ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
status
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Eylül 2010 15:26
Son Ziyaret:
31 Ocak 2011 22:04
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yasin iz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yasin iz

SON 10 MESAJI

Sizce bu sistem nasıl ?
Yavruluk  kısmındaki  motor kolay  etrafına  bi sineklik  yaptırırım  sorun  ortadan kalkar. teşekkür ederim yorumlar  için suyu ne  köpürtür bu mazemelerden status2011-01-27 01:20:11
Sizce bu sistem nasıl ?
Üstte  koymayı düşünmüyorum   fakat  ısıtıcı  1  tane  olmayacak  2  tane  olacak  aynı yerde  2  tane  ısıtıcı   su  aksada  yavruluğa gelecek  ısınmış su  ve  sıcak halde  yukarı akvaryuma  cıkacak  bana sanki bu  yeterli  olur  gibime geliyor üste  ısıtıcı  koysam  suyun  hepsine  temas  edemez  sıcaklık veremez fakat  altta  olunca mecbur   gecerken  temes durmu  olacak anlatabildimmi  onuda bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir :)  
Sizce bu sistem nasıl ?
Resimi  büyüttüm   umarım bu  iyi görünür bende  anlaşılır gibi :)
Sizce bu sistem nasıl ?
Selam  arkadaşlar  Sump sistemi yapmak istiyorum  kafamca  kendim birşeyler  çizdim Sizin buna   eklemek  istediğiniz birşey varmı   daha ne  konulabilir  böle  bir  sump a lav taşı koymak istesem  seramik üstünemi yada aktif  karbon üstünemi  koymalıyım yada  midye  kabuğu  tavsiye etmiş  kimileri   sizce ne  yapmalıyım  yüce  fikirlerinizi  paylaşmanızı bekliyorum dostlarım abilerim  ablalarım ve kardeşleşlerim.

status2011-01-22 21:09:42
Frontazalarımın Irkı Ne?
Ben Bunları Frontozaya değilde Neolamprologus Tretocephalus http://www.akvaryum.com/neolamprologus_tretocephalus__tatlisur_2_405.asp#ref benzettim SAHTe Frontoza  olmasın bunlar.
Balık ismi nedir ?
Tolga bey  teşşür ederim  verdiğiniz bilgi  için.. Cinsiyetinide  bu  fotolardan anlamak mümkünse  söylecek birisi varsa  sevinirim.
Balık ismi nedir ?
Selam arkadaşlar akvaryumcuda  değişik bir  balığa rasladım ve hemen aldım  bana mavi  prenses dedi ama ben  hiç benzetemedim sizce bunun  ismi nedir? vede anlaşılıyorsa  dişi mi erkekmi tek  aldım  ona göre  yanına  dişi yada erkek alacağım. Şimdiden  teşekkür  ederim  sizlere.
 
Sizce hangisi doğru ?
Tamam  Kullanmayalım Şafak bey fakat sitede  bu  kullanılmış  artık http://www.akvaryum.com/haplochromis_latifasciatus__(sahte_frontosa)_tatlisur_106_1079.asp#b   sahte frontoza  denilmiş bunu gören diyorki  Aa bak bu balık sahte frontozaymış  bende de var diyor  oda  sonra başkasına  sahte frontoza diyor  böle böle   yanlış bilgi akışı  oluyor. Dediğiniz gibi ya  o adresten  sahte  frontoza  ismi kaldırılsın yada  ille birine  sahte  frontoza denilecekse  bence  Neolamprologus tretocephalus yanına  (sahte frontoza ) eklensin. status2010-10-20 17:59:50
Sizce hangisi doğru ?
Bende  size  katılıyorum. Fakat biz türkler  latin  isimlerini  söylemekte  ve  hafızamızda  tutmakta zorlandığımız için  kendimizce  türkçe  isimler  koyuyoruz bazı balıklara  buda  onlardan birisi. Fakat madem  bir  isim  koyduk doğrusu  olsun  gidip Haplochromis latifasciatus diğer adı Astatotilapia Latifasciata olan ve  frontozaya hiç benzemeyen  balığa sahte frontoza diyeceğimize frontozaya  benzeyen gözle baktığımızda  anımsatan Neolamprologus tretocephalus sahte frontoza dememiz daha mantıklı  olduğunu düşündüğüm  için bu  konuyu açtım. Sizce bu daha mantıklı değilmi ?
Sizce hangisi doğru ?

Merhaba arkadaşlar Ben  genel  olarak yanlış söylendiğini düşündüğüm bir konuya değinmek istiyorum. Haplochromis latifasciatusdiğer adı Astatotilapia Latifasciata genel  olarak sahte frontoza denilmiş Bu adrestede denildiği gibi http://www.akvaryum.com/haplochromis_latifasciatus__(sahte_frontosa)_tatlisur_106_1079.asp#b  ama Ben bu balığı frontozaya hiç benzetemiyorum  Sadece  bantları  var diye buna sahte frontoza dememiz bence yanlış. Bir balığa sahte frontoza diyeceksek eğer bu  kesinlikle Neolamprologus tretocephalus  olmalıdır. Bu adreste verilen http://www.akvaryum.com/neolamprologus_tretocephalus__tatlisur_2_405.asp#ref Buna sahte frontoza yazılması Gerekir diye düşünüyorum. Sizcede Bu böle değilmi arkadaşlar hangisi Sahte frontoza size soruyorum  şimdi ?

Haplochromis latifasciatus diğer adı Astatotilapia Latifasciata
 Neolamprologus tretocephalus Bence Asıl sahte frontoza
 
Sizce  hangisine Sahte frontoza denilmeli ?
 
 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.