık fiyatları neden sitenizde yer almıyor?
NEDENİ:oraya geldiğimizde listede yazan fiyatlarda aşırı esneklik gösteriyorsunuz 25 tl balık sana 20 olur sana 15 olur..bana göre iyi ben şikayetçi değilim ancak sitenize heralde o yüzden balık fiyatlarını belirtmiyorsunuz.çalışanınız balık cinsiyetine bakarken çok uzun süre balığı su dışında tuttu uyardım çok mu seviyorsunuz balıkları o zaman balık ekmek yeme diye tersledi..herneyse sonuçta genel olarak pasajın içindeki dükkanların hepsinde fiyat politikası vb tıpatıp aynı zaten övülecek extra bir şey yok..25 tlye kargo parası almamanız artı tabi iyi çalışmalar dilerim..
[/QUOTE]
 
Sizinde bağsettiğiniz gibi yüksek adette mağaza bulunan bir pasaj içerisinde bulunmaktayız,satışlarımızda tüm magazalarda olduğu üzere pazarlık içerisinde gercekleştırılmekte.(Bu pasajın özelliği)
 
Web sitemizdede yapılabılıcek ındırım gözönüne alınarak ürünler fiyatlandırılmıştır.
 
Saygılarımızla..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrbilginÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 701
emrbilginÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 08:19
Esra Hanım, benim mesajıma bir cevap vermediniz sanırım gözünüzden kaçtı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Teleskop Akv.Çevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 08/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 210
Teleskop Akv.Çevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 09:35
Merhaba Emrullah Bey;
 
Sitemizde ve mağazamızdaki fiyat farkının sebebi
 
Yüksek adette mağaza bulunan bir pasaj içerisinde bulunmaktayız,satışlarımızda tüm magazalarda olduğu üzere pazarlık içerisinde gercekleştırılmekte.(Bu pasajın özelliği)
 
Web sitemizdede yapılabılıcek ındırım gözönüne alınarak ürünler fiyatlandırılmıştır.
 
Aynı fiyat uygulaması malesef,diğer mağazaların satış yapabılmesi ve müsterının alışmış oldugu gibi pazarlık ile alışveriş yapması söz konusu olduğundan mümkün değildir,
 
Kova yemlerde şuan için farklı bir kampanya bulunmakta ilerleyen günlerde yeni kampanyalar ile size sunulucaktır..
 
Saygılarımla..
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrbilginÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 701
emrbilginÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 11:10
Esra Hanım, cevabınız için öncelikle teşekkür ederim.
Yemlerin son kullanma tarihleri hakkında bilgi verirseniz iyi olur.
Sera ve Tetra grubu olarak ayrı ayrı mümkünse.
Sera marka bazı yemler (flora,granumeat, granugreen vs.) sizin web sayfanızda 2010 gözüküyor.
* Fiyatlarda bazı indirimler olması çok güzel fakat son kullanma tarihleri yakınsa aynı şeyi söylemem pek mümkün olmayacak.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir