ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aro
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Ocak 2010 14:31
Son Ziyaret:
16 Kasım 2021 12:44
Toplam Mesaj:
716 [0.14 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
arif büyükkeskin
Doğum Tarihi:
26 Ağustos 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
Gayrimenkul danışmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ARİF BÜYÜKKESKİN 0RH (+) İST.G.O.P. L144 LONGFİN BLUE EYE

SON 10 MESAJI

Resun,boyu, atman sizce hangi hava motoru ?
[QUOTE=aytunvural2003]Resun Lp-20 veya Lp-40 tavsiye ederim size. Lp-40 4000lt/saat hava basma kapasitesi var onların.[/QUOTE]
Aytun bey ilginize teşekkür ederim.Kime sorsam elinde olmaya malı kötülüyor.Adamın elinde atman varsa o iyi resun kötü,yok resun var atman yok atman kötü ama şuna dikkat ettim büyük pet shoplarda hep resun kullanılıyor Lp 100 , Lp 60 tabi bunlar benim için büyük ama ben Resun LP 40 veya Jebo p 70 düşünüyorum şuan için bakalım hayırlısı iyice düşünmeden araştırmadan almam.
L144 longfin blue eye üretim setim 7= aro
[QUOTE=TOTEM76]Arif hayırlı olsun, güzel olmuş setlerin, sağlıklı yavrular dilerim şimdiden, gelişme ve gözlemlerini yazarsın artık
Yavruların son durumu nedir ne oldular bundan biraz bahsetseydin yahuu,
Allah CC. herkesin gönlüne göre versin
görüşmek üzere
[/QUOTE]
Hüseyin bey çok teşekkür ederim.Önceden aldığım yavruların yarısını kaybettim kalan yarısını hobicilere sundum.Şuan setleri yaptıktan sonra dün bi dişim yumurta döktü baba yavru nöbetinde diğer erkeklerimde küplerde dişilerin hepsi dolu inşallah sağlıklı şekilde yavruları alırım burdan paylaşırım.


[QUOTE=-doctore-]Çok güzel görüntüler. Sağlam gruplar oluşturmuşsunuz. Umarım yavruları da görürüz en kısa zamanda. Bu türe hep ilgim vardı. Yavrudan büyüttüğüm bir grup var şu anda. İnşallah üretiminde ben de muvaffak olurum.
MAŞALLAH.
[/QUOTE]
Muhammed bey teşekkür ederim.İnşallah sizde yavru alırsınız çok güzel bişey bu.Sİze acizhane bi kaç tavsiye asla balıkların yerleri ile oynamayın, su değişimlerine çok dikkat edin, her gün dip çekimi yapın,
ve yaşayarak gördüm şunu mutlaka yapın vatozları 40*40*40 akvaryuma pipo filtre bi küp bide küçük bi kökle besleyin aynı akvaryuma erkeklerin hepsi asla küp tutmuyor.Saygılar.
Resun,boyu, atman sizce hangi hava motoru ?
Arkadaslar baslikta yazdigim hava motorlarinin 15-20 akvaryuma yetecek modelinden almak istiyorum her sordugum kisi farkli bisey soyledi ve kafam karisti bir de sizlere danismak istedim.Bu motorlardan herhangi birini kullanan arkadaslardan ricam bilgi paylasimidir.Kalite ve performans olarak degerlendirelim.Saygilar.
L144 longfin blue eye üretim setim 7= aro
[QUOTE=maynax]Gerçekten çok güzel olmuş bende bu şekilde bi set yapmayı düşünüyorum uzun süredir umarım bende en kısa zamanda yapıp tanıtımını sizinle paylaşırım. :)
[/QUOTE]
Musa bey çok tesekkür ederim.İnşallah daha güzeli sizin olsun.
L144 longfin blue eye üretim setim 7= aro
[QUOTE=ibrahim35] Ellerine sağlık, Arif.
Çok güzel olmuş. Sağlıklı bol yavrular dilerim.
Saygılar.
[/QUOTE]

Ibrahım abı tesekkur ederım ınsallah dedıgın gıbı olur.Saygı bızden.
L144 longfin blue eye üretim setim 7= aro
Sevgili arkadaşlar hayırlı sağlıklı hobiler dilerim..Uzun zamandır foruma pek giremiyorum.Bu zaman içinde Longfinlerim için set yaptırdım balıkları 4 takım olarak ayırdım.Üretimhanem diyebilirim sanırım buna çok iyi değil ama bir kaç fotoğraf sunuyorum sizlere iyi veya kötü eleştirilerinize açığım.Size daha iyi resimler sunacağım.Saygılar.

150* 50*50 akvaryumda cüce vatoz beslemek
Engin bey bahsettiginiz olayi bizzat denedim ve gordum ki buyuk akvaryumda yavru verimi kesinlikle olmuyo.Bende sizin gibi arastirdim sordum sorusturdum, herkez olmaz dedi ben buna ragmen 600 litrelik tankimda 9 disi 5 erkek longfin besledim hic yavru alamadim, daha once 1m tankimda 5 disimden yavru almistim.Su anda vatozlarim icin set yaptiriyorum 2d 1e olarak ayircam hepsini.Size tavsiyem simdi ki aklim olsa asla denemezdim.Saygilar.
L144 longfin blue eye üretim setim 7= aro
japojupo tesekkur ederim ama balikta herhAngi bi rahatsizlik yok mango kokunun icine girmisti ben cikArmak isterken elimle yanlislikla kopardim kuyrugunu eger bunun icin yani kuyrugun cabuk duzelmeSi icin bi tavsiyeniz varsa buyrun.
L144 longfin blue eye üretim setim 7= aro
[QUOTE=Corydorasçı]Gerçekten anne ve baba çok güzel balıklar yavrular dahada güzel olur işallah [/QUOTE]

Emın kardeşim teşekkür ederim.İnşallah daha güzelleri senin olur.

Bende uzun zamandan sonra bi güncelleme yapayım artık,longfinlerimi büyük akvaryuma almıştım ama arkadaşların dediği gibi büyük akvaryumda yavru verimi olmuyor,artık tecrübe ile sabit.Büyük akvaryumu satıyorum onu satana kadar akvaryumu 3e böldüm balıklarımı da 3d 1 e 2 grup 2e 3 dişi olarak bir grup olmak üzere 3 grup yaptım.3lü set yapıp 2d 1e olarak 5 takım yapcam inşallah.Aşagıdaki resimlerden vatozlarımın son hali nazardan korkan biri olarak maşallahlarınızı eksik etmeyin lütfen..


aro2014-02-16 20:08:04
Herkese selam hobiye devam ;)
Muhammed uzun zamandır görüşemedik neler yapmışsın kardeşim yalnız karma tank on numara, tebrik ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.