Seachem Garlic Gard


cuneyt43Çevrim Dışı

Kayıt: 27/08/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 109
cuneyt43Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2012 15:34
Seachem garlic guard kullanarak üründen epey memnun kaldım ve ürün hakkında bilgisi olmayan arkadaşlara yardımcı olması, kullanan arkadaşların da görüşlerini almak adına konuyu açmak istedim. üç haftadır garlic guardı kullanıyorum ve ilk izlenimlerim oldukça iyi.

ürünün ana görevi; sarmısak özünden ve yağından üretildiği için sindirim sistemine yardımcı olmak.Aynı zamanda yemleri çekici hale getiren bir iştah arttırıcı. Özellikle kuru yemden beslenen balıklarda çok sık görülen sindirim sistemi rahatsızlıkları için çok etkili bir ürün. ilaçla tedavi yerine doğal yoldan kabızlığın önlenmesinde kullanılabilir. Garlic guardı zor yem beğenen balık besliyorsanız çok rahat kullanabilirsiniz. ben frontozalarımı beslerken özellikle pek yanaşmadıkları dainichi color fx'i verirken kullanıyorum. dainichi marka yemler nls ile birlikte piyasadaki en kaliteli yemlerdendir ve özellikle veegie fx'in (daha çok otçullar için), color fx'in(daha çok etçiller için) balıklara doğal ve parlak renkleri kazandırma konusundaki başarası da bilinmektedir. Dainichi yemlerin sindirim sistemi üzerindeki başarıları da kanıtlanmıştır. Ancak frontozalarım color fx'i,  nls kadar sevmedikleri için garlic guardı kullanarak color fx'i de çekici bir yem haline getirmeyi başardım.
 
Kullanmak isteyen arkadaşlara bir ipucu vermek isterim. Elinize ya da çay kaşığına aldığınız yemin üzerine garlic guardı şisesiyle boca etmek yerine önce bir enjektör edinin.kullanacağınız kadarı çekip yemin üzerine sıkın. bu şekilde yalnızca birkaç cc kullanarak uzun vadede ürünü sağa sola döküp ya da aşırı kullanıp her tarafı sarmısak kokutmamış olursunuz. Ürün zaten sarmısak konsantresi gibi bir şey.kapağı açık unutulduğunda ya da gereğinden fazla kullanıldığında ev ahalisi hoş karşılayamayabilir:). Ürün makul oranda kullanılmış olur ve uzun süre gider. her yeme eklemek yerine, zor beğendikleri ve kullanılması öncelikli yemlerde tüketin. böylece balıklar her çeşit vitaminden alarak hem daha sağlıklı olacaklardır hem de doğal renklerini alacaklardır. Uzun vadede etkisi kesinlikle görülecek başarılı bir ürün.


cuneyt432012-11-24 19:55:42

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aburakdolgunÇevrim Dışı

Kayıt: 29/11/2008
İl: Nevsehir
Mesaj: 56
aburakdolgunÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2012 16:50
Bunun yerine direkt kendimiz sarımsak ezerek yem sevdirici hem de bağışıklık artırıcı sindirim düzenleyiciyi doğal temin edebilir miyiz denediniz mi acaba?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cuneyt43Çevrim Dışı

Kayıt: 27/08/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 109
cuneyt43Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2012 19:52
Forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar ev yapımı yemler hazırlıyorlar. Bunlardan sarımsağı ezip suyunu çıkarıp hazırladıkları yemlere ya da ellerindeki mevcut yeme katanlar da var. Ben hiç denemedim, denerseniz fayda sağlayacağınızı düşünüyorum. tabi ki bu da balıklarımızın sindirim sistemine iyi gelecektir. ancak garlic guard sarımsak özü ve yağı içermesinin yanında bazı dengeleyiciler ve koruyucular içeriyor. örneğin bunlardan biri askorbik asit. yani c vitamini eksikliğinden kaynaklanan bazı sindirim sistemi bozuluklarına karşı dengeleyici bir asit.  sebze, meyve ve etler bir miktar C vitamini içerir. Ancak C vitamini ısıya hassas olduğundan pişirme esnasında hızla bozulur. yemler yüksek ısıda hazırlandığından içlerindeki c vitamini de azalır.cuneyt432012-11-24 19:54:14

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir