ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tufan6
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Şubat 2009 19:41
Son Ziyaret:
18 Ocak 2012 16:25
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
KABİL TUFAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sinop
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

tufan6

SON 10 MESAJI

Akvaryum dekoru nasıl olmuş.(Resimli)

95x45x50 akvaryumumun ölçüleri mahir abi yapıverdi

Akvaryum dekoru nasıl olmuş.(Resimli)
Akvaryumda plastik hiç bir dekor yok.ortadaki delikli olan doğal kaya ve birtanede toprak küp var.tabanda kumun içindekilerde beyaz doğal taş.ışıklandırmada mavi florasanı 10cm aralıklarla bantla kapattım.ışıklar sürekli açık durmuyor sadece fotoğraf düzgün çıkması için açtım.
Akvaryum dekoru nasıl olmuş.(Resimli)
Arkadaşlar merhaba akvaryumda bulunan yunus ve sarı prenses için yapmış olduğum dekor uygunmu değilmi sizin hoşunuza gitmeyen yada yapmamı istediğiniz önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla.  tufan62009-04-21 09:19:10
Malawi Dekor
Arkadaşım bende sarı prenses ve yunus besliyorum .yunuslar kumluk alanları sarı prenseste kayalık alanları seviyor.Resimde solda görülen kayayı çıkartıp yerine daha küçük kayalardan oluşan bir bölüm yapacağım sakın benim ilk düştüğüm hataya düşüp akvaryumun kumunu lav kırığı ile döşeme ince ve beyaz kum çok daha güzel.Benide mahir abi kandırdı lav kırığı konusunda buda aramızda kalsın.adam meğer bu işin ticaretini yapıyormuş.şükrü abiyide kandırmış lav kırığı koy akvaryuma diye oda benim yeni beyaz kumu görünce değiştirecek yengeyi kandıramıyor.Saygılarımla.
Auratus hakkında
Arkadaşlar yeni almış olduğum 1e 1 d auratus balığı hakkında bilgiye ihtiyacım var.Dişi olanın anüs kısmında sivri bir şişlik var.Sivilce büyüklüğünde.Almış olduğum balıkçı yumurtlamak üzere olduğunu söyledi.Doğrumu değilmi konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Saygılarımla.
Yeni doğmuş sp yem

Arkdaşım bende yeni doğmuş sarı prenseslerime 5-6 çeşit yemi sert ve düz bir zeminde kalın beyaz bir kağıt üzerinde cam kavanozla silindir şeklinde ezerek un haline getirdim o şekilde veriyorum hiç bir sıkıntı olmadı gayetde güzel yiyorlar.Saygılar

Akvaryumda nasıl kaya kullanmalıyım
Arkadaşlar merhaba
90x40x50 akvaryumumun kumunu beyaz kum olarak değiştireceğim.Yalnız elimde birçok kaya ve mercan var netür şekil yapmam gerektiği hakkında henüz karar vermedim.Yani beyaz kum üzerine ne renk ve nasıl taş koymalıyım.Akvaryumda yunus ve sarı prenseslerim var.Arka fonu ne renk yapsam iyi olur fikri olan arkadaşlardan resimli yada resimsiz yorumlarını bekliyorum.Herkese şimdiden teşekkürler.
dış filtremi? iç filtremi?
Kardeş 90x50x40 akvaryumu 2 ay önce kurdum.Aynı akvaryumdan bir arkadaşımda kurdu. Dış filitre almadı kokudan çok şikayetçi ve su sararmış vaziyette.Dolphin 1000 dış filitreyi 160 tl ye aldım.Çokta memnunum.Akvaryumun suyunda ilk günki gibi hiç bir renk değişikliği yada koku oluşmuyor.Durumun müsait değilsde bile bekle al öyle kur kur akvaryumunu derim.Saygılar.
Akvaryum kumu hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Arkadaşlar 1e 4d yunusum var. Akvaryum konusunda acemi olduğum için ilk etepta akvaryum tabanına araştırmadan lav kırığı koymuştum. Ama okumuş olduğum yorumlardan lav kırığının yunus balığı için uygun olmadığını anladım.Lav kırığını değiştirmek istiyorum.Fakat bunun yerine ne tür kum kullanacağıma karar veremedim.Tercih olarak sizce;
- Silisli akvaryum kumu,
- Mercan kırığı,
- Midye kırığı,
 
 
Hangisini tercih etmem gerekir?
 
Yardımlarınızı bekliyorum...
reis2009-03-31 21:28:02

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.