s.p Akvaryumumdaki problem nedir?(resimli)


citronxÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/11/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 5773
citronxÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 02:41
Öncelikle Malawi gölü'nü bol kayalıklı kesimlerini seven bir tür olan sarı prensesleriniz için en son yapacağınız şey,kayaları çıkartmak yada azaltmak olmalı.
Beraber yaşamalarında sorun çıkmayan iki tür olan yunus ve sarı prensesler,bunu bir sorun haline dazmızlık boy'a ulaşıp üreme dönemlerinde getirebilirler. Mutlaka sorun olur demiyorum fakat,iki türü de tek tür olarak beslemeye daha sıcak bakıyorum. 
Işık konusuna gelince bunun zamanlaması önemli bence,yani 24 saat ışıklarını açık tutmadığınızı düşünerek... Işık kaynaklı olmadığını düşünmek mümkün.
Akvaryumun yakınında ani hareketlerden kaçınmak,yem verirken ürkütmeye çalışmak,çünkü açlığa asla dayanamayan türler.. Arkadaşlarımızım söylediği alışma sürecini hızlandıracaktır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

leventkÇevrim Dışı

Kayıt: 20/12/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 33
leventkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2008 02:50

Az öncede bahsettiğim gibi salonda rahat hareket edemiyorum,rahatsız olmasınlar diye yavaş kalkıyorum oturduğum yerden vb.demek istediğim herşeyi yaptım ama nafile.Sanırım bu işi yunus yavrularıyla çözücem.Büyümelerine yakın elemeleri yapıcam akvaryuma uygun olarak.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir