ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BlaCk KiTE
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Şubat 2006 13:08
Son Ziyaret:
05 Temmuz 2007 11:52
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
BÜLENT DERNEK
Doğum Tarihi:
19 Nisan 1977
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
İhracat Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bilgi Paylaştıkça Değer Kazanır
Bülent DERNEK İst/ Beylikdüzü

SON 10 MESAJI

Evdekilerle Balıklara Malzeme Yapma
Bartın' daki M.Okur arkadaşımız bizimle dalgamı geçiyor yoksa ciddi mi kestiremedim...
Papagan yumurtalari

[QUOTE=akiF]Evet biraz umut var aslında yok değil. 10.000 de 1 ihtimal olsada var. Fakat yerinizde olsam yinede umut bağlamazdım o yumurtalara. [/QUOTE]

Akif Bey' in dediği gibi papağanlar laboratuar ortamında üretildiğinden kısırlardır. Tabir için özür dilerim ama katırlarda da bu böyledir.

ikinci el fiyatları ile ilgili

[QUOTE=barbosa]Emre beye katılyorum ve katılmıyorum serbest piyasa istediği fiyata satabilir katılmıyorum çünkü burada amaç para kazanmak değil diye düşünüyorum insanlar birbrilerinin eksiklerini gidermeli bu sitede diye düşünüyorum ve akvaryum gibi pahalı şeylerin tabiki kimse zarar etmek istemez ama unutulmamalıdırki ikinci el akvaryum 0 değerdedir akvaryumcular çoğu almaz bile ve zarar etmek kaçınılmazdır en azından zarar edeceğimiz kesinse buradaki dar gelirli arkadaşları akvaryum sahibi yapabilirz bzaı arkadaşlar balık satışı yapıyor ama akvaryumcuları aratmayacak fiyatlarda saygılar..[/QUOTE]

 

Size katılmamak elde değil. Elden çıkarmak isteyen arkadaşlar hem fiyatı abartıyorlar hemde güncel güncel diyerek forumu meşgul ediyorlar. Yavru balık fiyatları bile Pet Shoplardan daha pahalı . Forumu hergün inceliyorum ikinci el makul fiyatlı bir ürün henüz görmedim. Serbest Piyasa ekonomisinin konumuzla bir alakası olduğunuda zannetmiyorum.

ikinci el fiyatları ile ilgili

Arkadaşlar Selam, Hepimiz bu hobiyi çok severek yapıyoruz ve elimizden geldiğince akvaryumları elimizden çıkarmamak istiyoruz. Fakat şahsi gözlemim ikinci el akvaryum fiyatlarının neredeyse sıfır fiyatına yakın olması. Eğer daha büyük bir akvaryuma geçilecekse veya taşınma elden çıkarma gibi bir durum varsa elinde yeterli parası olmayan ve bu hobiye başlamak isteyen arkadaşlar için daha makul fiyatlar verilmelidir diye düşünüyorum. Saygılarımla....

 
Aceminin 360lt’lik akv.u.Yeni Video 11.syf

Mehmet Bey kullandığınız kayaların türü nedir. (www.birgestone.com) sitede göremedim...

 

Markalı Akvaryum
Arkadaşlara katılıyorum. Benden de bir uyarı; sakın içine ağır taş ve kaya koymayın. Ben o hatayı yaptım 4 yıllık Mas akvaryumumun dip silikonlarında kaya ağırlığından dolayı esneme oldu ve su kaçırdı. Eve geldiğimde manzara korkunçu. Hepsi hatırı sayılır büyüklükte papağan, ahli snow ve yunuslarıma mal oldu. Ticari ilanlarda Beta Akvaryum var. Ben oradan kendime yaptırmayı düşünüyorum.
Kayalar akvaryuma zarar verir mi?

Sakın ama sakın akvaryuma çok fazla kaya ve taş koymayın. Ben bu hatayı yaptım ve akvaryum taban camı birleşme yerlerinde esneme oldu. Eve geldiğimde 100 LT kadar su boşalmıştı. Bu bana  1 akvaryuma, hatırı sayılır büyüklükte ; 2 papağan, 2 Yunus, 1 Ahli ye mal oldu.  Sabahın 4' üne kadar uğraşmayı saymıyorum. Kerem Bey' in dediği gibi tabana muhakkak strafor koymanızda fayda var.

 

Pazar Akşamı Kötü Sürpriz - Aman Dikkat -

Selam Arkadaşlar, Geçici akvaryumum oldukça küçük ve balıklar stres altındalar. Hafta sonu silikon ile tamir işine girişeceğim umarım başarılı olurum. Aquapetcenter ile ilgili bilgi içinde teşekkür ederim.

Saygılarımla...

 

kayalar
Sakarya ya gittimde nehir kenarında inanılmaz güzellikte ve bedava  taşlar var tavsiye ederim...
Quartz Kum nasıl temizlenir?
İstanbul' da uygun fiyatta satış yapan yerler var mı? Tane büyüklüğü ne olmalı...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.