ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
caglar_bjk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ağustos 2010 00:02
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2010 20:46
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
abdullah çaglar dogan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
KKTC
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

abdullah çaglar dogan

SON 10 MESAJI

moli göz fungusu .1 haftada 2 balık kaybettim:(
Akvaryumu kuralı 1 ay olmadı henuz o yüzden su degişimini %20 %20 şeklinde 2 gune bir yaptım. yanı 2 sefer degiştirdim. ne kadar zamanda bi su degişimi yapmalıyım? 50 litre akvaryum.
1000. mesajınız hayırlı olsun bu arada :)
moli göz fungusu .1 haftada 2 balık kaybettim:(
3 tane moli 2 adet lepistes ve 1 adet vatoz var. sabah 1 akşamda 1 tablet atıordum. çok mu geliyor. yarım yarım atayım mı?
moli göz fungusu .1 haftada 2 balık kaybettim:(
Merhabalar 1 hafta önce siyah moli göz fungusu oldu ve forumda arastırdıktan sonra suyun bi kısmını degiştirmeye başladım. 2 gunde %20 sini. ilk su degişiminden sonra balık öldü. ben bi kez daha degiştirdim sonra bıraktım. şimdide beyaz moli göz fungusu oldu sanırım. bunu engellemek için ne yapmalıyım. ayrıca suyun rengi yeşile yakın bi renk alıyor. sera marka tablet yem kullanıyorum.acıkcası ben bu yemın suyu bulandırdıgını düşünüyorum? tablet yemler suyu bulandırırmı yada hangi yemi kullanmalıyım? ayrıca bu göz fungusu olayını nasıl önleyebılırım. tesekkurler...
siyah moli gözü şişti ve benek gibi bişey
Bugün ilk su değişimini yaptım ilginiz için teşekkür ederim umarım en kısa zamanda çözerim bu problemi herkese teşekkür ederim iyi günler.murad2010-08-09 15:49:48
siyah moli gözü şişti ve benek gibi bişey
Bulaşıcımıdır o balıgı ayırmam gerekır mi yada bi tedavi uygulasak faydası olur mu.yoksa kendi haline bırakmak mı gerekıo?
siyah moli gözü şişti ve benek gibi bişey
http://img23.imageshack.us/i/adszlrc.png/
balıgın gözündeki şişlik yapı olarak bu balıgınki ne benzior ama beyazlık yok. balık siyah oldugu için mi bilmem ama şiş gözün rengi diger gözüyle aynı siyahlıkta.
siyah moli gözü şişti ve benek gibi bişey
Gönderdiginiz linkten aradım göz fungusu ile biraz bilgi sahibi oldum ama resim göremedım. bende net bi resim çekemıorum maalesef. göz fungusu ise yapılması gerekenleri ögrendım en azından ama degilse ne yapabilirim onu bilmiorum.iltihap kapmış gibi bi salgı cıkıo sanki.balıkta siyah olunca net göremıorum:(  aklınıza gelen başka bi hastalığa yakalanmış olabilir mi? genelde yüzmüyor ama fotograf çekmek için yakınlaşınca normal şekilde yüzebilior. akvaryumun içinde hep aynı yere gidip kumun ustunde sabit bi şekilde duruyor
siyah moli gözü şişti ve benek gibi bişey
Fotograf makinesi yok ama cep telefonuyla cektim ama pek net cikmadi ne yazikki.Goz funugusu hakkında biraz bilgi verirmisin ?
siyah moli gözü şişti ve benek gibi bişey
Merhabalar.Siyah molinin sağ gözünde biraz şişlik var.Gün boyunca bir kenarda dinlendi.Pek hareketlilik göstermedi.Ne yapmam gerekiyor? Neyden kaynaklanmış olabilir.Daha önce böyle bir durumda karşılaşmış arkadaşlar varmı?  KaPTaN2010-08-03 00:35:41
Alüminyum bloklu ve fanlı soğutma sistemi
Bende eski bi saç kurutma makinası var onun fanıyla yapabilirmiyim bunu? Ayrıca suyla teması önlemek için belli bi mesafeye yerleştirmem gerekıo. Hangi mesafelerde uygundur?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.