Sunsun Hw-603b İnceleme Ve Kutu İçeriği


BySehzadeÇevrim Dışı

Kayıt: 30/12/2016
İl: Isparta
Mesaj: 154
BySehzadeÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2018 16:03
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=ZI1Wa_2Zzv4[/VID]

Video'da aklınıza takılan yada eksik gördüğünüz sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz arkadaşlar elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Mete DuruÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/09/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 1510
Mete DuruÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2018 17:10
Selamlar hocam. Videoyu diğer web sitelerinde oynatma video sahibi tarafından devre dışı bırakıldı diyor. Forum için onu düzeltmenizde fayda var [:)]
Öncelikle hayırlı olsun kanalınız. Baştan sona izledim. Abone oldum ve bu tarz yerli kanalların olması, büyümesi rekabeti ve kaliteyi arttıracaktır diye düşünüyorum. Genel olarak anlatım biçiminizi, konuşmanız ve sunumunuzu beğendim.

Naçizane bir kaç önerim olacak yanlış anlamazsanız;

1. Bazı yerlerde ses çok üst üste biniyor. Örneğin kutu veya poşet açarken, dış filtreyi çevirirken v.s konuştuğunuzda sesler üst üste biniyor ve dediğiniz zor anlaşılıyor. Önerim, bu tarz durumlarda konuşmayıp arkaya müzik koyarak görüntüyü hızlandırırsanız, bittiğinde anlatırsanız sadece sesinizi duyarız daha iyi olabilir.

2. Önerim ışık. Sanırım Floresan ile aydınlatmışsınız. Ancak bazı noktalara aşırı yansıyor ve kameranın anlık ayarlarını değiştirmesine sebep oluyor. Bir de biraz göz alıyor. Daha homojen dağıtabilecek bir sistem yapabilirseniz kaliteyi arttıracağını düşünüyorum. Örneklerini kolayca bulabilirsiniz ve geneli ucuz.

Son önerim ise yakın çekim. Fazladan kameranız yoksa, yakından göstermek istediğiniz objeleri kameraya yaklaştırmak yerine, not alıp sonrasında da yakın çekimleri alabilirsiniz. Çekim ve montaj süresini uzatacaktır ancak doğru orantılı şekilde kaliteyi arttıracaktır.

Hoşuma gitti kanalınız. Umarım çok daha iyi yerlere gelir gelişir. Çok bilmişlik ve yazım hatası (telefondan yazıyorum otomatik düzeltme can yakabiliyor) yaptıysam affola. Amacım yardımcı olmak, destek olmak. Direk YouTube kanalınızın konusunu açıp aktif tutarsanız, forum ahalisi tarafından daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum.

Takipteyim[:iyi:][EDIT]Mete Duru,2018-12-21 17:13:31[/EDIT]

Beğenenler: [T]192571,BySehzade[/T]
Teşekkür Edenler: [T]192571,BySehzade[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BySehzadeÇevrim Dışı

Kayıt: 30/12/2016
İl: Isparta
Mesaj: 154
BySehzadeÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2018 17:19
Öncelikle zaman ayırıp bu denli güzel bir uslüpla yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim eleştirileriniz çok haklı ve doğru noktolarda zamanla düzeltmeye çalışacağım hepsini çok teşekkür ediyorum.
Keyifli ve sağlıklı hobiler diliyorum.

Teşekkür Edenler: [T]151628,Mete Duru[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir