ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hops
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Haziran 2010 15:47
Son Ziyaret:
12 Ocak 2011 23:45
Toplam Mesaj:
56 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ozan aydın
Doğum Tarihi:
18 Ekim 1993
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ozan aydın

SON 10 MESAJI

yavru cinsiyeti
1,5 aylık yavrular şu anca ve molyylerin yavruları lepistes yavrularının 2 katından daha büyük sanırım onlarında alt yüzgeçleri üçgen dediğiniz gibi 1,5 aylık moly yavrusu 18 haziran doğumlu lepistes yavrusundan daha büyük bu normalmidir acaba.
yavru cinsiyeti
Onu bende biliyorum fakat yavrular hep dişi oluyor bunun sebebi nedir.
yavru cinsiyeti
Akvaryumu kuralı yaklaşık 3 ay oldu ve toplam 3 kez yavru aldım ama hepsinin cinsiyeti dişi acaba bu şaşmı yoksa balıklara bişimi yapıyor üreticiler çünkü daha önce bitkiler için duymuştum örneğin dometesin genleriyle oynuyorlar tohum tek sefer çıkıyor o dometesi kurutum tohumlarını tekrar eksen çıkmıyor öle bişeyde balıklara yapmış olabilirlermi birde ilk avrularım lepistesti son yavrular molly ilk yavrular yaklaşık 3 aylık oldu molyler 1 aylık olmasına rağmen onlardan daha büyükler lepistesler vitaminsizmi yoksa genel gelişme şekillerimi öyle ve son olarakta lepistes yavrularında omurga sorunu var nedeni nedir acaba.
AKVARYUMU SABİTLEME
[QUOTE=okanoksak][QUOTE=hops]Akvaryumun sahpasını yere vidalarla sabitlesek ve sehpa akvaryumda 5 er cm büyük olsa ve akvaryumun alt kısmındaki mobilyanın dışa çıkan kısımları sehpada yapacağımız yuvanın içine oturtsak bende okadar bişi olmaz şimdilik aklıma gelen bu.[/QUOTE]
Ozan  bey; Tam anlayamadım.Akvaryumu üzerine koyacağımız platformun vidalarla yere mi sabitlenmesi gerektiğini ifade ediyorsun?
(Bu arada vidayla yere sabitleyeceğimiz ağır nesne varsa çelik dübeli çakmazdan evvel açtığımız vida yuvasını izolasyon için slikonlamamız da gerekiyor)


Okadar ince düşünmedim forumda gezerken başlığı gördüm ve bende bir fikir vermek istedim ister silikonla isterseniz çelik macunuyla da bu iş olur akvaryumu üst kısımdan sabitleme fikride güzel ama arkadaşlar görsellik açısından iyi olmayacağını düşündüğü için bu fikir aklıma geldi akvaryumuda dediğim dibi tuvaya oturtursak sallansa bie aşağı düşmeyecektir bence tabi yuvanın yüksekliğide önemli.
su bulanıklığı
He orayı atlamışım kusura bakmayın filtem atman f-103 tü saatte 1200lt basıyordu akvaryum 50lt aşırı dalga yapıordu yavruları içine çekiyordu ufak bir hesaplamayla yarım saatte 600lt 10dk da 20lt çeviriyor bende canım sıkıldıkça takıp çıkarıyordum bayağda berrak oluyordu balıklarda akıntıyla uğraşmıyordu dün şelale filtre aldım 200lt /h yeterli olur diye düşündüm onun fişini çekmiyorum.
AKVARYUMU SABİTLEME
Akvaryumun sahpasını yere vidalarla sabitlesek ve sehpa akvaryumda 5 er cm büyük olsa ve akvaryumun alt kısmındaki mobilyanın dışa çıkan kısımları sehpada yapacağımız yuvanın içine oturtsak bende okadar bişi olmaz şimdilik aklıma gelen bu.
su bulanıklığı
Çalıştırmama rağmen yazdım yanlış anlaşıldı galba çalıştırıyorum.
su bulanıklığı
Biraz bulanıklık gitti color tabin diye bir yem bayada saverek yediler.
akvaryum suyu 34 dereceyi buluyor ne yapmalıyım ?
Bende canlı doğuran besliyorum ısıtıcım 27 dereceye ayarlı suyun ısısı düşçükçe ısıtıyor ama 28-30 dereceler doğum yapacak balıklar için iyidir. Diğerlerine etkisi nedir tam bilmiyorum. Forumdaki kimi arkadaşlar akvaryumun karşısına vantilatör koymuşlardı oda işe yarayabilir fandanda soğutucu yapmanın bir zorluğu yok tabi elinde fan varsa veya bozuk saç kurutma makinası varsa onların motorları çok kuvvetli dc 24 volt verdiğimde deliriyordu hattaha ondan havercraft bile yapmıştım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.