Ticari İlanımın Silinmesi


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2014 12:38
Bugün foruma girdiğimde yönetim tarafından aldığım özel mesaj : 

Merhaba,

İlanlar kısmımız firmanızda satışını yaptığınız ürünleri ve fiyatları girmeniz için yapılmıştır. Sitenizi duyurmak için akvaryum dünyasından haberler forumunu kullanınız.
(Bakınız: Forum Kuralı 2-17).

Daha önce bu konuda çok defa uyarıldığınız için ilan vermeniz engellenmiştir.

Teşekkür ederiz.
Bu mesaj yönetim hesabindan gönderilmistir, cevaplamaniz durumunda kimseye iletilmeyecektir. Eger aldiginiz bilgilendirme ile ilgili bir yanlislik oldugunu düsünüyorsaniz buraya tiklayarak konunun tekrar görüsülmesini isteyebilirsiniz.

Durumun Farkedildigi Mesaj
<P align=center><STRONG><FONT size=5>Ucuza görmek istediğiniz yemlerin isimlerini burdan özel mesaj ile bildirebilirsiniz.</FONT></STRONG></P><edited><editID>ozelyem</editID><editDate>2012-04-10 16:31:16</editDate></edited>



Aynen böyledir bunu hangi mantıkla gönderildiğini o kadar merak ediyorum ki nereye fiyat yazacağım nereye ne yapacağımı şaşırdım sanırım dahada vahim olan sve sınırları zorlayan durum ise ticari üyeliğimi NORMAL FORUM ÜYESİNE çevirmeleri oldu işin komik taraflarından bir diğeri isede yaklşaşık 2 yıldır hiç değiştirmediğim yazı yüzünden bu şekle dönmesi bunu anlayamayan yetkiliye tekrar anlatayım ilanımda bulunan ve bana ceza olarak yansıtılan bu yazının neresine fiyat gireyim bi söylermisin yada forumdan herhangi biri söyleyebilirmi 
Ucuza görmek istediğiniz yemlerin isimlerini burdan özel mesaj ile bildirebilirsiniz. )

Bu yazıda anlatılmak isteneni forumun 13-15 yaşında üyeleri bile anlayıp bana abi şu filitre dışarda çok pahalı sendede yok mümkünse bize fiyat verirmisin şu yem çok gidiyor ama senin sitende yok getir senden alalım diye mesajlar atarken forum yönetimi malesef bunu anlayamamış ve ceza vermiştir.
Şimdi ben bunları yazdım muhtemelen konu kilitlenir iki gün sorada üyelğimi silerler. :)

Not: Bende bir kusur var ise ve bundan sonra üyeliğim hobici üye olarak devam edecekse mümkünse üyeliğimi  KOMPLE silin. İz kalmasın.
ozelyem2014-08-19 12:49:56

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2014 13:20
Daha önce iki uyarıda yaptırım yapmadan link vermemeniz gerektiğini belirttik:

İlanlar kısmımız firmanızda satışını yaptığınız ürünleri ve fiyatları girmeniz için yapılmıştır. Sitenizi duyurmak için akvaryum dünyasından haberler forumunu kullanınız.



Bu silinen ilanınızdan bir kısım linkler silinerek yayınladım. Bildiğiniz gibi ticari üyelik ve ticari ilan vermek ücretsiz, ancak verdiğiniz ilanlarda reklam yapamıyorsunuz sadece ilan veriyorsunuz, yani bir yönlendirme olmamalı. Sahibinden.com, gittigidiyor.com gibi sitelerde nasıl ilana içeriği yazıyorsanız ve link ile yönlendirme yapamıyorsanız burada da sponsor değilseniz yapamıyorsunuz, bunda anlaşılması zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki sitenizi link vererek akvaryum dünyasından haberlerde duyurabilirsiniz, uyarıyı yol gösterici şekilde yaptığımız açıktır.

Üyeliğiniz talebiniz üzerine komple silinecektir.
bjkalley2014-08-19 13:22:47

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir